ŞL 14/15 D Grubu 1. Maç | Galatasaray 1-1 Anderlecht | MS | Star Tv

burak yılmaz,selcuk inan,pandev,cemaili,telles,veysel .. bu adamların Galatasarayda yeri yok ,var diyen galatasaraya ihanet edenlerdir..

Selçuk oyundan çıkarken alkışlayanların beynine boşalayım. Prandelli de bir zahmet siktirip gitsin, takımda ruhuyla top oynayan adam kalmamış. Mert Çetin denen hırbo kulübede dalga geçip gülüyordu 1-0 gerideyken. Senin kulüben böyleyse ben senin takımından zaten hayır beklemem. Selçukla Burak defolun gidin artık, bu rezil futbolun baş mimarları bunlar. Allah belanızı versin! Chedjou'nun taşaklarına kurban olsun hepsi! Tek başına yenilgiden kurtardı takımı.

Muslera kanat chedjou forvet mevkilerinde oynatalım

* LG G2 Tapatalk *

prandelli kusura bakmasında pandev fena oynamıyodu burakla selçuku çıkarsa yenerdik

Bruma olcan kanatiynan baslasan nolurdu prandelli .90 dk dzemalili cikarmadi oyundan

Отправлено с моего GT-I9003 через Tapatalk

Prandelli'den TD falan olmaz bunu çok net gördük!!! Şu maç başımızda Yılmaz Vural ile çıksaydık şu maçı alırdık yemin ediyorum!! Çünkü Yılmaz Vural dahi şu maça takımı kanatsız çıkarmayacak kadar futbol bilgisine sahiptir. Yazıklar Olsun!! İyi bir insan olabilir ama hoca moca değil!! Selçuk ve Burak denen ruhsuzları haysiyetsizleri ise bir daha bu takımda görmek istemiyorum. Sinirden elim ayağım titriyor yemin ederim!!!

burak selcuk veysel böylelerinin bu takımda yeri yok insallah kadro dısı kalırlar yakın zamanda

Moderatör tarafında düzenlendi:
attachment.php

Ekli dosyalar

• khhmz.webp
    khhmz.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 191
ched neden topu ceza sahasının önüne atıp 4 kişinin önünden pozisyon yaratmalarını beklemedi acaba halbuki takım buna çalışmış gibiydi

Berabere kalmasaydık bitmişti iş ama en azından üçüncülük için bile olsa şansıız devam edecek.

Maça gelirsek gole sevinemedim fazla. Böyle bir oyunu kabullenemiyorum. Taö geliyoruz veysel aptaş bir orta açıyor, tam boşluk bulup buraka top atıyoruz saçma sapan pas atıyor. Takımın gol atma konusunda özgüveni de yok.

Geri
Üst Alt