ŞL 14/15 D Grubu 1. Maç | Galatasaray 1-1 Anderlecht | MS | Star Tv

bundan sonra sana destek faln da vermem prandelli. bi maç kaybedilir ama bukadar rezillik olmaz. selçuk ve burak kaç para rüşvet veriyor acaba kulüptekilere oynamak için. ayrıca takım geçen yıl en azından defans yapabiliyordu ama onun da içine ettin prandelli

Birakin gidin, bu takimi taraftara emanet edin ya. Bi moktan anladiginiz yok.

Taraftarin istedigi 11 ciksaydi, bu maci alirdik. Allah´in maholari. Rezil herifler.

Gole sevinmedim.1 puanın zerresini haketmedik.Bu sene daha çok rezil olacağız çünkü şakşakçı tarftar hakediyor.

Cemali de topçu mopçu değilmiş onu görmüş olduk. Pandev eh işte!! Kahır senesi bizi bekliyor herhalde görünen o :red:

lan arkadas, bi kez de dogru kadrola cikalim bi kezzzzzz beeee
bi kez lan, olm bu kadar mi zor dogru 11 kisiyi secmek, kim bizim takimin basina gecse kafayi kiraya veriyor. yetti artik yettiiiii

kafayi yiyecem, takimda bruma olcan gibi kanat oyunculari var, bizim prandelli efendi kanatsiz oynuyor. Yeter artik, gerekiyorsa alt yapi hocasi ya da cayci mustafa takimin basina gecsin, yeter ki dogru sistem ve oyuncularla oynayalim. bu kadar mi zor be arkadas bu kadar mi. bu yasta bircogumuzu hasta yapacaksiniz arkadas. alti üstü futbol teknik direktörlügü yapiyorsunuz, atomu parcalamanizi beklemiyoruz sizden. Yetti ulan yettiiiiiiiiiiiiiiii

Burada bas bas bağırdım Transfer Nöbetinde Herkes ooo Prandelli çok iyi taktisyen felan diyordu. Bırakın bu iki yüzlülüğü. Adamın hazırlık maçlarından ne olduğu ortadaydı. 11 tane oyuncu çıkar deli gibi koşar, onlara taktiği veren şöyle şöyle oyna diyen Teknik Direktördür. Defolup gitmesi lazım bu adamın.

Moderatör tarafında düzenlendi:
hala kötü bir sonuc, chedjounun golu iyidi ama, chedjou bundan sonra forvet oynasin burakin yerine.

selçuk ve burak oynasın da varsın galatasaray batsın. aman ha sakın onları yedekte oturtmayın

cok önemli bir goldü son dakikadaki.
Prandelli hakkında cok olumsuz düşünmeye başladım, adamların bekleri baya kötüydü defansif anlamda, neden 0 kanat oyuncusuyla başladık maca ? rakip analizi diye birşey var mı cok merak ediyorum.

Bugünki taraftara -100puan ben hayatımda böyle rezil bi atmosfer görmedim

Chedjou dedi bunlarla olmicak gitti attirdi(!) golünü. Helal olsun.

Geri
Üst Alt