ŞL 13/14 YF 2.Maç | Chelsea 1-3 Atletico Madrid | M.S | 30 Nisan

Hay arda kadar başınıza taş düşsün emi :D simone falan herkes futbol cahili salak bir siz görüyosunuz ardanın çöp/leş/leşoğlu leş/ leşten beter olduğunu

Garcia-arda değişikliği finali getirir.

arda sahanın en zayıfı ama en hımbıl görüneni . terry bile daha fit ardadan . arda daha g*tünü kaldıramıyor . nusret onlara dayıyor etleri emre ve acun abisiyle birlikte .

Mou reyisin Madrid'in elinden kupayi almasi finalde muthis olur. Haydi Chelsea.

Beğenmediğin Arda'nın takımı La Liga da şampiyon olmak üzere. Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş. :)

Diegonun Ardadan daha iyi futbolcu oldugunu düsünüyorum.

Diego ile Arda bir mi peki? Diego kanat oyuncusu degil.. Hem mücadele gücü olarak bence üst düzey degil. Yani pres falan yapmaz o adam. Kesinlikle sonradan girmesi gereken bir oyuncu. David Villa yine öyle bir oyuncu (bu sene SL'de golü yok)

Tek elestiri Adrian Lopez yerine Raul Garcia olabilirdi ama Adrian gol attigina göre Simeone dogru tercih yapmis gibi görünüyor suana kadar. Ama 65-70 gibi R.Garcia'yi alacaktir.

Hay arda kadar başınıza taş düşsün emi :D simone falan herkes futbol cahili salak bir siz görüyosunuz ardanın çöp/leş/leşoğlu leş/ leşten beter olduğunu

Arda nefretine anlam vermek zor. Ilk 25 dakikayi kacirdim ama izledigim bölümde yine gayet iyidi bana göre.

Futbol cahili veya profesörü olan cok kisi var zaten burada, antrenör falan olmalari lazim.

Galatasaray'dan sonra belkide yabancı bir takımın golüne bu kadar sevindiğimi hiç hatırlamıyorum. Saldır atletico !

Kişisel fikrim : Atletico finale çıkarsa kazanır ağa (reale saygım çok büyük o ayrı)

Adam tüm dünyanın izlediği Ş.Ligi yarı finalinde oynuyor, turu geçerlerse finalde de oynayacak, İspanya Ligi'nde takımı şampiyonluğa koşarken sakat olmadığı sürece takımın bankosu, hala buradan Arda'ya laf çakmaya çalışıp sanal tatmini yaşayanlar var.

Arda'ya bu kadar laf edene kadar gidin bir kendinize sorun şu ana kadar ne yaptınız Dünya'da. Adam kendi mesleğinde en üst seviyelerde oynuyor. Bugün kötü oynuyor dersin anlarım, Arda'ya çöp diyorsan sen normal değilsin arkadaş.

Ardaya kötü diyenler objektif insanlardır

Adam tüm dünyanın izlediği Ş.Ligi yarı finalinde oynuyor, turu geçerlerse finalde de oynayacak, İspanya Ligi'nde takımı şampiyonluğa koşarken sakat olmadığı sürece takımın bankosu, hala buradan Arda'ya laf çakmaya çalışıp sanal tatmini yaşayanlar var.

Arda'ya bu kadar laf edene kadar gidin bir kendinize sorun şu ana kadar ne yaptınız Dünya'da. Adam kendi mesleğinde en üst seviyelerde oynuyor. Bugün kötü oynuyor dersin anlarım, Arda'ya çöp diyorsan sen normal değilsin arkadaş.

Birader kafanız mı almıyor? Adam kötü oynayınca iyi yazmak mı gerekiyor oynayamıyor işte sizde bunu kabul edin

Geri
Üst Alt