ŞL 13/14 Final | Real Madrid 4-1 Atletico Madrid | MS | 24 Mayıs | ŞAMPİYON R. MADRİD

Arda'ya uyuz olsamda, yinede hep onu tuttum. Kazanmasını istedim.

Sonuç olarak Türk çocuğu ve Galatasaray'lı.

İki kadro arasındaki fiyat farkı zaten herşeyi orataya koyuyor.

Atletico büyük takım, Dortmund'a benzetiyorum.

Real Madrid denen kralın takımı hiçbir zaman sevmedim, sevememde.

Atletico bana göre bu senenin en başarılı takımıdır.

Lig Şampiyonluğu ve Şampiyonlar Ligi Kupası'na 2 dk kala veda etmesi.

Kadrolar arasında inanılmaz bir fiyat farkı var ve Real Madrid 2 dk kala çevirebildi anca.

Bence burada Atletico'nun büyüklüğü var.

Benim gönlümde Atletico kazanmıştır.

Bugün Atletico'nun elinde Real Madrid'in bütçesinin yarısı olsaydı, sahadan kupaylan ayrılan Atletico olurdu.

Bu arada kral ve adam gibi adam arıyorsanız, Messi'ye bakmanız yeterlidir.

Ronaldo'nun tabii biraz kendini begenmisligi var ama karakteri asla ezik degildir. Ronaldo hakkinda biraz arastirma yaparsan farkina varirsin.

Ayrica o begenmeyecek de kim begenecek kendini?

Coluk cocuk la ugrasmaya degmez Hakan.. ;)

Merhaba.

Atletico'nun çok maçını izledim, Real maçında tamamen anti futbol oynadılar. Ben zaten bu maç için konuşmuştum.

Saygılar.

Bu sürekli merhaba demekte ne oluyor. Forumlarda nasıl yorum yazılacağını öğretmedi mi Aziz baban. Yerin dibine girmişsin insan utanır şikebahçeli olmayı. Ayrıca şikeci bir takımın taraftarı olupta bu foruma üye olmak tam bir enayilik kusura bakma.

Simione ve Atletico'luların unuttukları tek şey bu maçın 120 dakika oynanabileceğiydi. Eforlarını o kadar sarfettiler ki 90 dakika boyunca, gollerin hepsi geliyorum diye bağırdı. Ve yedikleri gollerin tamamında nefessizlik ön plandaydı. 90 Dakikaya baktığımızda kupayı hakeden Atletico idi. Ancak futbol böylr bir oyun olduğu için bu kadar seyircisi var.

Maç boyu ronaldo bi b.k yapmadı yapamadı bale çok etkili ama beceriksizdi birazda bencil ama attığı golle kendini affettirdi tabi.. Bende bir ronaldo hayranı olarak ilk 90 dakika hüsrana uğradım tabi.. Ama kesinlikle hakeden kazandı kupayı

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ronaldo'nun tabii biraz kendini begenmisligi var ama karakteri asla ezik degildir. Ronaldo hakkinda biraz arastirma yaparsan farkina varirsin.

Ayrica o begenmeyecek de kim begenecek kendini?

futbolculuğuna diyecek birşey yok fakat sanki dünyanın en güzel golünü atmış da onun sayesinde kupayı kazanmışlar gibi artislik yapmasına kızıyorum

Simeone laf atmamak lazim, adam bu sezonki kurdugu takim bir kelimeyle MÜTHIS'di.

Ben takimi kurmadim! Diye yapmayan TD...

Simeone laf atmamak lazim, adam bu sezonki kurdugu takim bir kelimeyle MÜTHIS'di.

Ben takimi kurmadim! Diye yapmayan TD...

Onu nereye bagladini anladim :) galiba ama sacma bir benzetme olmus kusura bakma. Illa bizim hocaya laf atilacak ya yoksa olmaz..

ben fakir edebiyatı hayranı değilim arkadaş.sevmedim sevemedim atleticoyu.yine saçma sapan bir golle öne geçince 'yine mi ulan ' dedim içimden.ama sergio reyiz öyle çaktı ki topa kafayı penaltı kullanılsa gönderemezlerdi o topu oraya.son 3-4 dakika kala simone elleriyle tribüne hareketler falan kalkın ayağa diye. 4 tane yaslarlar böyle işte.atletico balonu da yokuş aşağı gider bundan sonra.

çirkef diye simeone'ye laf ediyordunuz varane bak hele.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=n8fJADzc1uw[/media]

10177439_10152269755698859_7747789713757807531_n.jpg

Ve bir daha gorulduki Futbolda kondisyon, fizik ve devamliligin ne kadar onemli oldudugu.Atletico Real'in temposuna dayanamadi

Geri
Üst Alt