ŞL 14/15 D Grubu 1. Maç | Galatasaray 1-1 Anderlecht | MS | Star Tv

burak ile selcuk gece antremanini abartiyorlar
yani fanfinifinfonu,ayakta duracak mecalleri yok:38573:

adamlar sponsor aliyolar onu bile dogru duruz yapamiyolar. turkish airlines yazmislar ama acaba o yazi tipini cokmu aramislar.

galatasaray taraftarı vefalıdır, hakedene saygı gösterir,kolay kolay kimseyi silmez. eğer bu dediklerimin tersi bi muamele gören futbolcu varsa bunu haketmek için taraftarın sabrını çok zorlamşıtır. bu taraftar 4-5 maç kötü oynadı diye kimseyi ıslıklamaz. ve asıl hain ıslıklayan taraftar değil 1 yıldan fazladır o formaya ihanet eden oyunculardır.

Oyunculara, teknik direktörlere sallamayı biliyoruz hepimiz. Bazen ve hatta sıklıkla haklı da olabiliriz ama kendimize de bir bakalım. Hepimiz Galatasaray için buradayız, amacımız görüş alış-verişi yapmak, yorumlarımızı paylaşmak, vesaire. Az önce üşenmedim sizler için köşe yazısından bile uzun bir maç ve performans analizi/yorumu yaptım. Katılırsınız katılmazsınız o ayrı konu ama üstünden 1 saatten fazla geçtiği halde like sayısı 1, alıntı yok. Kaçınız üşenmeden okudu o belli bile değil. Like dilenciliği de yapmıyorum, derdim o değil. Oyuncular ve teknik direktörler kötü tamam. Peki siz iyi bir forum üyesi misiniz? İyi birer forum yazarı mısınız? İyi bir forum okuru musunuz? Bunlar basit şeyler olabilir ama hayatta ne yapıyorsanız hakkını vererek yapmaya çalışın. Ben o yazıyı sizleri ciddiye aldığım için yazdıysam sizde bu başlıktaysanız ve bu maç konusuyla ilgileniyorsanız zahmet edip okuyuverin rica ederim ve okuduğunuzu belli eder tek kelimelik de olsa bir yorum yapıverin.

Bizim milletin şu kaybedenin yanında yer alma içgüdüsü yüzünden hiçbirzaman gerekli adımlar atılamıyor. Bkz : Selçuk ve Sabri için destek yazıları. Yok evlatmış,değermiş geçiniz.

Ki bu da yine millet olarak ne kadar ezik olduğumuzu gösteriyor. Bi yol olmaz bizden.

Oyunculara, teknik direktörlere sallamayı biliyoruz hepimiz. Bazen ve hatta sıklıkla haklı da olabiliriz ama kendimize de bir bakalım. Hepimiz Galatasaray için buradayız, amacımız görüş alış-verişi yapmak, yorumlarımızı paylaşmak, vesaire. Az önce üşenmedim sizler için köşe yazısından bile uzun bir maç ve performans analizi/yorumu yaptım. Katılırsınız katılmazsınız o ayrı konu ama üstünden 1 saatten fazla geçtiği halde like sayısı 1, alıntı yok. Kaçınız üşenmeden okudu o belli bile değil. Like dilenciliği de yapmıyorum, derdim o değil. Oyuncular ve teknik direktörler kötü tamam. Peki siz iyi bir forum üyesi misiniz? İyi birer forum yazarı mısınız? İyi bir forum okuru musunuz? Bunlar basit şeyler olabilir ama hayatta ne yapıyorsanız hakkını vererek yapmaya çalışın. Ben o yazıyı sizleri ciddiye aldığım için yazdıysam sizde bu başlıktaysanız ve bu maç konusuyla ilgileniyorsanız zahmet edip okuyuverin rica ederim ve okuduğunuzu belli eder tek kelimelik de olsa bir yorum yapıverin.

imza

Daha iyi takip edenler ne düşünür bilmem fakat basit bir futbol izleyicisi olarak bu sene şansımızın fazla olduğunu düşünmüyorum. Belki oynadığımız düşük tempolu, kontrollü futbol Avrupa müsabakaları için doğru fakat söz konusu basarıysa, oraya götürecek kalite bizde yok. Sadece Sneijder'le CL'de ceyrek final yapamayız. Misal transferine sevindiğim Pandev'in eski günleriyle bir alakası kalmamıs. Drogba'nın verebildiği coğu şeyi veremeyip, Burak'tan da cok bir fazlası olmayacak gibi duruyor. Bruma'da oyuna hareketlilik getirsede henüz gelişimini tamamlayamadığı cok acık. E Umut ve Burak'ı da söylemeye gerek yok zaten. Ayrıca iş sadece hücumda bitmiyor. Geriye döndüğümüzde de takımdan döve döve kovduğumuz Eboue ve Riera'nın yerlerini daha iyileriyle doldurmayı gectim, Veysel-Telles gibi TSL seviyesinde tartısılır oyuncularla kapatmaya calısıyoruz. Bu kadar yanlısla kim nasıl Şampiyonlar Liginde çeyrek finalden ötesini hedefliyor inanılır gibi değil.

anderlecht berbat bir takım biz biraz iyi olsak tarihi farkla kazanmıştık prandelli çıkardığı kadroyla baştan kaybetti takım çok kötü durumda o yaptığı yüklemelerin faydasını görmezse ilerde prandelli bittik..

yalniz savunma gobegimiz semih chedjoue ikilisi cok saglam oldu bursa eses ve anderlet maclarinda sadece 1 gol yedik gol atma sorununu cozersek ligte cok kolay sampiyon oluruz

bu rezaletin tek suçlusu prandelli 3lü orta saha çıkıyor hiçbirinden kanat özelliği yok ileri çift forvet arkası ofans orta saha çıkıyor hiçbirinde kanat özelliği yok tarık varken veyselle başlıyor bekte tam bir rezalet arkadaş biz futbol bilgisi düşük olan insanlar bunu görürken milyonlar alan profesyoneller nasıl görmezde sürekli aynı hataya düşer 1-1 yine çok iyi sonuç anderlecht tam bir rezalet takımmış 3 atıp dönerdi normal bir takım şu kısır takıma

Veysel veysel veysel beni öldürdü sinir hastası etti, selçuk sizlerinde gördüğü gibi düzenli oynamaya taktik üzerine oynamaya çalıştıkça battı battı, bırak abi taktiği felan ya kendi oyununu oyna rakibe göre pozisyon al, yok abi hiç biri yok. Takımın açılması için daha en kötü 2 ay var. 2 aya kadar takım zor toparlanır. Buda sürekli T.Direktör değiştirmekten kaynaklanıyor, takım tam taktiğe sisteme alışmışken hoca değişiyor

Geri
Üst Alt