ŞL 13/14 Final | Real Madrid 4-1 Atletico Madrid | MS | 24 Mayıs | ŞAMPİYON R. MADRİD

10313836_10152197319521843_2438699193020674114_n.jpg

ahahahaa ancelottinin yüz ifadesi her şeyi anlatıyor:DD. zidane da geleceğin iyi hocalarından biri olur umarım

fakir edebiyatından kastım maçını anlatan her spikerin parayla herşey olmuyor atleticonun kadrosu elediği takımlardan daha düşük maliyetle kurulduğunu sürekli dile getirmesinden dolayı söylediğim birşey.

sanki daha evvel böyle takımlar hiç çıkmamış gibi leblebi gibi reale chelseaye depora gol ata ata şampiyonlar liginde finale kalan monaco'yu unuttuk.atleticonun kazandığı la liga şampiyonluğunu önümüzdeki 15-20 sene içinde tekrar kazanabileceğini düşünüyor musun ?? ben atleticonun bu sene inanılmaz şanslı olduğunu düşünüyorum...

15-20 sene icini bosver. Dünyada tek bir insan Barca ve Real'in tarihlerinin en güclü kadrolarına sahipken A.Madrid'in bu kadrosu ile sampiyon olabilecegini düsünüyor muydu ? Adamlar imkansızı basardı. Adamların kadrosu Dünya devlerine oranla kötü, kötü yani bunun baska acıklaması yok. En iyi topcuları Costa bile 1 sene önce yüzüne bakılmayan, yedek kulübesinde cürümeye mahkum edilmis bir topcuydu.

Bundan önce mucizeye yaklasan bir kac takım olmus olabilir ama bugünün futbolu dünün futbolundan cok daha üst seviyede..

A.Madrid bence Futbol Tarihine altın harfler ile gececek ve bir destan olarak kalacak, muazzam bir başarı elde etmiştir. Bunu şans ile açıklamak o topcuların ölümüne yapmıs oldugu mücadeleyi hiçe saymak olur.

yine de 2.olanlar fazla hatırlanmaz bu kupada.

Birde şöyle birşey var Real Madridli oyuncular dinlenerek bol bol rotasyon yaparak çıktılar bu maça. Atletico ise her maç sonuna kadar savaşarak kısıtlı kadrosu ile yorgun düştü uzatmalarda.

bale bir kez daha ronaldodan cok daha iyi bir futbolcu olduğunu gösterdi , ronaldo önemsiz maçların topçusu

Bale, Ronaldo bu maçta hikaye. Marcelo + Di Maria şampiyonluğu getirdi. Tabi Ramos'un golü de çok önemli.

Bale bir kez daha sadece açık alanda başarılı olabileceğini gösterdi. 100 milyon euroluk bir futbolcunun di maria kadar top tekniği yok. Ama hız ve güç olarak dünyanın açık ara 1 numarası.

ronaldo önemsiz maçların topçusu

LOL

Adam son 3 senesinde en çok Clasico de gol atan oyunculardan birisi, her zaman her maçta gol atacak kadar efsanevi oyuncu'ya önemsiz maçlarin topçusu dersen sen gerçekten futbol cahillisin.

Juventus, Galatasaray, United, Barcelona, Dortmund, Bayern Münich maçlari önemsiz mi?

Atleticonun gercekten kupayi alabilecegine inanmistim oysa

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Modric Marcelo'dan daha etkiliydi bence nedense herkes Marcelo ve Di Maria'dan bahsediyor. Maçın adamı Di Maria, az bi farkla ikinci de Modric kesinlikle.

N5

ben fakir edebiyatı hayranı değilim arkadaş.sevmedim sevemedim atleticoyu.yine saçma sapan bir golle öne geçince 'yine mi ulan ' dedim içimden.ama sergio reyiz öyle çaktı ki topa kafayı penaltı kullanılsa gönderemezlerdi o topu oraya.son 3-4 dakika kala simone elleriyle tribüne hareketler falan kalkın ayağa diye. 4 tane yaslarlar böyle işte.atletico balonu da yokuş aşağı gider bundan sonra.

Atletico'nun gölü saçma sapan, Ramos'unki mükemmel :crushed: Oldu...

N5

Geri
Üst Alt