- 18 Kasım 2010
- 24.102
- 844
- 2.113
uzuldum. ilk yarinin sonundaki o golu yemeseydi chelsea cikardi bence.
Mou baskan sanirim ust uste 4. kez yari finalde elendi
Mou baskan sanirim ust uste 4. kez yari finalde elendi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
uzuldum. ilk yarinin sonundaki o golu yemeseydi chelsea cikardi bence.
Mou baskan sanirim ust uste 4. kez yari finalde elendi![]()
2011 Aralık ayında Atletico Madrid
- Ligde 9. sırada
- UEFA Avrupa Ligi'nde gruptan çıkmış
- Kral Kupası ilk turunda 3. lig takımını elemiş
- Barcelona'ya 5-0, Real Madrid'e 4-1 yenilmiş ve bu 2 ekibin 18'er puan gerisinde
- Real Madrid'i yenememe serisi 12 yıla çıkmış
- Dünyanın en iyi forvetlerinden Falcao'ya sahip ama vasat bir ekip görünümünde
2014 Mayıs ayında Atletico Madrid
- Ligde bitime 3 hafta kala lider ve 6 puana ihtiyacı var
- Şampiyonlar Ligi'nde finalist
- 2012 UEFA Avrupa Ligi şampiyonu
- 2012 Süper Kupa şampiyonu
- 2013 İspanya Kral Kupası şampiyonu
- Barcelona'nın 4, Real Madrid'in 3 puan önünde
- Yıllardır fark yediği Barcelona ile oynadığı 5 maçın hiçbirini kaybetmemiş
- 1999'dan beri içeride-dışarıda yenildiği Real Madrid'e ligde 1 maçta yenip, 1 maçta berabere kalmış
- La Liga'nın açık ara en az gol yiyen takımı
- En büyük oyuncusu Falcao'yu göndermiş
Bu kadar şeyi sadece 2,5 yıla sığdırabilen Diego Simeone'ye şapka çıkartılır..
Şu da var.Şampiyonlar Ligi'nde elenelim elenelim tecrübe kazanırız final oynarız önermesinin yanlış olduğunun bir kanıtı da bu bence.Atletico havadan geldi işte finale.Geçen yıl ilk turdan elenmişlerdi Uefa'da.Tecrübe falan bir yere kadar bence.Teknik direktör ve kadro kalitesi iki büyük etken.Çeyrek final süper başarı,final oynamak süper başarı ooo diye devam ettiğimiz müddetçe o kupayı alamayız.Simeone finalde kaybetse adım gibi eminim başarısız görecektir kendini.O karakterde olmasa bunu başaramazdı zaten.
Bunlara laf anlatmak ne mümkün yahu. Bosuna nefes tüketmeye degmez![]()
çok özeniyorum atletico madrid taraftarına.ne de mutlulardır şimdi.biz ne zaman böyle oluruz,ne zaman bu sevinci yaşarız,ne zaman içinde bulunduğumuz durumdan kurtuluruz diye hep soruyorum kendime.ne defansımız defans ne forvetimiz forvet.ne başımızdaki birşeyden anlıyor ne de taraftar istikrar için destekliyor.bize yükseliş devrini akabinde de zirveyi yaşatacak lucescu mu olur gerets mi ya da bir başkasımı bilemiyorum ama simeonedeki hırsı,azmi ve de tutkuyu gördükçe o kişinin mancini olmadığından emin oluyorum.