ŞL 14/15 D Grubu 1. Maç | Galatasaray 1-1 Anderlecht | MS | Star Tv

Bizim taraftardan utanmayan varmi acaba? Bakiyorum teknik heyet, oyuncular, kafasi yerinde olan taraftarlar, hepsi ayni seyi diyor: mac esnasinda yuhlamak/isliklamak nedir arkadas, bunun oyuncular uzerinde ne anlama geldigini biliyorlarmi acaba?
Biz gercekten gecmisten ders cikarmiyoruz, cok cahiliz malesef. Iyi olacagimiza kotu oluyoruz. Destek olacagimiza kustak oluyoruz..
Milyonları alıyorsun... Mecbur oynayacak. Oynamıyorsa oturacak kulübede. Bunlar hem 3 milyonu alıyor hem oynamıyor hem de maç başı 20.000€ alıyor. Ne yaptı da hak etti bu paraları?!?
Oynamıyorsa oynamak istemiyorsa yuhlanirsin okadar basit.

Alkışladılarda ne oldu??
Yeter artık... her şey bi yere kadar.

acikcasi hayalkirikligi oldu galibiyet alacagimiz zannetmistim :sad: ama neyse bu da iyidir bir laf vardir cünkü yenemiyorsan yenilmiyeceksin en azindan sansimizi sürdürüyoruz :k19:

Prandelli ne yaptığını bilmiyor.Ne oynattığı taktik belli ne strateji var saçma sapan oyuncu değişiklikleri oyuna müdahele yok.İlk geldiğinde temkinli olan nadir insanlardanım.Anlam verememiştim bu adama bu kadar güvenilmesine malesef haklı çıkacağım gibi

Prandelli tam bir loserdır. İtalya ligini takip ederkende oyle dusunuyordum. Loserdır cunku tepki vermiyor adam. Rezil oynamısız ve muhtemelen bugun Cl defterini az daha kapatacagımız bir mactan sonra rahat rahat cok kostuk iyiyiz daha da iyi olucaz falan diyor. En sevmedigim teknik direktor tipi

taraftar da çok üzülüyor bu duruma.

insan bi aynaya bakmazmı,2 yıldır ben ne yapıyorum diye kendine sormazmı.

kahroluyorum.frikik,asist kralı ne hallere düştü
Bende uzuluyorum, gercekten Galatasaray li olan herkes uzulur, sonucta iyi olmalarini bekliyoruz, belki onceden iyi olduklari icin aklimiza eski halleri geliyor olabilir, belki yedek kalmalidir, bilemiyorum, ama kimseye dayak, kufur, heleki mac oynanirken kotu tezahurat olamaz, olursa sonucuna katlanmaliyiz, o da : takimdaslik sifir, kotu maclar/sonuclar, dagilma..

Milyonları alıyorsun... Mecbur oynayacak. Oynamıyorsa oturacak kulübede. Bunlar hem 3 milyonu alıyor hem oynamıyor hem de maç başı 20.000€ alıyor. Ne yaptı da hak etti bu paraları?!?
Oynamıyorsa oynamak istemiyorsa yuhlanirsin okadar basit.

Alkışladılarda ne oldu??
Yeter artık... her şey bi yere kadar.
Kotu oynuyorsa caresine bakarsin, yedek kalabilir, baska sey olur bilmiyorum artik, 0-1 gerideyken takimin genel havasini bozamayiz, ozaman iyi skorlar da beklemesin kimse..

Selcuga ben de cok uzuluyorum. Simdi 800000 dolar degerindeki range rover arabasina nemli gozlerle binmis sevgilisinin omuzuna basini koymus super luks villasinin yolunu tutmustur. Yazik gerçekten yuregi burkuluyor insanin.

acikcasi hayalkirikligi oldu galibiyet alacagimiz zannetmistim :sad: ama neyse bu da iyidir bir laf vardir cünkü yenemiyorsan yenilmiyeceksin en azindan sansimizi sürdürüyoruz :k19:

kaybetmeyi yeğlerdim.

çünkü bu oyunla arsenalden 4,dortmunddan 5 yiyeceksin.

anderletin 16 yaşındaki bebelerinede deplasmanda kaybedip grubu sonuncu bitireceksin.

birşey farketmedi yani beraberlikle.

tek kelimeyle rezalet

Prandelli tam bir loserdır. İtalya ligini takip ederkende oyle dusunuyordum. Loserdır cunku tepki vermiyor adam. Rezil oynamısız ve muhtemelen bugun Cl defterini az daha kapatacagımız bir mactan sonra rahat rahat cok kostuk iyiyiz daha da iyi olucaz falan diyor. En sevmedigim teknik direktor tipi
nereye kapattin cl defterini allasen daha ne maclar var

7e8ejasy.jpg

:redface:

kaybetmeyi yeğlerdim.

çünkü bu oyunla arsenalden 4,dortmunddan 5 yiyeceksin.

anderletin 16 yaşındaki bebelerinede deplasmanda kaybedip grubu sonuncu bitireceksin.

birşey farketmedi yani beraberlikle.

tek kelimeyle rezalet
Bebe diye küçümsenen Tielemans, Praet, Markovic gibi adamlar bu ülkede yetenekli diye pohpohlanan çoğu oyuncuyu top diye oynar

tapatalk

Kotu oynuyorsa caresine bakarsin, yedek kalabilir, baska sey olur bilmiyorum artik, 0-1 gerideyken takimin genel havasini bozamayiz, ozaman iyi skorlar da beklemesin kimse..
Selçuk oynayinca kimsenin bi beklentisi yok zaten...
Selçuk çıkınca tıkır tıkır oynadılar... Sağlı sollu ataklar geldi...
Kendisine çeki düzen vereceği yok. Herkes anlasın artık selcuğu ilk 11de görmek istemediğimizi

Selçuk oyundan çıktıktan sonra al-ver bitti, Sneijder-Melo kendine geldi, takım dikine oynamaya başladı, kanatlar çalıştı. Bu kadar basit!

Alıntıdır.

Önceklikle aşağıdaki yorumları ilk 20dk ve gol sonrası 5 dakikalık şoktaki oyunu saymadan yazıyorum. Oralar yorumluk bile değildi, çok kötüydük. Maçın başında top çıkaramadık resmen. Top çıkarma istasyonlarımızı kuramadık ve çıkarken çok top kaybedince Anderlecht etkili oldu. Bunda stoperler ve Melo'ya Selçuk ve Cemaili'nin yeteri kadar yardım etmemesi baş rol oynadı ama sonra yavaş yavaş toparladık.

Sneijder kendi standartlarının altındaydı ama çok kötü falan da oynamadı. Tüm etkili ataklarımızda önce Melo sonra Sneijder'e değmiştir top. Ha bazı kötü toplar da kaybetti doğru ama bu adamın 60 dakikalık kondüsyonu olduğunu biliyoruz, mecbur oyunda tuttuk, sona doğru hatalar da yapacak elbet. Üstelik Sneijder Melo'yla beraber çok sorumluluk almaya çalışan adamlardan biriydi. Yani etkili/riskli işleri yapmaya çalışan o olunca top kayıpları da olacaktır elbette. Messi top kaybı yapmıyor mu anasını satayım? Belki abartısız 50 tane top kaybedip 3 tane yazdığı maçları bilirim. Sneijder'in bu takımda top kaybetme lüksü vardır. Ona da top kaybetme dersek bu takımın yaratıcılığı sıfıra iner ve üstelik o yapmaya çalıştığı şeylerin meyvesini de sonunda alıyorduk Burak saçmalamasa.

Cemaili de idare etti bana kalırsa. Daha adapte olamamış belli ama belli özellikleri var. Öncelikle topu etkili kullanmaya çalışıyor. Tekniği de fena değil. Arkadaşlarıyla daha iyi anlaştıkça daha etkili olur bence. Selçuk'tan kat kat iyi kesinlikle ama tabi yabancı kontenjanı yüzünden ligde kesemez muhtemelen. Hamit'e benzediği doğru ama Hamit'ten daha teknik ve ofansif oyun zekası bana göre daha yüksek. Yalnız ikinci yarıya çok kötü başladı ama oyuncu değişiklikleri sonrasında biraz toparladı. Sneijder'le iyi anlaşacaklar ileride. Ön yargılı da olmamak lazım ayrıca, adam daha ikinci kez forma giydi. Geçen sene de Chedjou'ya sövüyordunuz burada ama şimdi neler yazdığınızı görüyoruz. Tamam Chedjou'nun da eleştirilecek yanları vardır ama form durumları, adaptasyon gibi şeyleri de dikkate alın rica ederim.

Selçuk zaten kötü diyoruz ama bugün hakikaten rezaletti. Sneijder doğru riskleri alıyor, bir şeyler deniyor, çabuk oynamaya çalışıyor da top kaybediyor. Selçuk hem aldığı tek risk Burak'a attığı uzun toplar, hem elli kere dürtmeden, dönmeden top oynamıyor, hem de çok top kaybediyor. Selçuk Şahin'den bile kötü. Bu arada golde Veysel'e sallamışsınız ama Veysel'in suçu yok. Veysel kapatması gerektiği şekilde adamın önünü kapatıp Selçuk'un müdahale alanına yönlendiriyor rakibi. Selçuk hıyarı amatör topçu gibi gelmese oraya ters çalımı yemezdi, yememeli de. Adamın tek şansı içeri çekmek zaten, onu yapacağı belliyken o şekilde ters ayakta kalıp dönemeyecek şekilde girilir mi oraya. Sadece doğru yerde dursaydı, adam topu bize teslim edecekti ama mal gibi adamın önüne koşunca adam da çekiverdi topu doğal olarak. Sonrası zaten şutun olabilecek en iyi yere gitmesi ve gol. İlk yarıda da yediriyordu bir gol. Korner dönüşü, topu soldaki Sneijder'e atamayınca 2'ye bir kontraya yakalandık ama Veysel ölümüne girip topa dokundu ve yırttık.

Telles hücuma katılıyor falan ama topu iyi kullanmakta sıkıntı yaşıyor bazen. Defansif anlamda da güven vermediği kesin. Form düzeyini yükseltirse geçen sene iyi oynadığı zamanlara döner umarım. Tarık daha verimli duruyor şimdilik ama Veysel'in (gol pozisyonunda hatası olmamasına rağmen) dengesiz, güven vermeyen, ne yapacağı belli olmayan ve hücumda etkisiz halleri Tarık'ı sağda değerlendirme fikrini ön plana çıkarıyor.

Melo maçın en en en iyisiydi. Herşeyi yaptı, her yere koştu. Çok fazla top kazandı. Çok fazla ikili mücadele kazandı, az kaybetti. Topu çok büyük oranda olumlu kullandı. Dikine oynadı. 4-3-1-2'de yanındakiler de Selçuk ve Cemaili iken ona çok iş düşeceği belliydi zaten, o da elinden geleni yaptı. Her yerdeydi. Defansif olarak her şeyini ortaya koyup kusursuza yakın oynarken ve oyun kurmak konusunda da çok iyi işler yaparken, gidip gol bile aradı nadir de olsa. Hakikaten helal olsun.

Pandev'in çıkması konusunda hocaya sallamışsınız yine. Pandev'in belli yetenekleri var evet ama iyi oynadığını söyleyemem ve ikinci yarıda çıkması gayet normal. Kondüsyonu olmadığı için çıktığını anlamak da zor değil. Tamam Burak'tan nefret ediyoruz ama Prandelli'nin elindeki iki oyuncudan sözde de olsa golcü olan Burak'ı tutup kondüsyonsuz ve iyi de oynamayan Pandev'i çıkarmasını anlamalısınız. Sneijder de yorulacakken daha diri daha pres yapabilen bir hücumcu bulundurmak zaten mantıklıydı bence. Umut'u da beğenmiyoruz ama bazen etkili olabiliyor çabasıyla. Ayrıca, Bruma'nın girmesi de oyunu hareketlendirdi. Doğru oyuncu değişikliği kesinlikle. Olcan bu ara çok formsuz bir izlenim verdi bana zaten. Şu Bruma'nın pas ve şutları biraz (vallaha çok değil) düzgün olsa çok can yakar harbi ama işte top ayağından düzgün çıkmıyor nedense genelde. Tabi bir de doğru tercihler konusunda gelişmesi lazım, o da oynaya oynaya uzun vadede zamanla olabilir. İnşallah. Ben 4-3-1-2 tercihine pek katılmasam da Prandelli'den genel manada umutluyum. 4-3-1-2 yüzünden maçın başında problem çok yaşadık ama 20-25'den sonra fena değildik. Kötü tarafımız da oyuncu performanslarından kaynaklı zaten. Yine de Selçuk'un hıyarlığından o golü yiyip yenik duruma düşmesek bence bu maçı ne yapar eder alırdık.

Burak'a diyecek bir şey bulamıyorum, alıştık artık. Oyuna katkısı olmadığı gibi pozisyon da kaçırıyor bol bol. Hele o kendini yere attığı pozisyonda deli oldum. Gerizekalı, tamam açını kaybettin ama mis gibi atak. Al topu dön opsiyon ara değil mi? Beyinsiz. Bir de rakip zordayken faul yapıp kurtarmasından nefret ediyorum. Bu maçta pek yapmadı ama bir pozisyonda sağdan yerden orta geldi, bu gitti topu zorlukla çıkaracak adama faul yaptı. Belki adam kendi kalesine atacak, belki kötü yere dokunacak. Sen sadece ayağını sok, adamı hataya zorla. Ne faul yaparsın? Ofsaytlar ayrı gerizekalılık. İlk yarıda bir pozisyonda sanırım Cemaili'deydi top, Burak bomboş ama iki metre ofsaytta, önce kaçmadı, sonra biraz kaçtı ama kendini tam kurtaramadı, Cemaili bekledi, bekledi, adam iyice yaklaşınca, mecbur atmaya çalıştı hala ofsaytta duran Burak'a ama rakip yaklaştığı için araya girdi. Tamamen Burak'ın mallığı ama top kaybı Cemaili'ye yazıldı. Erken atsa ofsayt olacak zaten. Yine de kaderin cilvesi golü o attı. Bazı insanların böyle bir şansı var işte hayatta.

Grupta şansımız maalesef çok azaldı. Gidip deplasmanda Anderlecht'i yenmemiz hem ikincilik hem de belki üçüncülük için şart olduğu gibi, diğer maçlarda da sürpriz puanlar kazanmamız gerekecek. İşimiz zor. Fikstürü gördüğümde ilk maçımızın içeride kazanmak zorunda olduğumuz bir maç olmasından hoşlanmamıştım, korktuğum gibi de oldu.

Bebe diye küçümsenen Tielemans, Praet, Markovic gibi adamlar bu ülkede yetenekli diye pohpohlanan çoğu oyuncuyu top diye oynar

tapatalk
Olurmu ya saçmalama muhammed demirci var adami 13 yaşında barselona istedi batuhan var city istedi vs. Türk futboluna laf söyletmem şaka bir yana iyi futbolcu 17 yasindada çıkıyor oynuyor bu kadar adam 20 yaşına geldiğinde senin 30 yaşındaki tecrübeye sahip adamindan daha soğuk kanlı daha sakin oluyor yıllardan beri hep aynı terrane yeniden yapilanma Billur geçmeyin yeter artık arkadaş önce saygıyı egolu olmamayi ogretin ondan sonra zaten iyise adamı isteselerde kimse tutamaz.

Geri
Üst Alt