Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.146
- 24.859
- 3.198
sneijder olcan pandev bruma 4lüsü ile oynamalıyız
papa vatikan askına burakı oynatma be cesar
papa vatikan askına burakı oynatma be cesar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
G.Saray'da Passolig alarmı
Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Passolig uygulamasının bu maçta geçerli olmamasına rağmen, taraftarlara şu uyarılarda bulunuldu:
"Taraftarlarımız, maça girişte kullanabileceği Passolig kartlarının üzerine koltuk bilgilerinin tanımlanmış olması, Passolig kartını teslim alamamış kombine sahiplerimizin tek geçişlik kartlarını stadyum gişelerinden tedarik etmiş olmaları, bileti almak isteyen taraftarlarımızın stadyum gişeleri ve daha önce duyurulan GS Store noktalarından tek maçlık plastik kartlarını satın almış olmaları gerekir.
Taraftarlarımızın, maç saati yoğunluğu yaşamamaları için karşılaşmadan en az 2 saat öncesinde stadyumda olmaları ve stadyuma girişte yaşanabilecek sorunlar karşısında yardım masalarına müracaat etmeleri gerekir."
stad dolmaz oyleysePassoligi olmayan maça giremeyecek galiba cidden,
çünkü ultraslan passoligi protesto ediyor ve passolig almamışlar doğru düzgün,
sırf ultraslan gibi taraftarları passolig almaya mecbur bırakmak için böyle bi tutum sergileniyor bence..
ultrAslan @ultrAslan 12 dk.
Kombinesini "YENİLEYİP" Passolig almak istemeyenlerin "HAKKI" gasp edilerek Passolig başvurusu yapmaya mecbur kılınmaktadır!
Twitterda bir seferlik bu maç için ebilet uygulaması yapılacakmış şeklinde bilgi dolaşıyor. Ne kadar doğru bilemiyorum.Passoligi olmayan maça giremeyecek galiba cidden,
çünkü ultraslan passoligi protesto ediyor ve passolig almamışlar doğru düzgün,
sırf ultraslan gibi taraftarları passolig almaya mecbur bırakmak için böyle bi tutum sergileniyor bence..
ultrAslan @ultrAslan 12 dk.
Kombinesini "YENİLEYİP" Passolig almak istemeyenlerin "HAKKI" gasp edilerek Passolig başvurusu yapmaya mecbur kılınmaktadır!
hahaha ultraslan tffyi protesto edecekmiş CLde
hemde pasoligi protesto ediyolar almayarak
hem maça giremiyolar hem protesto edecekler