ŞL 14/15 D Grubu 1. Maç | Galatasaray 1-1 Anderlecht | MS | Star Tv

Valla tabiki maçtan önce 1 puan kötü sonuçtu ama şu maçtan sonra şu oyunla ve 90.dakikasına 1-0 yenik girdigimiz maçta 1 puan iyi sonuç.

Prandelliyi sutlamazsak bu grupta maksimum ozellikle bu sistemle 2 puan alırız. Bunda oldukca iddaalıyım. Turkıye liginde hoca cok onemli degil zararı olmasın yeter biz hocasızda sampıyon olduk yine oluruz. Prandelliye ragmen oluruz.

kadroyu forum çıkarsa kesin yenerdik 11 açıklandı herkes olmaz demişti hepiniz bu işten gerçekten anlıyorsunuz bir tek anlamayan prandelli

Bu taraftar kolay kolay oyuncusunu ıslıklamaz! Rezalet halleri futbolcuya benzer tarafları olmaması takımı yakmaları artık burdan satürn gezegenine kadar ulaşırsa o zaman ıslıklarlar. Islık gayet doğal bir tepkidir. ADAM OLSUNLAR ADAM GİBİ OYNASINLARISLIKLAYANLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM. ISLIKLANANLAR YETER ARTIK TOPARLANIN SABRIMIZI TAŞIRMAYIN!

prandelli yüzünden ligde ve şampiyonlar liginde toplam 4 puan kaybettik.ama prandelli bunları fazlasıyla geri alacak.bu mesajım dursun.inanarak söylüyorum çünkü.

aylardır formsuz selçuğu her maç 11de oynatanı ıslıklayacaksın selçuğu değil

burak'tan formayı alacak forveti getirmeyen yönetimi ve hocayı ıslıkla burağı değil

sahadaki kim olursa olsun sadece destek ver
Benim desteğim sadece işini hakkıyla yapana.

İşini hakkıyla yapmayana prim verdiğiniz için ve bu durumada duygusal baktığınız için Türk futbolcusu kıçını kaldırmıyor sahada.

Biraz iş ahlakı besleyin.

GT-I9300 Tapatalk

Sezon başında ıslık sov yapan dallamalara sozum yok zaten zaten kotuyuz daha da kotuye surukler bu taraftar tepkisi hemde boyle bi sezonda
Sent from my RM-846_eu_turkey_282 using Tapatalk

Biz farklı maçmı izledik yoksa bizim takım paralel evrende başka maçmı oynadı herkes iyi oynadığımızı düşünüyor

Semih hala ust tura cıkıcaz falan diyerek milletin gazını almaya calısıyor. Utanın lan biraz 4. torba takımına guc bela kendi evimizde berabere kaldık. Bosuna umit verip sonra uzmeyin artık su taraftarı

ahahahha

Fener'in maçı var! @fenerinmacivar
Hayallerinizin bittiği yerde gerçeklerimiz başlar...

Bxrr5UhCYAAeKmn.jpg:large

Geri
Üst Alt