Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
Özil'i zaten hic tutmamistim, ama Özil'siz Real'in temposu artti demek sacmaliktir. Real hep tempolu oynuyordu, simdi ise farkli taktikle.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Laftan anlamazlar gelir yine boşverin. Özil'siz Real'in hızı arttı desen bunlar yine alakası yok diyecek
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Mesut futbola odaklanınca iyi ama yine de çok gelgitleri olan bir oyuncu. Çok iyi maçlarının yanında can sıkan, çekilemez olduğu maçların sayısı da fazlaydı.
saçma bir yorum.... özili dünyanın en iyi ofansif oyuncusu olarak görüyorsan tartışmaya gerek yoki
Imza. Öldürücü ters pasları olsada pas istasyonu bulamadığı zama realin temposunu her zam frenleyen isimdi.
Bugün realin 3cü golünde özil olsaydı gol olmszdı. O tempo birkere yok onda.
Robben 30 yasinda.
Ribery 31 yasinda.
Dante 30 yasinda.
Lahm 30 yasinda.
Schweinsteiger 30 yasinda.
Hepsi önemli oyuncular Bayern icin. Ama bunlar max. 2 Yil daha oynar...Bayern isi zor gelecek yillarda...
Allahim sacmaliga gel, ozm Modric te gitsin Real'den belki daha iyi olur takim. Modric ayni sekilde oyunu yavaslatiyor zaman zaman ve topu tutmak icin dogrusu olan bu zaten. Su an Real Madrid'in en kilit ismi Modric.
Valla agir sacmaliyor su an forum midem bulandi cikiyorum.
Allahim sacmaliga gel, ozm Modric te gitsin Real'den belki daha iyi olur takim. Modric ayni sekilde oyunu yavaslatiyor zaman zaman ve topu tutmak icin dogrusu olan bu zaten. Su an Real Madrid'in en kilit ismi Modric.
Valla agir sacmaliyor su an forum midem bulandi cikiyorum.

Bana göre maçın en güzel top oynayan futbolcusu Modric'di.Gelip burada atar yapıyorlardı iyi kapak oldu Almanlar'a.![]()