Yener Bardan
Ulubatlı Souness
- 25 Mart 2010
- 32.782
- 8.384
- 1.858
ahahahaa ancelottinin yüz ifadesi her şeyi anlatıyor

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Real de haketti bence. rmadrid inanılmaz bir takım isterlerse 5 dakikada dünyanın her takımına 3 gol atabilirler. dün gecede bunu gördük zaten.
fakir edebiyatından kastım maçını anlatan her spikerin parayla herşey olmuyor atleticonun kadrosu elediği takımlardan daha düşük maliyetle kurulduğunu sürekli dile getirmesinden dolayı söylediğim birşey.
sanki daha evvel böyle takımlar hiç çıkmamış gibi leblebi gibi reale chelseaye depora gol ata ata şampiyonlar liginde finale kalan monaco'yu unuttuk.atleticonun kazandığı la liga şampiyonluğunu önümüzdeki 15-20 sene içinde tekrar kazanabileceğini düşünüyor musun ?? ben atleticonun bu sene inanılmaz şanslı olduğunu düşünüyorum...
çirkef diye simeone'ye laf ediyordunuz varane bak hele.
[media]https://www.youtube.com/watch?v=n8fJADzc1uw[/media]
Real de haketti bence. rmadrid inanılmaz bir takım isterlerse 5 dakikada dünyanın her takımına 3 gol atabilirler. dün gecede bunu gördük zaten.
ronaldo önemsiz maçların topçusu
bale bir kez daha ronaldodan cok daha iyi bir futbolcu olduğunu gösterdi , ronaldo önemsiz maçların topçusu
ben fakir edebiyatı hayranı değilim arkadaş.sevmedim sevemedim atleticoyu.yine saçma sapan bir golle öne geçince 'yine mi ulan ' dedim içimden.ama sergio reyiz öyle çaktı ki topa kafayı penaltı kullanılsa gönderemezlerdi o topu oraya.son 3-4 dakika kala simone elleriyle tribüne hareketler falan kalkın ayağa diye. 4 tane yaslarlar böyle işte.atletico balonu da yokuş aşağı gider bundan sonra.