ŞL 13/14 YF 2.Maç | Chelsea 1-3 Atletico Madrid | M.S | 30 Nisan

uzuldum. ilk yarinin sonundaki o golu yemeseydi chelsea cikardi bence.

Mou baskan sanirim ust uste 4. kez yari finalde elendi :(

Atl. Madridin gecmesi bizede biraz yaramış. Tabiki CL katıla bilirsek seneye.

3cü torba yı garantilemişiz

2011 Aralık ayında Atletico Madrid

- Ligde 9. sırada

- UEFA Avrupa Ligi'nde gruptan çıkmış

- Kral Kupası ilk turunda 3. lig takımını elemiş

- Barcelona'ya 5-0, Real Madrid'e 4-1 yenilmiş ve bu 2 ekibin 18'er puan gerisinde

- Real Madrid'i yenememe serisi 12 yıla çıkmış

- Dünyanın en iyi forvetlerinden Falcao'ya sahip ama vasat bir ekip görünümünde

2014 Mayıs ayında Atletico Madrid

- Ligde bitime 3 hafta kala lider ve 6 puana ihtiyacı var

- Şampiyonlar Ligi'nde finalist

- 2012 UEFA Avrupa Ligi şampiyonu

- 2012 Süper Kupa şampiyonu

- 2013 İspanya Kral Kupası şampiyonu

- Barcelona'nın 4, Real Madrid'in 3 puan önünde

- Yıllardır fark yediği Barcelona ile oynadığı 5 maçın hiçbirini kaybetmemiş

- 1999'dan beri içeride-dışarıda yenildiği Real Madrid'e ligde 1 maçta yenip, 1 maçta berabere kalmış

- La Liga'nın açık ara en az gol yiyen takımı

- En büyük oyuncusu Falcao'yu göndermiş

Bu kadar şeyi sadece 2,5 yıla sığdırabilen Diego Simeone'ye şapka çıkartılır..

Ufak bir ekleme ve düzeltme; 14 senedir Bernabeu'da kazanamamazken Kral Kupası finalinde hemde Real'in kendi evinde kupayı kazanması ve seriye son vermesi. Ardından Real'e karşı takip eden ilk lig maçında belki şampiyonluğu getirecek bir deplasman maçından daha galibiyet ile ayrılması. Real'in 1 maçı eksik puan farkı 6 bu arada.

Chelsea orta sahada Lampard ve Matic'i de çok aradı. Matic statü gereği yoktu zaten de üstüne birde Lampard'ın kart cezalısı olması tüy dikti.

Şu da var.Şampiyonlar Ligi'nde elenelim elenelim tecrübe kazanırız final oynarız önermesinin yanlış olduğunun bir kanıtı da bu bence.Atletico havadan geldi işte finale.Geçen yıl ilk turdan elenmişlerdi Uefa'da.Tecrübe falan bir yere kadar bence.Teknik direktör ve kadro kalitesi iki büyük etken.Çeyrek final süper başarı,final oynamak süper başarı ooo diye devam ettiğimiz müddetçe o kupayı alamayız.Simeone finalde kaybetse adım gibi eminim başarısız görecektir kendini.O karakterde olmasa bunu başaramazdı zaten.

Atletico geçen sene UEFA AL maçlarına hep yedek kadro ile çıktı. Adamlar o kupayı son 5 yılda 2 defa kazandı yanlış hatırlamıyorsam.

Bravo Arda!

Chelsea ile Atletico Madrid arasında oynanan Şampiyonlar Ligi yarı final maçında oynadığı başarılı futbol ve attığı golle, takımının kazandığı zaferde büyük payı olan Arda Turan'ı kutluyoruz.

Türkiye'yi Avrupa'da başarıyla temsil eden; hepimizin gurur kaynağı, Galatasaray'ımızın eski kaptanı Arda Turan'a, büyük finalde de başarılar diliyoruz.

Kalbimiz seninle Arda...

Galatasaray Spor Kulübü ve Galatasaray taraftarları

Barça ve Real'i geçeceğiz dediğinde Arda ile dalga geçildiğini hatırladım şimdi.

Simeone takdir edilesi bir hoca. yaptiklari yadsinamaz. Ama finalde uzecez :)

çok özeniyorum atletico madrid taraftarına.ne de mutlulardır şimdi.biz ne zaman böyle oluruz,ne zaman bu sevinci yaşarız,ne zaman içinde bulunduğumuz durumdan kurtuluruz diye hep soruyorum kendime.ne defansımız defans ne forvetimiz forvet.ne başımızdaki birşeyden anlıyor ne de taraftar istikrar için destekliyor.bize yükseliş devrini akabinde de zirveyi yaşatacak lucescu mu olur gerets mi ya da bir başkasımı bilemiyorum ama simeonedeki hırsı,azmi ve de tutkuyu gördükçe o kişinin mancini olmadığından emin oluyorum.

Arda'ya helal olsun.

Simeone takimini iyi hazirladi, Mou reys bir dahaki sene yener.

Final güzel olacak ve merak ediyorum sonucunu bir futbol sever olarak.

Mükemmele yakın oyuncu kitlesimi ama sadece iyi olan takım'mı kazanacak

Yoksa

Mükemmele yakın takım kurgusu ama sadece iyi oyuncu kitlesimi kazanacak kupayı.

Bence ronaldo öyle veya böyle kilit isim olacak.

çok özeniyorum atletico madrid taraftarına.ne de mutlulardır şimdi.biz ne zaman böyle oluruz,ne zaman bu sevinci yaşarız,ne zaman içinde bulunduğumuz durumdan kurtuluruz diye hep soruyorum kendime.ne defansımız defans ne forvetimiz forvet.ne başımızdaki birşeyden anlıyor ne de taraftar istikrar için destekliyor.bize yükseliş devrini akabinde de zirveyi yaşatacak lucescu mu olur gerets mi ya da bir başkasımı bilemiyorum ama simeonedeki hırsı,azmi ve de tutkuyu gördükçe o kişinin mancini olmadığından emin oluyorum.

Kardes biz biraz handikapliyiz. Galatasarayin bulundugu ülkeye baksana. Futbola tecavüz etmek icin herseyi yapiyorlar. Hele bu sinirlama ile bir Atletico olmak imkansiz.

o değil de sezon başında Burak'ı istiyorlar diye haberler vardı Atletico için. alsalar bu başarı gelir miydi acaba :D

Bmf_mwuIYAA41jU.jpg

Esamesi okunmuyordu Falcao varken 60a okuturlar Costayi iki senede 150 milyon transfer karı olur nerden baksan,biz Burak'ı 15e iteleyemedik bu da ayri bir politika sadece td değil yapilanmayi da çok akillica yapiyor Atletico,ederi varken satiyor temiz iş

hahaha bu nedir la :)

Simeone: "I want to congratulate the mothers of all players because they gave them big balls to play like this."

iddaadan 663 tl kaptım...Atletico madride vermistim...10 misli :) tabi yanında 3 mac daha var

chelsea de bisey yok...Biz bile elerdik ama oynamadi bizimkiler..Madridin chelsea yi dagitacagini biliordum..

ATM bireysel olarak baktığımız zaman öyle üstün oyunculardan kurulu bir takım değil sizin de bildiğiniz üzere. Felipe Luiz ve Diego costa hariç öyle aman aman gözüme çarpan bir adam olmadı şahsen. Ama hepsi belirli bir seviyenin üstünde oyuncular ve takım oyununu kusursuz uyguluyorlar. Hiçbirinin arasında büyük bir seviye farkı yok, takım acayip dengeli. Bizim de en büyük sorunumuz bu ya. En iyi oyuncumuzla en kötü oyuncumuz arasında dağlar kadar uçurum farkı var. Takımın sağ bekiyle sol beki birbirini tutmuyor, orta sahada yan yana oynayan ikili bile birbirini tutmuyor. Bizim temel sorunumuz burada başlıyor.

Geri
Üst Alt