yoo hayatta izlemem beyaz tv hatta başlıkta izleyenleride eleştiriyorum ben duyduğumu söyledim kaynağımda burda eskilere dayanıyoOo beyaz tv izleyicisi
https://eksisozluk.com/ultraslanin-...ue&rf=ultraslanın yönetimden 100000 tl alması
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yoo hayatta izlemem beyaz tv hatta başlıkta izleyenleride eleştiriyorum ben duyduğumu söyledim kaynağımda burda eskilere dayanıyoOo beyaz tv izleyicisi
O degil de sizi bilmem ama ben bu prandelliye kafayi taktim vallah. Yahu göz göre göre 2 puan hediye etti. La bi kez de dogru kadro ve sistemle cikak bi kez beee. @Onur Yilmaz dediklerine sonuna kadar katiliyorum, normal bi futbol seyircisi bile bu prandelli den iyi kadro kurar
Sent from my iPhone using Tapatalk
katılmıyorum
adam gibi konuş . tabi adamsan .
Değişiklik yoksa geçmiş olsun,takımdan bir halt olmaz maçı 0-1 kaybederiz maksimum 1-1 olur.
ultrAslan @ultrAslan · 8 sa. Son yıllarda hızlanan "Vefakar Taraftar"dan "Müşteri Seyirci" kitlesine dönüşümün en acı meyveleri ne yazık ki bazı maçlar ortaya çıkıyor!
ultrAslan @ultrAslan · 8 sa.
Bunda özellikle sosyal medya mecralarında "futbol bilgini" kesilen "sözde tribüncülerin" birbirini dolduruşa getirmesi de etkili oldu!
He evet. Gecen sahamiz kimin yüzünden kapanmisti? Unuttum da. Ah dogru, bu sahislar yüzünden.