ŞL 13/14 YF 2.Maç | Bayern Münih 0-4 Real Madrid | MS | 29 Nisan

Madridin bu sene Sampiyonlar Ligindeki skorlari gercekten muazzam.

Galatasaray 6:1 / 4:1

fatih-terime-dudak-ucuklatan-prim-1-milyon-500-bin-euro-68701.jpg

İlk eşleşmeler belli olduğunda "Real turu geçer" dediğimizde,kibirli bir şekilde "%99 Bayern geçer" diye uçuk bir oran verip balıklama atlayanlar oltaya takıldı ...

Esasında Manu maçı bir ikazdı Guardiola'ya ama görmezden geldi

Yahu bugün Real'i yeneceksen önünde senin için referans olacak harika bir maç var zaten

Dortmund - Real 2. maçı izle gör nasıl Real zor durumlara düşüyormuş

ama nerede onda o mantalite

gotu cok kalkmis idi bayernin ,ii oldu

ayrica ronaldoya baya bi helal olsun tbh soyle bi macta 8 bayernliyi maymun gibi ziplatip yerden kalecinin tutmadigi koseye gommek uzayli zekasi degil de NEDIR.

Guardiola'nın bol pas saçmalığı artık hükmünü kaybetmiştir

çünkü elindeki futbolcu yapısı bunu yapmaya uygun değildir

ne zaman hızlı pas alış verişi yapmayı öğrenirsin

bir kanattan diğerine tek pasla oyunu döndürürsün

o zaman bol pas yapıp rakibin başını döndür

ve araya bir pas yapıp işi bitirirsin

Bkz: Barcelona'nın 3-4 sene evvel hemen hemen her maçta gerçekleştirdiği pas trafiği gibi...

Aklı sıra Heynckes'in makine gibi işleyen 4-2-3-1'ini bozup aptal gibi 4-1-4-1 gibi birşey çıkardı, bundan döndü ama pasa devam ediyor hala

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bana göre kısa günün özeti: Biz 6-1'le iyi kurtarmışız.

Yalnız Bale Real'e müthiş bir hava getirdi

rakipler kimi tutacağını şaşırdı

Bale, Ronaldo, Di Maria

hepsi oldukça hızlı ve topa çok iyi vuruyorlar

Esasında Manu maçı bir ikazdı Guardiola'ya ama görmezden geldi

Yahu bugün Real'i yeneceksen önünde senin için referans olacak harika bir maç var zaten

Dortmund - Real 2. maçı izle gör nasıl Real zor durumlara düşüyormuş

ama nerede onda o mantalite

Benim de aklıma geldi Dortmund, maçı izlerken...Bayern temposunu kaybetmiş gibiydi,fazla rehavet dezavantaja döndü. Bir de bu gibi maçlarda hemen "şu tartışmasız eler" gibi bir öngörü bana yanlış geliyor. Fazla gaza gelenler var....A. Madrid de Chelsea'yi sürklase eder diyenler vardı İspanya'da. Durun bir yahu, karşılarında Anadolu takımları yok bunların :)

Doğru diyor. Modric oyunu yavaşlatsa bile adam ZM oynuyor hem. . Modric hemen topu ileriye taşıyor ve attığı paslar hep müthiş. SKY'ın 4 dakikalık özetlerini bile izlesen anlarsın. Özil mevkisinde şuan Di Maria oynuyor sayılır. adam tam Özil'in tersi. Müthiş tempo yapıyor.. Ilave; Özil mücadeleden kaçan ruhsuz bir tip.

Yerime cevap verdiğin için teşekkür ederim. Az çok denilecek şeyleri yazmışın basit çekilde.

Benim de aklıma geldi Dortmund, maçı izlerken...Bayern temposunu kaybetmiş gibiydi,fazla rehavet dezavantaja döndü. Bir de bu gibi maçlarda hemen "şu tartışmasız eler" gibi bir öngörü bana yanlış geliyor. Fazla gaza gelenler var....A. Madrid maçında da Chelsea'yi sürklase eder diyenler vardı İspanya'da. Durun bir yahu, karşılarında Anadolu takımları yok bunların :)

Ama renktaş İspanya'daki maçta

hakikatten Atletico sürklase etti maçı

şanssızlıkları gol atamamaları oldu

Aklı sıra Heynckes'in makine gibi işleyen 4-2-3-1'ini bozup aptal gibi 4-1-4-1 gibi birşey çıkardı, bundan döndü ama pasa devam ediyor hala

Gerçekten müthiş bir sistemdir 4-2-3-1

Fifa'da oynadığım tek sistem hatta :)

Bana göre kısa günün özeti: Biz 6-1'le iyi kurtarmışız.

Ya adam orta sahaya kurduruyor defansı Real'e karşı beyne bak hala düşündükçe komiğime geliyor:D Ben eminim o maç biz 6 gol atsak 7 tane yerdik yine. Atletico Madrid bu sene 2 maçta da Real'e yenilmedi 1'ini deplasmanda yendiler. Onun bi ölçüt olması gerek ama nerede. Rakip senden güçlüyse rakibe göre kuracaksın o gün taktiği kendi futbolumu kabul ettireyim illa dersen böyle sonuçlar çıkıyor tbh. İlerde uçan kaçan çok adam var Real'de ne kadar atsan da 1 fazlasını yersin bu taktikle. Ama Chelsea gömecek tabi Mourinho adım adım analiz etmiştir bile Real'i.

Ama renktaş İspanya'daki maçta

hakikatten Atletico sürklase etti maçı

şanssızlıkları gol atamamaları oldu

Oyun bakımından olabilir, benim anlatmak istediğim kesin yargılar... C.L. yarı finalinde artık kesin konuşmalar olmaz,bunun kanıtı bu akşamki maç.Ben bunu Barcelona'nın o şaşalı zamanlarında dahi anladım. Mesela Chelsea'yi son dakika golüyle elemişlerdi. A.Madrid finale gelirse Real yine bir adım önde bana göre,Chelsea gelirse bilemem....

Bu Guardiolayi bu takimin basina Kim getirdiyse yarin biraksin gorevi.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Geri
Üst Alt