ŞL 14/15 D Grubu 1. Maç | Galatasaray 1-1 Anderlecht | MS | Star Tv

Takım Cl'nin gazı ile muhakkak iyi oynayacaktır ama önceligimiz bu sene icin lig olmalı. Yani ligde yatan, Cl'de oynayan bir Gs kimseyi mutlu etmeyecektir.

Fernando%20Muslera-b.jpg
tarik-camdal-b.jpg
Semih%20Kaya-b.jpg
Chedjou-b.jpg
telles-b.jpg

Felipe%20Melo-b.jpg

dzemaili-b.jpg
selcuk-inan-b8963.jpg

Wesley%20Sneijder-b.jpg

Burak-b.jpg
pandev.jpg

orta sahada melo selçuk dzemaili sneider 4 lüsüyle oynamak intihar olur. topu ileri götüremeyen çalım atamayan 4 tane orta saha oyuncusuyla maç kazanılmaz.

Bek sistemi, beklerin dinamo olması ve sürekli hücuma destek vermesi gerekiyor. aksi halde es-es macındaki gibi sefilleri oynarız.

Tarik ve Telles´ten beklentimiz bu zaten.

Bende Pandev´in tek forvet oynamasini isterdim, ama Arena´da cift forvetle baski yapip bogmak isteyecektir rakibi bence.

Zaten Bruma istedigimiz sekilde oynamadigi sürece o sistemin de hicbir faydasi olmuyor acikcasi.

Bugünlük en mantikli cözüm bu gibi gözüküyor. Hayirlisi valla.

Tarik ve Telles´ten beklentimiz bu zaten.

Bende Pandev´in tek forvet oynamasini isterdim, ama Arena´da cift forvetle baski yapip bogmak isteyecektir rakibi bence.

Zaten Bruma istedigimiz sekilde oynamadigi sürece o sistemin de hicbir faydasi olmuyor acikcasi.

Bugünlük en mantikli cözüm bu gibi gözüküyor. Hayirlisi valla.

beklerimiz istediği kadar ileri çıksın . o kadar yavaş oynuyoruz ki rakip yürüyerek bile savunuyor bizi. bu taktikle oynamak istiyorsak hızlı oynayıp alan boşaltmamız lazım.

Hadi kardeşim ya pasolig yüzünden beleş bilet alamiyorsunuz diye zirlanin siz sadece..

ben kombinemide aldım passolig kartımıda . zırlandığım falanda yok . akşam görüceksin stad full olacak. tepki koyabiliriz ama takımı desteklemek bizim görevimiz.

Son düzenleme:
------------Muslera--------
Tarık-----Semih----Chedjou-----Telles
-----------Melo----Dzemaili-------
Olcan-----------Sneijder---------Bruma
------------Pandev------------

Tek forvet oynar mı ki Pandev bilmiyorum. Telles CL'de oynamanın gazıyla iyi oynayacağına eminim bugün oynaması gerek. Selçuk'un kesin kez kesilmesi gerek artık kesmez demeyin yani bugün oynarsa yuh artık. Yabancı sınırı sıkıntısı da yok.

Hoca gidip Selçuk'u bu maçta kesmez. Bunu göze alamaz, İMKANSIZ

Geri
Üst Alt