Nuri Aslantas
Büyük Kaptan
- 9 Aralık 2012
- 22.898
- 2.338
- 1.233
Maci 28 bin tarafatar izlemis.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Milyonları alıyorsun... Mecbur oynayacak. Oynamıyorsa oturacak kulübede. Bunlar hem 3 milyonu alıyor hem oynamıyor hem de maç başı 20.000€ alıyor. Ne yaptı da hak etti bu paraları?!?Bizim taraftardan utanmayan varmi acaba? Bakiyorum teknik heyet, oyuncular, kafasi yerinde olan taraftarlar, hepsi ayni seyi diyor: mac esnasinda yuhlamak/isliklamak nedir arkadas, bunun oyuncular uzerinde ne anlama geldigini biliyorlarmi acaba?
Biz gercekten gecmisten ders cikarmiyoruz, cok cahiliz malesef. Iyi olacagimiza kotu oluyoruz. Destek olacagimiza kustak oluyoruz..
Prandelli ne yaptığını bilmiyor.Ne oynattığı taktik belli ne strateji var saçma sapan oyuncu değişiklikleri oyuna müdahele yok.İlk geldiğinde temkinli olan nadir insanlardanım.Anlam verememiştim bu adama bu kadar güvenilmesine malesef haklı çıkacağım gibi
Bende uzuluyorum, gercekten Galatasaray li olan herkes uzulur, sonucta iyi olmalarini bekliyoruz, belki onceden iyi olduklari icin aklimiza eski halleri geliyor olabilir, belki yedek kalmalidir, bilemiyorum, ama kimseye dayak, kufur, heleki mac oynanirken kotu tezahurat olamaz, olursa sonucuna katlanmaliyiz, o da : takimdaslik sifir, kotu maclar/sonuclar, dagilma..taraftar da çok üzülüyor bu duruma.
insan bi aynaya bakmazmı,2 yıldır ben ne yapıyorum diye kendine sormazmı.
kahroluyorum.frikik,asist kralı ne hallere düştü
Kotu oynuyorsa caresine bakarsin, yedek kalabilir, baska sey olur bilmiyorum artik, 0-1 gerideyken takimin genel havasini bozamayiz, ozaman iyi skorlar da beklemesin kimse..Milyonları alıyorsun... Mecbur oynayacak. Oynamıyorsa oturacak kulübede. Bunlar hem 3 milyonu alıyor hem oynamıyor hem de maç başı 20.000€ alıyor. Ne yaptı da hak etti bu paraları?!?
Oynamıyorsa oynamak istemiyorsa yuhlanirsin okadar basit.
Alkışladılarda ne oldu??
Yeter artık... her şey bi yere kadar.
acikcasi hayalkirikligi oldu galibiyet alacagimiz zannetmistim :sad: ama neyse bu da iyidir bir laf vardir cünkü yenemiyorsan yenilmiyeceksin en azindan sansimizi sürdürüyoruz :k19:
nereye kapattin cl defterini allasen daha ne maclar varPrandelli tam bir loserdır. İtalya ligini takip ederkende oyle dusunuyordum. Loserdır cunku tepki vermiyor adam. Rezil oynamısız ve muhtemelen bugun Cl defterini az daha kapatacagımız bir mactan sonra rahat rahat cok kostuk iyiyiz daha da iyi olucaz falan diyor. En sevmedigim teknik direktor tipi
Bebe diye küçümsenen Tielemans, Praet, Markovic gibi adamlar bu ülkede yetenekli diye pohpohlanan çoğu oyuncuyu top diye oynarkaybetmeyi yeğlerdim.
çünkü bu oyunla arsenalden 4,dortmunddan 5 yiyeceksin.
anderletin 16 yaşındaki bebelerinede deplasmanda kaybedip grubu sonuncu bitireceksin.
birşey farketmedi yani beraberlikle.
tek kelimeyle rezalet
Selçuk oynayinca kimsenin bi beklentisi yok zaten...Kotu oynuyorsa caresine bakarsin, yedek kalabilir, baska sey olur bilmiyorum artik, 0-1 gerideyken takimin genel havasini bozamayiz, ozaman iyi skorlar da beklemesin kimse..
Aşağı yukarı onun gibi olabilir23 kez pozisyona giren Dortmund hele ki Arsenale karşı bize temizinden bi 14 sallar heralde
Yok 76 tane sallar23 kez pozisyona giren Dortmund hele ki Arsenale karşı bize temizinden bi 14 sallar heralde
Yok 76 tane sallar
tapatalk
Olurmu ya saçmalama muhammed demirci var adami 13 yaşında barselona istedi batuhan var city istedi vs. Türk futboluna laf söyletmem şaka bir yana iyi futbolcu 17 yasindada çıkıyor oynuyor bu kadar adam 20 yaşına geldiğinde senin 30 yaşındaki tecrübeye sahip adamindan daha soğuk kanlı daha sakin oluyor yıllardan beri hep aynı terrane yeniden yapilanma Billur geçmeyin yeter artık arkadaş önce saygıyı egolu olmamayi ogretin ondan sonra zaten iyise adamı isteselerde kimse tutamaz.Bebe diye küçümsenen Tielemans, Praet, Markovic gibi adamlar bu ülkede yetenekli diye pohpohlanan çoğu oyuncuyu top diye oynar
tapatalk