Nuri Aslantas
Büyük Kaptan
- 9 Aralık 2012
- 22.898
- 2.338
- 1.233
Madridin bu sene Sampiyonlar Ligindeki skorlari gercekten muazzam.
Galatasaray 6:1 / 4:1
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Madridin bu sene Sampiyonlar Ligindeki skorlari gercekten muazzam.
Galatasaray 6:1 / 4:1
İlk eşleşmeler belli olduğunda "Real turu geçer" dediğimizde,kibirli bir şekilde "%99 Bayern geçer" diye uçuk bir oran verip balıklama atlayanlar oltaya takıldı ...
Guardiola güle güle.
Bana göre maçın en güzel top oynayan futbolcusu Modric'di.Gelip burada atar yapıyorlardı iyi kapak oldu Almanlar'a.![]()
Sadece bu macin degil, adam tüm sezon müthis oynuyor. Tek kelimeyle müthis.
Guardiola'nın bol pas saçmalığı artık hükmünü kaybetmiştir
çünkü elindeki futbolcu yapısı bunu yapmaya uygun değildir
ne zaman hızlı pas alış verişi yapmayı öğrenirsin
bir kanattan diğerine tek pasla oyunu döndürürsün
o zaman bol pas yapıp rakibin başını döndür
ve araya bir pas yapıp işi bitirirsin
Bkz: Barcelona'nın 3-4 sene evvel hemen hemen her maçta gerçekleştirdiği pas trafiği gibi...
Esasında Manu maçı bir ikazdı Guardiola'ya ama görmezden geldi
Yahu bugün Real'i yeneceksen önünde senin için referans olacak harika bir maç var zaten
Dortmund - Real 2. maçı izle gör nasıl Real zor durumlara düşüyormuş
ama nerede onda o mantalite
İlk geldiğinde Real'e çok donuktu ama sonradan iyi uyum sağladı.Rüzgar gibi oyuna yön veriyor.
Doğru diyor. Modric oyunu yavaşlatsa bile adam ZM oynuyor hem. . Modric hemen topu ileriye taşıyor ve attığı paslar hep müthiş. SKY'ın 4 dakikalık özetlerini bile izlesen anlarsın. Özil mevkisinde şuan Di Maria oynuyor sayılır. adam tam Özil'in tersi. Müthiş tempo yapıyor.. Ilave; Özil mücadeleden kaçan ruhsuz bir tip.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Benim de aklıma geldi Dortmund, maçı izlerken...Bayern temposunu kaybetmiş gibiydi,fazla rehavet dezavantaja döndü. Bir de bu gibi maçlarda hemen "şu tartışmasız eler" gibi bir öngörü bana yanlış geliyor. Fazla gaza gelenler var....A. Madrid maçında da Chelsea'yi sürklase eder diyenler vardı İspanya'da. Durun bir yahu, karşılarında Anadolu takımları yok bunların![]()
Birtek birşey biliyorum. O da Münihin banko en az bir gol atacağı.
I am the one who knocks!
Aklı sıra Heynckes'in makine gibi işleyen 4-2-3-1'ini bozup aptal gibi 4-1-4-1 gibi birşey çıkardı, bundan döndü ama pasa devam ediyor hala
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Bana göre kısa günün özeti: Biz 6-1'le iyi kurtarmışız.
Ama renktaş İspanya'daki maçta
hakikatten Atletico sürklase etti maçı
şanssızlıkları gol atamamaları oldu