ŞL 13/14 YF 2.Maç | Chelsea 1-3 Atletico Madrid | M.S | 30 Nisan

Ikinci yarıya ardasiz baslarlarsa atletico turu alır.

mou geçer turu demiştim ama hiç istemiyorum.atletico bu sene her şeyin en iyisine layık.

Chelsea'ye karşı dar alanda top yapacak adam lazım atl Madrid'de bunu en iyi yapabilen adam da arda niye ardayla başlaması hata olsun anlamadım açıkçası

Ikinci yarıya ardasiz baslarlarsa atletico turu alır.

sevgiliyi-sikerek-sakinlestirmek_616371.jpg

Hadi finalde bir Madrid derby' si. :)

Bu macin öyle kolay kolay bitecegini düsünenler cok yaniliyor. Fazla güvenmeyin o Mourinho'nuza..

Atletico deplasman falan fark etmeksizin hep pozitif oynayan bir ekip. Bir gol daha bulurlarsa (ki bulacak kapasiteye sahipler) mac biter.

1-0 oldugunda mac bitti diyenler rüyadan uyanabilir. Chelsea bi sekilde turu gecer demistim ama simdilik o sekili göremedim.

Bu eslesmeden kim finale cikarsa kaybeder diye düsünüyorum. Real Madrid'in oynadigi futbol ile bunlarin oynadigi futbol cok farkli, özellikle Chelsea berbat Real'e göre. Atletico bu sene Real'i cok macta yenmisti.'

Bu arada Arda Turan'a 5.sinif futbolcu muamelesi yapanlar sakince sekmeyi kapatabilir. Arda Turan cok begeniliyor Ispanyollar tarafindan. Mac öncesi Alman SKY'da övdüler hatta onu. Arda'nin %10'u kadar yerlimiz yok..

sus lan bos bos konusma ikidebir

chelsea gecebilirmis gecmeyedebilirmis HADI BE

Arda mactan once cok konusuyordu, Costa ile Torres'den sanane sen once kendine bak bir.

Torres 1 tane daha atarsa gorurum.

Arda topcuysa selcuk inanda topcudur

forumun futbol ve futbolcu üstadları inşallah sadece bu maç için konuşuyorlardır

Aynı maçı mi izliyoruz? Arda gayet iyi bence. Zaten takımdaki işlevi bu. Takımı rahatlatip kanattan oyun kurmak.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt