ŞL 14/15 D Grubu 1. Maç | Galatasaray 1-1 Anderlecht | MS | Star Tv

Prandelli'nin Yekta-Melo ve Burak-Pandev degisikligi disinda Eses macinin kadrosuyla baslayacagini dusunuyorum.

Son düzenleme:
Renktaşlarım rica ediyorum lütfen kadrolarınıza Selçuk ve Burak'ı yazmayın...

-------------------------Muslera--------------

Tarık------Semih-----------Chedjou------Telles

------------------Melo-------Dzemaili-------------

Bruma---------------Wesley--------------Pandev

---------------------------Umut------------------

Ne olursa olsun kazanmalıyız. Bu maçın hiçbir bahanesi olamaz. Dortmund-Arsenal maçından da bir beraberlik çıkarsa süper olur. Pandev ve Wesley'den gol bekliyorum.

Olcansiz Kadro komedi Olcan 29 yasinda hoca sanki pismesini bekliyor al iste oyuna Bursasporda olcan girdi goller geldi Olcani 70 dakika 20 dakikada brumaya yer ayirmali bruma daha genc daha onunde bir suru senesi var Olcanin 2 senesi vardir en fazla al oynat.Bruma calimdan baska ozelligi yok.Adam bos kaleye atmaya bile korkuyor.Son vuruslari berbat gelistirmeli.

hoca bakalım selçuk melo mu yapcak melo dzemali mi

Tüm planlar çökmemiz için yapıldı, bu maçta büyük ihtimalle 2 farklı yenileceğiz.

Evet beyler seyirci iyi hazırlandı mı maça ? Golü de biz attıracağız inş.

Yenilirsek çok facia olur.

Ama yenecek kadar iyi takimiz.

Yeter ki typical Italian tactics oynamasin, 4-2-3-1 gibi hücuma önem veren bir taktik ve formasyonla oynasin.

Bruma ve Olcan kanatda, Dzemaili ile Melo Sneijderin arkasinda, Pandev önde, Ched, Semih, Telles ve Tarikli 4lü ve kalede MUSLERA.

burakta selçukta oynayacak aha buraya imzamı atıyorum

3 puanı alırız diye düşünüyorum

________________________Muslera__________________________

___Tarik____________Semih_______Chedjou_____________Telles________

____________________Dzemaili_____Melo___________________________

_______Pandev(Olcan)_______Sneijder______________Bruma______________

_______________________Umut (Pandev)______________________________

Görecez bakalım Prandelliyi Burakla-Selçuğu kesebilecek mi..

Onun haricinde evinde Anderlechti yenemiyorsan gruptan bişey bekleme

Sneijder artik Mancini döneminde oldugu gibi Sol Kanat'ta yakin oynamasi lazim, orda daha verimli oynuyor.

-----------------------------------------------------------Muslera--------------------------------------------------
-------Tarik-----------------------------------Chedjou-------------------Semih----------------Telles--------
-------------------------------------------------------Felipe Melo------------------------------------------------
---------------------------Yekta---------------------------------------------------Dzemaili---------------------
----------------Sneijder------------------------------Pandev-----------------------------------Bruma--------

Muslera
Tarık Semih Chedjou Telles
Melo Dzemaili
Bruma Sneijder Olcan
Pandev​

Geri
Üst Alt