ŞL 14/15 D Grubu 1. Maç | Galatasaray 1-1 Anderlecht | MS | Star Tv

Bos kaleye gol attin diye ne artistlik yapiyorsun lan? Külliyen zararsin, bide artistlik yapiyor.

O golü anneannem de atardi. Kaptirdigin toplardan, kacirdigin gollerden, ofsayta düsmen yüzünden her mac 5 dakika kaybettigimizden bahset maho.

Prandelli: "Selçuk, Burak ve Veysel'in ıslıklanması beni çok üzdü. Onlar bugün çok çalıştılar."
böyle kafa yapasina sahip olan bir TD miz var

Adam Haklı.

Ekli dosyalar

• 10419587_837874779569622_1639172704166928554_n.webp
    10419587_837874779569622_1639172704166928554_n.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 79
Dortmund arsenali ezmiş. o 23 denemenin 12 tanesini falan yerdik biz. napacaz bakalım.

BxrrThcCQAELGtU.png

Selçuk' u oynatmasa Dzemaili, Yekta ya da Emre' yi oynatacak, hiç birinin birbirinden farkı yok.

Adamlar 17 yaşında çocukla Şampiyonlar Ligi maçına çıkıyor, biz niye Birhan' ı oynatmayalım.

Ya Emre Selcuk´la top diye oynar ya. Yemin ediyorum top diye oynar. Emre bu Selcuk´tan 3 kat iyi ya. Yemin ediyorum daha iyi.

Ulan hasan sende bizim sevdiğimiz adamlardan birisin neden bu kadar kötülüyorsunuz neden bu kadar düşman oluyorsunuz şu takıma hicmi olumlu bir yanı yok güzel bir söz soylenmez şu takıma.

Seyirci tepkisinde haklı.

Selçuk, burak vs. gibi adamlar katlanılamaz durumda.

Yılda 5 trilyon para al ama topa vurmayı yada pas vermeyi becereme. Yok öyle bi dünya.

GT-I9300 Tapatalk

Gelen hocaların şu tercihlerinden sonra hakikaten takımı sabote etmeye çalıştıklarından şüphe duymaya başladım.Bu kadar taraftarın gördüğünü sen nasıl görmezsin.

Selçuk oynamasa kimse bir şey demez sana, diyen de küfrü yer zaten.

Bruma şu maça nasıl 11 başlamaz.Bu çocuk ne zaman 11 oynamaya başlayacak?

3 tane def. orta saha neden oynar şöyle maçlarda?

Sorulacak çok soru var ama bıktım artık.Elim gitmiyor ne bizim ligi ne de bizim takımı izlemeye.Genç yaşta kanser olmaya hiç niyetim yok.

Göndermeye çalıştığımız Chedjou götünü parçaladı gol yemeyelim diye, üstüne bir de golü yarattı, yenilgiyi tek başına önledi. Kral diye yere göğe sığdıramadığınız at hırsızı ne yaptı peki? Ezdiği topları ben sayamadım. Kankası ne yaptı? Golü atan adamı kız gibi itti, faul bile yapamadı! Sahaya çıkınca kıçından ter akacak adam istiyorum ben arkadaş, kanının son damlasına kadar savaşacak! Böyle ruhsuzluk olmaz! Prandelli de bir takımın içine nasıl sıçılırın dersini verdi bu akşam. Yaptığı her şey yanlış, neresinden tutarsan tut elinde kalıyor. Biz yerli hocalara haksızlık etmişiz diyorum bu adamın yaptıklarını gördükten sonra. Yazık, bu sene de çöpe gitmiş.

Oyuncularını bu sekilde savunması guzel de bu herifleri 11den keserek cezalandırmalı
Sent from my RM-846_eu_turkey_282 using Tapatalk

5 kişi vardı sahada. Muslera-Melo-Sneijder-Chedjou-Semih

Kanatsız oynarsan böyle olur adamlar akın akın geldi ilk yarı önlem almadı bile. Ben buna teknik direktör demem. Mancini bile böyle takımları döverek yenerdi. Zor bela pozisyona giriyoruz. Sneijder sol bekte adam kovalıyor. Sneijder ve Dzemaili kanatlara geçeceğine kanat oynayacaklarına kanatlarla çıksana be adam. Bruma oyun kurmaya çalışıyor çorba oldu iyice.

hocanın kadroda düşünmediği adamlardan bi 11 yapalım

----------------------------- SİNAN ----------------------------

EBOUE ---------- GÖKHAN -------------- KORAY ------------ BALTA

SABRİ ----------- HAMİT -------------- FURKAN ----------- E.ÇOLAK
(Aydın) (Umut G)
--------------------------- ENGİN B. -------------------------------

--------------------------- UMUT ----------------------------------

Chedjou-Semih ikilisi oturdu. Ama hücum yönünde yaratıcı oyuncu eksikliği var. Sneijder ve Selçuk da çok kötü olunca stoperin sana pozisyon hazırlayıp gol attırıyor.

Islıkla oyuncu kazanılmaz.
Sent from my RM-846_eu_turkey_282 using Tapatalk

Geri
Üst Alt