- 4 Aralık 2009
- 14.180
- 10.632
- 2.498
Ya adam orta sahaya kurduruyor defansı Real'e karşı beyne bak hala düşündükçe komiğime geliyorBen eminim o maç biz 6 gol atsak 7 tane yerdik yine. Atletico Madrid bu sene 2 maçta da Real'e yenilmedi 1'ini deplasmanda yendiler. Onun bi ölçüt olması gerek ama nerede. Rakip senden güçlüyse rakibe göre kuracaksın o gün taktiği kendi futbolumu kabul ettireyim illa dersen böyle sonuçlar çıkıyor tbh. İlerde uçan kaçan çok adam var Real'de ne kadar atsan da 1 fazlasını yersin bu taktikle. Ama Chelsea gömecek tabi Mourinho adım adım analiz etmiştir bile Real'i.
Aga bunlar Chelsea'yi de yerler. Böyle bitmez tabi, o maçta gol olsa bile karşılıklı olur ama Ronaldo denen hayvan denge bozucu durumda.
Yalnız şu ilk yazdığın cümleden ben de o zamanlar çok yakınmıştım. Böyle bir takıma karşı oynarken defansı o kadar ileriye kurarsan o kadar golü yemen normal. Hoş gerçi biz geriye yaslansak bile takım defansı diye bir şey olmadığı için çok da fark etmezdi, 6 değil 4 yerdik en kötü. Yedik de zaten Madrid'de