ŞL 14/15 D Grubu 1. Maç | Galatasaray 1-1 Anderlecht | MS | Star Tv

Prandelli: "Selçuk, Burak ve Veysel'in ıslıklanması beni çok üzdü. Onlar bugün çok çalıştılar."
böyle kafa yapasina sahip olan bir TD miz var

aaaaaa çok haklısın

doğru olan oyuncuları ıslıklamak değil mi

böyle bi kafa yapısına sahip taraftarlarımız var maalesef

Islıkla oyuncu kazanılmaz.
Sent from my RM-846_eu_turkey_282 using Tapatalk

yıllık 3 milyon euro alan ve bir halta yaramayan adamı ıslıklamak değil .... gerek...yanlışı oyuncu değil yonetim yapmıştır,bu sartlara surukleyende tffdir.
Bok vardı yabancı sınırlama denen zırvalığı kural diye koymalarında

Şu çömez adamalara 2 tane sallayamadık.Burak yerine gerçek bir forvetimiz olsaydı rahat yenmiştik.

BxruDz-CYAAzYjh.jpg

yönetim bu takım senin eserin!!!!!!!!!!!!!!!!!
ünal bey istifaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!

ıslıklanma olurda bütün maç sürmezki bu destek yok ıslıklama var sürekli.

aaaaaa çok haklısın

doğru olan oyuncuları ıslıklamak değil mi

böyle bi kafa yapısına sahip taraftarlarımız var maalesef

burak + selcuk ikilisi 5 million euro üzerinde para aliyorlar. 1.5 million b*k gibi oynuyorlar. zamani gelince yuhlarim, zamani gelince alkislarim. cok basit birsey.

Sen o şanlı formayı giyiyorsan mücadele edeceksin! O taraftar iki kuruş maaşıyla bilet alıp ruhsuz yeteneksizleri izlemeye gelmiyor stada. Hem trilyonları götüreceksin hem de eleştiri kabul etmeyeceksin, sahada gezineceksin. Yok öyle yağma! Islık az bile!! Formanın hakkı verilecek!! Azizbahçe değil burası. Selçuk futbol katili başta olmak üzere gereken herkes kulübede oturacak!

Seyirci tepkisinde haklı.

Selçuk, burak vs. gibi adamlar katlanılamaz durumda.

Yılda 5 trilyon para al ama topa vurmayı yada pas vermeyi becereme. Yok öyle bi dünya.

GT-I9300 Tapatalk

aylardır formsuz selçuğu her maç 11de oynatanı ıslıklayacaksın selçuğu değil

burak'tan formayı alacak forveti getirmeyen yönetimi ve hocayı ıslıkla burağı değil

sahadaki kim olursa olsun sadece destek ver

Napoli artiklarini altin bulmus gibi bize reva görenler bu sonucta baş sorumludur.

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bruma son dokunuşlarını geliştirememesine rağmen cezalı ve sakat olmadıkça banko kadroya yazılmalı. Rakip için ciddi tehdit oluşturuyor. Hızlı hücum için kesinlikle şart oğlu şart.

Ntvspor'da da Selçuk'un ıslıklanması eleştiriliyor.Bana göre her topu ayağından aldığında ıslıklanmalı artık.4 m euro maaş al üstüne bişey oynama neymiş beyfendiymiş pehhh.....

Selcugun cidden problemleri var galiba cünki bunu herkes söluyor çokta mutsuz gbi.

Geri
Üst Alt