Tek kelimeyle REZALET!!
Sen kendi evinde maç yapıyorsun. Bruma'nın, Olcan'ın, Tarık'ın kulübede ne işi var? Özürlü Selçuk'u oynatıyor hâlâ ayıp. Anderlecht resmen rezil etti bize. Herifler deplasmanda değil kendi evlerinde oynadı sanki.
İki kanadı da işlemeyen bizden başka bir takım var mıdır onu da merak ediyorum. Şişir Burak'a hoop ofsayt.
Veysel+Semih+Chedjou+Telles bir tane Ujfalusi etmez. Şampiyonlar Liginin açık ara en kötü defans hattı. Veysel ve Telles bir kere sıfıra inemediler. Ne savunma yönleri iyi ne hücum. Semih-Chedjou çalım yiye yiye belleri kırıldı. Birbirleriyle paslaşıp durdular boş boş. Chedjou son anda bir işe yaradı Allah'tan. Tarık'ı niye transfer ettiniz birader yedek beklesin diye mi?
Selçuk zaten futbolu bırakmış da niye oynatıyorlar bilen yok. Takımın el freni resmen. Anderlecht'in en faydalı oyuncusuydu. Bütün GS ataklarını kesti. Oyunu yavaşlattı. Aldığı topları ezdi, kaptırdı, her defasında geri döndü. Maestroymuş he he bir tarafımın maestrosu! :asd22: İnşallah bir daha giyemezsin o formayı.
Dzemaili de hiç bekleneni veremedi. Arkadaş Sneijder bile hücum oyuncusuyken koşuyor, rakibe pres yapıyor sen ruhsuz ruhsuz dolaşıyorsun. Napoli'nin çaycısını getirmişler.
Burak kadar kazma bir forvet ise GS tarihini geçtim Türk spor tarihinde var mıdır bilemiyorum. Zamanında Lukunku, Cristian, Bratu falan vardı. Onları da geçti kazmalıkta. Selçuk kankisiyle birlikte kulübede otursa iyi olacak.
Muslera-Melo-Sneijder bunlar takımda olmasın. Takım bırak gruptan çıkmayı 1 tek puan bile alamaz! Süper ligde de düşmemeye oynar.