ŞL 14/15 D Grubu 1. Maç | Galatasaray 1-1 Anderlecht | MS | Star Tv

Yarın saat 17.30'da teknik direktör Prandelli ve futbolcularımızdan Aurelien Chedjou, Türk Telekom Arena'da bir basın toplantısı yapacak.

Muslera
Tarık-Chedjou-Semih-Telles
Melo
Dzemaili-Selçuk
Sneijder
Pandev-Burak​

şeklinde başlarız bence

Muslera

Tarık - Semih - Chedjou - Telles

Melo

Dzemaili - Selçuk

Sneijder

Burak - Pandev

Prandelli'nin böyle oynatacağını düşünüyorum, yoksa Burak ve Selçuk haketmiyor oynamayı!​

Son düzenleme:
hoca brumayı kesebılır...olmazsa olmazı degıl gıbı duruyor...umarım selcuk ve burak kesik yer

achempong arenayı bilen bir oyuncu , burada gol atmışlığı da var , veysel sağ bek oynar önü de boş olursa ganalı etkili olur

Çeptalk

Anderlecht köy takımından hallice. Maçı kaybederse Galatasaray kaybeder, Anderlecht kazanamaz. Galibiyet dışında her sonuç rezillik olur. Pandev bu maça ilk 11 çıkmalı. Sneijder lige isteksiz başladı. Şampiyonlar ligi onun için iyi bir vitrin olacağından daha bir kendini göstermek isteyeceğini düşünüyorum.

Achempong vs. Tarik Camdal, Tarik sag bekte oynamali, yoksa Achempong sag kanatimiz paspas yapar. Inanilmaz hizli bir oyuncu...Veysel sag bekte oynarsa, simdiden gecmis olsun,

aa3fc1f3d9-13418.png
[/URL][/IMG]

Telles'in geçen sezon Chelsea maçındaki performansını düşünürsek, bu maç için de sol beke yazılacak isim olabilir. Potansiyelini gösterebilir yine.

Böyle maçlarda takımın geneli daha konsantrasyonlu ve dikkatli oynuyor zaten. Telles oynamalı bence. Tarık Çamdal'ın da sağ bekte oynaması lazım. Veysel'den daha iyi gözüktü.

Hiç riske girmeye gerek yok. Anderlecht kadrosu budur bu olmalıdır;

09edbc1fd5-13424.png

Kadrosuna hala Selçuk'u Burak'ı falan yazan renkdaşlar var görüyorum. Yapmayın etmeyin geleceğimiz ile oynamayın :redface:

0187e5eb54-13419.png

Yedekler:
Sinan Bolat
Hakan Balta
Veysel Sari
Selcuk Inan
Yasin Öztekin
Burak Yilmaz
Umut Bulut

Bu kadro disinda mantikli bir secenek aklima gelmiyor, malzeme budur abi.

Veysel'in kötü bir oyuncu oldugunu düsünürsek tempo yapan Telles 11'e girmeli.

Bitik Selcuk-Burak kesik yemeli.

-------------Muslera----------------------
Tarık---Chedjou--Semih---Telles

-------------Dzemaili--Melo-----------

--Olcan--------Sneijder--------Bruma---

------------------Pandev--------------

Galibiyet kadrosu..

en çokta sol beke hakan baltanın yazılması koyuyor bana la olm siz değilmiydiniz sol bek diye kendini yırtan şimdi sol beke baltayı yazıyorlar taraftarlık profiline bak

Pandev ilk 11 baslamali yoksa burak gol falan atamaz.

Geri
Üst Alt