ŞL 13/14 YF 2.Maç | Bayern Münih 0-4 Real Madrid | MS | 29 Nisan

Ya adam orta sahaya kurduruyor defansı Real'e karşı beyne bak hala düşündükçe komiğime geliyor:D Ben eminim o maç biz 6 gol atsak 7 tane yerdik yine. Atletico Madrid bu sene 2 maçta da Real'e yenilmedi 1'ini deplasmanda yendiler. Onun bi ölçüt olması gerek ama nerede. Rakip senden güçlüyse rakibe göre kuracaksın o gün taktiği kendi futbolumu kabul ettireyim illa dersen böyle sonuçlar çıkıyor tbh. İlerde uçan kaçan çok adam var Real'de ne kadar atsan da 1 fazlasını yersin bu taktikle. Ama Chelsea gömecek tabi Mourinho adım adım analiz etmiştir bile Real'i.

Aga bunlar Chelsea'yi de yerler. Böyle bitmez tabi, o maçta gol olsa bile karşılıklı olur ama Ronaldo denen hayvan denge bozucu durumda.

Yalnız şu ilk yazdığın cümleden ben de o zamanlar çok yakınmıştım. Böyle bir takıma karşı oynarken defansı o kadar ileriye kurarsan o kadar golü yemen normal. Hoş gerçi biz geriye yaslansak bile takım defansı diye bir şey olmadığı için çok da fark etmezdi, 6 değil 4 yerdik en kötü. Yedik de zaten Madrid'de :D

Bale hala Tottenham'daki gibi oynamıyor bence. sanki üzerinde bi korkaklık, çekingenlik falan var gibi. ama yine de inanılmaz etkili

Bale'i çok fazla seyretmişliğim yok ama Tottenham'daki hatırladığım halinin %30'u bile değildir bu.

Aga bunlar Chelsea'yi de yerler. Böyle bitmez tabi, o maçta gol olsa bile karşılıklı olur ama Ronaldo denen hayvan denge bozucu durumda.

Yalnız şu ilk yazdığın cümleden ben de o zamanlar çok yakınmıştım. Böyle bir takıma karşı oynarken defansı o kadar ileriye kurarsan o kadar golü yemen normal. Hoş gerçi biz geriye yaslansak bile takım defansı diye bir şey olmadığı için çok da fark etmezdi, 6 değil 4 yerdik en kötü. Yedik de zaten Madrid'de :D

Eray'ın yüzüne yenildik ya o maç valla Muslera olsa yenerdik orada. Aptal aptal goller yiyince gardı düştü takımın iyi başlamıştık yoksa. Ronaldo'nun karşısında Azpilicueta olursa finalin yıldızı olur yine muhtemelen Terry kesin yok mu bilmiyorum da yetişirse İvanovic hayvanı keser bence onu. Ama takım savunmasını iyi yapıyor zaten Chelsea 4'lü blok çıkmıyor hiç neredeyse bi de Luiz gibi inanılmaz bi herif var tam önlerinde. Psg maçında koca orta sahayı tek başına tuttu 2.yarı adam. Ama sakatların durumuna bağlı gerçi yine Liverpool maçı gibi olmaz kimse yetişmezse Real bi şekilde sıkıştırır golü.

Ronaldo yer yüzünün en büyük topcusu oldugunu bir kez daha gösterdi.

Yahut göstermeye calisti diyelim, görmek istemeyenler göremez cünkü :)

[attachment=9802:BmaqJ7tIcAAssJ2.jpg]

Ekli dosyalar

• BmaqJ7tIcAAssJ2.webp
    BmaqJ7tIcAAssJ2.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 291
Her ne kadar kendisinden hazzetmesem de Ancelotti esasinda basit ama her T.D 'ün düsünemeyecegi zeki bir taktikle Bayern'i saf disi edip takimini finale cikartmistir.. Guardiola ise tam tersi teknik anlamda resmen cuvallamistir.. Real Madrid, Ronaldo ve Bale gibi dünyanin en sprinter, cabuk ve zeki kanat/forvetleri ile, topa yüksek oranda sahip olan, cok pas yapan ancak bir o kadar da ofansif üretkenlikten uzak bir oyun tarzina sahip Bayern'in topla fazla oynamasina müsaade edip, pozisyon vermeyerek ve yakaladigi hizli hücum firsatlarini degerlendirerek sonuca gitti.. Oysaki Jupp Heynkes'in Bayern'i daha direkt oynayan, sut atan bir yapiyla gectigimiz iki sezonda tüm rakiplerini adeta dümdüz ediyordu.. Barcelona ve Guardiola felsefesi iflas etmeye yüz tutmusken Bayern Münih yönetiminin Heynkes'i birakmaya zorlayip, Guardiola'yi tercih etmesinin aci bir sonucunu gördük bugün.. Final'de ne Mourinho ne de Simeone bu tür bir hataya düsmeyecektir..

Bu sezon Real'in Alman takımlarına yaptığını Hitler görse bunu "Alman Soykırımı" olarak nitelendirip İspanya'ya savaş açardı ama karşısında Franco'yu bulacağı için o kadar rahat olamazdı..

Oyunu yönlendirmesi ve daha önemlisi top saklayisi inanilmaz. Iniesta da bunu cok iyi yapiyor, topu cok iyi sakliyor. Modric ayni sekilde. Gercekten öve öve bitiremem Modric'i.

Di Maria'nın dün oynadığı bölgede Özil oynasa Real Madrid paspas olurdu.. Savunma katkısı sıfır ve temposuz bir Özil... Di Maria iyi yardım etti !

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

'BBC' üçlüsü fasa fiso, tek gerçek Modriç. Zeki futbolcu başka ya.

Bana göre Guardiola iste böyle bir antrenör, oyunu okuyamiyan birisi, gelip hazira konup takimlari istatiklerini cok iyi yükseltiyor, ama anlamiyor ki ne kadar top sende olursa olsun, gol atmak önemli diye.

2 Gol yimis yaptigi bisey yok dogru dürüz, salak gibi Lahm i orta saha da oynatiyor, Martinez gibi adam varken, cidden sacmaladi, ve hala diyorki top daha fazla bizde olmali

Bu Melodram nedir

Duyanda bayern lig de sampiyon olmamis ve cl de gruplardam cikamamiz

Yok bayern kötü yok guardi istifaa fln

* LG G2 Tapatalk *

Yani Real'in tempo yükselisini ciddi ciddi Özil'in gidisine baglayanlar ve buna sacma yorumlar ile katilanlar var.

Hatirlarsaniz gecen sene Bayern Barcelona'yi evinde 4-0 maglup etmisti. Iste o gün Bayern tipki bu sene Real'in oynadigi gibi oynamisti. Barca'yi oynattirarak kendi yari alanina yerlestirerek topu kazandiginda hizli oyunculari ile (Ribery/Robben) kontra ya cikmak. Barca cok adamla rakip saha ya yerlestigi icin rahat kontra ya cikiyordu Bayern bir uzun top atarak. Sonra savunma az adamla yakalaniyordu.

Real ayni taktikle oynuyor. Rakip oynasin, ben topu kaptigimda hizli sekilde uzun toplar ile kontra yaparim kafasiyla. Simdi bunun tempo ile, Özil in gidisi ile ne alakasi var bunu bir allahin kulu aciklasin.

Takimi frenliyormus pas istasyonu bulamayinca :D Bunu yaptigi icin zaten takimin topa sahip olmasina neden oluyor, yani dogru yapiyor. Tipki Modric ve Xabi nin yaptigi gibi.

Bu sezon Modric bunu yapmasaydi zaten Real bu kadar rahat olamazdi. Inanilmaz top sakliyor Modric.

Amadridde aynı sistemle oynuyor. tek farkı ronaldo ve bale gibi forvetleri yok ama yinede kazanıyorlar. o yüzden eğer olursa amadrid-rmadrid finalinde şanslar eşit olur.

Noyerin embesilligi de maça bayagi etki etti dün

Münih'li futbolcular turun gittiğini anlayınca nasılda çamurlaştı ama, cirkef erifler..Kendilerini futbolun kralı ilan etmislerdi heralde, böyle söndürürler abisi..:trollfacce.gif:

Tempobet çıldırmış olmalı. Şu an Hamburg-Bayern Münih maçında Hamburg galibiyetine 7.30 oran açılmış durumda. Hamburg düşme hattında ve kazanmak zorunda. Bayern Münih ise zaten haftalar önce şampiyon olduğu için ligi salmış vaziyette. Daha da önemlisi dünkü hezimetten sonra 4 gün içinde toparlanıp Hamburg maçından puan alması çok zor görünüyor. Çifte şansın oranı bile 2.90 ki evi arabayı satıp basılacak bir oran bence..

Tempobet çıldırmış olmalı. Şu an Hamburg-Bayern Münih maçında Hamburg galibiyetine 7.30 oran açılmış durumda. Hamburg düşme hattında ve kazanmak zorunda. Bayern Münih ise zaten haftalar önce şampiyon olduğu için ligi salmış vaziyette. Daha da önemlisi dünkü hezimetten sonra 4 gün içinde toparlanıp Hamburg maçından puan alması çok zor görünüyor. Çifte şansın oranı bile 2.90 ki evi arabayı satıp basılacak bir oran bence..

Belli olmaz yüklü girme Bayern bu

Geri
Üst Alt