Mehmet Han
Cezalı
- 23 Nisan 2013
- 14.726
- 8
- 783
Takım Cl'nin gazı ile muhakkak iyi oynayacaktır ama önceligimiz bu sene icin lig olmalı. Yani ligde yatan, Cl'de oynayan bir Gs kimseyi mutlu etmeyecektir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ultrazekalar Gitmicek mi simdi maça?
ua küçük birşey zannediyolar kardeşşgeliyoruz rahat olun. sizin aşağıladıgınız bizler olmasak seyirci baskısı diye birşey olmaz diye düşünüyorum.
Bek sistemi, beklerin dinamo olması ve sürekli hücuma destek vermesi gerekiyor. aksi halde es-es macındaki gibi sefilleri oynarız.
ua küçük birşey zannediyolar kardeşş
Hadi kardeşim ya pasolig yüzünden beleş bilet alamiyorsunuz diye zirlanin siz sadece..geliyoruz rahat olun. sizin aşağıladıgınız bizler olmasak seyirci baskısı diye birşey olmaz diye düşünüyorum.
Tarik ve Telles´ten beklentimiz bu zaten.
Bende Pandev´in tek forvet oynamasini isterdim, ama Arena´da cift forvetle baski yapip bogmak isteyecektir rakibi bence.
Zaten Bruma istedigimiz sekilde oynamadigi sürece o sistemin de hicbir faydasi olmuyor acikcasi.
Bugünlük en mantikli cözüm bu gibi gözüküyor. Hayirlisi valla.
Anderlecht le ne alakası var mor formanın olacağı aylar önce belliydi bu maçta iç saha forması giyilir zaten
hani mor formayi giyecektik![]()
Reklam da yakışmış hani![]()
Hadi kardeşim ya pasolig yüzünden beleş bilet alamiyorsunuz diye zirlanin siz sadece..
hani mor formayi giyecektik