ŞL 14/15 D Grubu 1. Maç | Galatasaray 1-1 Anderlecht | MS | Star Tv

iyiki sıfır puanla başlamadık. eğer 1-0 bitseydi kalan maçlarda da sıfır çekerdik muhtemelen. şimdi ne olur derseniz en kötü 1 puanla grubu 4.bitiririz o kadar. ama tahminimce arsenali sahamızda yener anderlehtle orada berabere kalır ve 5 puanla bitiririz. 5 puan bizi 3.yapar heralde.

O degil de sizi bilmem ama ben bu prandelliye kafayi taktim vallah. Yahu göz göre göre 2 puan hediye etti. La bi kez de dogru kadro ve sistemle cikak bi kez beee. Onur Yilmaz dediklerine sonuna kadar katiliyorum, normal bi futbol seyircisi bile bu prandelli den iyi kadro kurar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Neyin kafasini yasiyor bunlar ya? Cok büyük Galatasarayliydi bunlar da, neden ceza yememize sebep oldular? Neden bile yokken.

Allahin ergenleri. Hem 3.5 Milyon kazanacaksin, hem Mustafa Sarp seviyesinde oynayacaksin, sonra isliklaninca aglayacaksin. Ne güzel Istanbul be.

Biz 2 senenin hatrina , hatta 1.5 sene diyelim, Selcuk´a tek laf etmedik. 2 senelik formsuzluk olmaz. Böyle dünya yok.

Nerde oynadigini hatirlayacak Selcuk Efendi. Hatirlamiyorsa da gidecek. 30 yasinda 5 senelik anlasma yaptik. Daha ne yapacaktik beyefendi icin?

Bu maç sonucunun tek olumlu yanı var, en azından sıfır çekme ihtimalimizi ortadan kaldırmış olduk.

O degil de sizi bilmem ama ben bu prandelliye kafayi taktim vallah. Yahu göz göre göre 2 puan hediye etti. La bi kez de dogru kadro ve sistemle cikak bi kez beee. @Onur Yilmaz dediklerine sonuna kadar katiliyorum, normal bi futbol seyircisi bile bu prandelli den iyi kadro kurar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Iyi insan filan, eyvallah. Sempatik bir adam, insan seviyor. Ama taraftarin göremedigini o göremiyorsa, neden hocalik yapiyor?

"Futboldan anlamiyor" islerine girmek istemiyorum. Bizden iyi biliyordur futbolu dogal olarak, ama Galatasaray´i bizden iyi bilmedigi kesin.

Dün Tarik, Bruma, Olcan oynasaydi, biz bu maci alirdik. Herkes biliyor bunu. Dolayisiyla bu puan kaybini kabul etmem mümkün degil.

Gelecek adına elimizdeki kadroya güveniyorum ama oyun sistemine güvenmiyorum.Kanatsız bir takım oyunu kendi sahasında kabul eden bir takım Galatasaray bu değil.

Bu Prandellli ve Semih Kaya başka maç oynamışlar, biz de tribünde başka maç seyretmişiz sanırım. Güçlü Anderlecht, istekli ve baskılı Galatasaray, şimdi bir takım olduk yaşasın, çok çalışıyoruz hergün daha iyi oluyoruz. Hadi oradan... Takımın oyun planı bile yok. O kadar acizsin ki 85'de sol bek çıkarıp sol bek alıyorsun. Rezillik... 2 senedir aynı terane. Hoş oynayana değil oynatana ve o paraları bunlara verenlere bakacaksın. Sıkıntılı bir sezon daha hoş geldin. Bu arada dün protesto edenlere küfür eden salakların zihniyetinin de aldım kabul ettim diye körü körüne oy veren seçmenden bir farkı yok. Benim desteğim formaya ruhsuz ve beceriksizler ordusuna değil...

Ne zaman istekli oynamisiz arkadas? Golü yedikten sonra mi? Panik, sacma sapan oyuna ne zamandan beri istekli oyun deniyor?

Bu panik havasi da illa golden sonra geliyorsa, yemisim öyle istekli oyunu ben. Ilk devre nerdeydiniz?

Coluk cocuga son dakikada gol atmislar, bide seviniyorlar. Sanki Dortmund´la berabere kaldilar.

Anderlecht maça beraberlik için çıkmış
ancak durumumuzu görünce adamlar 15. dakikada savunmadan adam alıp oyuna forvet soktu
galibiyeti düşünmeye başladılar. az daha da başarıyorlardı.

Polyannacılık yaparsak;
3 maçtır süper hatta kupayı da sayarsak 4 maçtır kötü oynuyoruz
ama yinede yenilmiyoruz (penaltıları saymıyorum)
bide iyi oynamaya başlarak neler yapacağız kimbilir

Net olarak 4-3-1-2 tutmadı. Biraz daha cesur oynamak şart 4-2-3-1 sisteminde kalıcı olmak lazım.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu maça Selçuk ile başlamayacaktı. Melo Cemal yapacaktı orta ikiliyi, topu da kanatlara şişirecekti. Bruma Olcan yardıracaktı. Veysel'in yerine de Tarıkla başlayacaktı. Tarık da bindirecekti sağ taraftan. İlla ki ilk yarıda en az 1 veya 2 gol bulurduk bu şekilde. Prandelli maçın 60 dakikasını çöpe attı saçma sapan bir oyun şablonuyla. Yaptığı fiyaskoyu anladı ama iş işten geçti. Anderlecht gerçekten çok zayıf bir takım CL seviyesine göre.

4-3-1-2 bizim icin en kötü taktik. 4-3-3 veya 4-2-3-1 denememiz lazim

ultrAslan @ultrAslan · 8 sa. Son yıllarda hızlanan "Vefakar Taraftar"dan "Müşteri Seyirci" kitlesine dönüşümün en acı meyveleri ne yazık ki bazı maçlar ortaya çıkıyor!

ultrAslan @ultrAslan · 8 sa.
Bunda özellikle sosyal medya mecralarında "futbol bilgini" kesilen "sözde tribüncülerin" birbirini dolduruşa getirmesi de etkili oldu!

He evet. Gecen sahamiz kimin yüzünden kapanmisti? Unuttum da. Ah dogru, bu sahislar yüzünden.

nezaman süratli futbol izliyecegiz sirf galatasaray icin degil türkiye genelinde? anderlecht doldurmus genc oyuncu oynatiyor süratli ve dikine futbolu, böyle takimlari kiskanmiyor degilim. adamlar 17-18 yasindaki futbolculari CL macina cikariyorlar, türkiyede böyle futbolculara bebe muamelesi yapiliyor, türkiyede genc futbolcu demek 24 den basliyor.

artik etrafinda iki kere dönen ve sonra da geri veya yan pas yapan futbolcular görmek istemiyorum , yeter ama futbolu izlerkene sevk almak istiyoruz uyku uyumak degil.

Geri
Üst Alt