ŞL 14/15 D Grubu 1. Maç | Galatasaray 1-1 Anderlecht | MS | Star Tv

Bu lesh futbolu oynayacaksa Furkan oynasin, Umut Gündogan oynasin. Selcuk´u bi daha oynatanin taaaa. Valla yeter

Tek kelimeyle REZALET!!

Sen kendi evinde maç yapıyorsun. Bruma'nın, Olcan'ın, Tarık'ın kulübede ne işi var? Özürlü Selçuk'u oynatıyor hâlâ ayıp. Anderlecht resmen rezil etti bize. Herifler deplasmanda değil kendi evlerinde oynadı sanki.

İki kanadı da işlemeyen bizden başka bir takım var mıdır onu da merak ediyorum. Şişir Burak'a hoop ofsayt.

Veysel+Semih+Chedjou+Telles bir tane Ujfalusi etmez. Şampiyonlar Liginin açık ara en kötü defans hattı. Veysel ve Telles bir kere sıfıra inemediler. Ne savunma yönleri iyi ne hücum. Semih-Chedjou çalım yiye yiye belleri kırıldı. Birbirleriyle paslaşıp durdular boş boş. Chedjou son anda bir işe yaradı Allah'tan. Tarık'ı niye transfer ettiniz birader yedek beklesin diye mi?

Selçuk zaten futbolu bırakmış da niye oynatıyorlar bilen yok. Takımın el freni resmen. Anderlecht'in en faydalı oyuncusuydu. Bütün GS ataklarını kesti. Oyunu yavaşlattı. Aldığı topları ezdi, kaptırdı, her defasında geri döndü. Maestroymuş he he bir tarafımın maestrosu! :asd22: İnşallah bir daha giyemezsin o formayı.

Dzemaili de hiç bekleneni veremedi. Arkadaş Sneijder bile hücum oyuncusuyken koşuyor, rakibe pres yapıyor sen ruhsuz ruhsuz dolaşıyorsun. Napoli'nin çaycısını getirmişler.

Burak kadar kazma bir forvet ise GS tarihini geçtim Türk spor tarihinde var mıdır bilemiyorum. Zamanında Lukunku, Cristian, Bratu falan vardı. Onları da geçti kazmalıkta. Selçuk kankisiyle birlikte kulübede otursa iyi olacak.

Muslera-Melo-Sneijder bunlar takımda olmasın. Takım bırak gruptan çıkmayı 1 tek puan bile alamaz! Süper ligde de düşmemeye oynar.

herşeye tamamda bu ıslıklama olayı nedir ya?tamam kötü oynuyorlarda ıslıklayınca bütün takım etkileniyor bundan.ıslıklama olmamalı hiçbirşekilde hep destek tam destek olunmalı

Bence etkisiz bişey. Futbolcularımız aha bizi ıslıklıyolar hemen kendimizi düzeltip formamızın kalitesinde oynamalıyız dediklerini düşünmüyorum.Bence bi bar çıkısı eğlence yerinde bi kaç taraftarın protestosu " yumurta atma olayı olabilir " veya arabasını çizme gibi belirleyici şeyler yapılmalı. Eğer mümkünse darp olayıda olabilir. Bunda açıkcası sakınca görmüyorum.

Dzemaili tam bidon. Rus tanki, dönene kadar, pas atana kadar , rakib 10 kere yerlesiyor.

Selcuk 2 senedir her macta fos, bos bos geziyor hatta her yaptigi hareketi zarar.

Burak bildigimiz yeteneksiz.

Buraktanda yeteneksiz galatasarayda top oynayan futbolcu görmem diyordum, birden veysel cikti. Rezalet!

Emre colak > dzemaili ve selcuk --> ciddiyim!

Bruma takimin acik ara en hizli oyuncusu, ve pozisyon üretme konusunda baska oyuncun yok nerdeyse. Oynamtmiyorsun.

Prandellide fos cikti. Cok kizginim., cünkü kendi sahamizda coluk cocuga karsi baski kurmakta zorlandik resmen. Fenerbahce bugünkü anderlechti evire cevire yenerdi serefsizim.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Veysel + Selçuk + Burak = 1-1
Tarık + Olcan + Bruma = 3-0

Bu sezon bir beklentim yok, kafam rahat.

Adam gibi mesaj atamayacaksanız rica ediyorum benden alıntı yapmayın.

Aynen ben de çok kızgınım ona 1-0 geriye düşüne kadar hiç oynamadı, ondan sonra da eh işte lütfen kıpırdadı biraz.
Aynen öyle renkdaş. Golü yiyene kadar wesley de yoktu sahada... Gol yendikten biraz biraz kıpırdanmaya başladı ama hazır değil çok belli. Fiziken düşüş yaşadı. Ama ona rağmen Burak denen hıyar ağasına öyle bir top attı ki ağzım açık kaldı. Yetenek işte ama ağustos ortasında lütfen takıma katıldı. İyi niyeti biraz su istimal etti bence...

Vallaha sneijder bence mücadele etti isyan etti buraga bir top attı veysele attı birazda iyi adamlarla iyi top oynanır saygılarımla.
Fiziken hazır değildi ama bunun nedeni de kampa çok geç gelmesi. Herkes DK oynadı ama elalemin adamları ağustos 1 dedin mi iş başı yaptı. Burak ve Selçuk'un yanında laf söylenmez zaten ama ben ona rağmen eleştiriyorum bu konuda. Umarım kendini bir an önce toparlar.

muslera bile kızmış taraftara.ıslıklama olmamalı bence.

Veysel Sarı!Selçuk İnan!Burak Yılmaz!Alex Telles!Bruma!REZALETSİNİZ! NE ORTA YAPMAYI NE ŞUT ÇEKMEYİ BİLİYORSUNUZ! NASIL GÖRÜNDÜĞÜNÜZÜ BİR SEYREDİN

90 dakika boyunca sadece muslera,semih,chedjou ve melo vardi sahada en azindan mücadeleyi hicbir zaman birakmadilar.Selcuk ve burak gibi takimin en cok kazananlari sahada gezmeye devam ediyor.biri geriye ve yana pas atmaktan baska bisey yapmaz digeri kendini yere atmaktan baska bisey yapmaz.kimse kusura bakmasin Galatasaray herkesten önemlidir kim olursa olsun haddini bilicek giydigi formanin hakkini vericek.Prandelliye gelirsek 70 dakika maci bizim gibi seyretti.elinde skoru degistirebilecek o kadar oyuncu varken inatla müdahale etmedi.iyi niyetinden süphemiz yok yalniz bu sekilde devam ederse en azindan bu taktik anlayisiyla ileride top yapamayan cogalamayan gecen seneye göre farki sadece ayaginda daha fazla tutan bir takim görüntüsüyle bi yere kadar gider bir yerde toslar.zaten lig maclari ve bu aksamki macta bunun ipuclarini almaya basladik...

Son düzenleme:
Selçuk' u oynatmasa Dzemaili, Yekta ya da Emre' yi oynatacak, hiç birinin birbirinden farkı yok.

Adamlar 17 yaşında çocukla Şampiyonlar Ligi maçına çıkıyor, biz niye Birhan' ı oynatmayalım.

Geri
Üst Alt