İsmail Adıyaman
Tecrübeli Üye
- 4 Aralık 2008
- 6.520
- 182
- 1.358
Valla tabiki maçtan önce 1 puan kötü sonuçtu ama şu maçtan sonra şu oyunla ve 90.dakikasına 1-0 yenik girdigimiz maçta 1 puan iyi sonuç.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
renkdas suan ön libero takimda kim olursa olsun selcuk'tan daha iyi oynar. adam'da topu sisirecek güc yokServeti kesen semihimiz vardı selcugu kesen kimin var?
Faydasız. Formsuzsa hoca kesmeli. Adam silah çekmiyordur herhalde Prandelli'ye.neden?
Bu taraftar çok bile sabretti renkdaş bugünün bir haftanın olayı değil buIslıkla oyuncu kazanılmaz.
Sent from my RM-846_eu_turkey_282 using Tapatalk
renkdas suan ön libero takimda kim olursa olsun selcuk'tan daha iyi oynar. adam'da topu sisirecek güc yok
Kurtulsan nolacak varmı alternatif oyuncun yerli?
Faydasız. Formsuzsa hoca kesmeli. Adam silah çekmiyordur herhalde Prandelli'ye.
Benim desteğim sadece işini hakkıyla yapana.aylardır formsuz selçuğu her maç 11de oynatanı ıslıklayacaksın selçuğu değil
burak'tan formayı alacak forveti getirmeyen yönetimi ve hocayı ıslıkla burağı değil
sahadaki kim olursa olsun sadece destek ver
Belkide fazla paradan 5 yıllık kontrattan böle yapıyordur.Daha fazla para istiyordur belki
prandelli yüzünden ligde ve şampiyonlar liginde toplam 4 puan kaybettik.ama prandelli bunları fazlasıyla geri alacak.bu mesajım dursun.inanarak söylüyorum çünkü.
Çok ciddi suçu var.Tamam, Selcukun hic sucu yok, anladim