Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.414
- 5.356
- 1.873
bende anlamıyorum arkadaş bu veysel hazırlık maçlarında filan çok iyi oynuyordu herkes göğe çıkarmıştı iki dakikada sildiler adamı harcadılar valla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Veysel aylardir takimin as oyuncusu, simdi 2 günde yeni gelen biri icin adami kesip iyice moralini ve sevkini düsürmek istemiyordur Prandelli.
bende anlamıyorum arkadaş bu veysel hazırlık maçlarında filan çok iyi oynuyordu herkes göğe çıkarmıştı iki dakikada sildiler adamı harcadılar valla
25-30 bin diyorlar
Kusura bakmayın da passolig yüzünden bu stadı dolduramıyorsa bu uA taraftarız falan demesin, bu gece fesh etsin kendini. Takımı satan şerefsizdir
açıkcası andelecht izlemedim hangi kanatları etkili nasıl oynuyorlar vs. prandelli izleyip eksikleri önlem alınacak yerleri görmüştür hocaya güvenecezTarik iyi oynadi, ondandir. Yoksa performansi fena degildi Veysel´in. Olcan´a attirdigi golün aynisini bu hafta da attiriyordu, maalesef ofsaytti.
Begendigim tarzda orta aciyor Veysel, ama agir iste. Böyle yerden arkaya dogru yapiyor ortayi. Nasil anlatacagimi da bilemedim![]()
Ama Avrupa´da cok kullanilan bir orta seklidir artik![]()
yalan
52 bin kisi olacak
ben karsıdayım
buradan 3 otobüs kaldırdılar gidiyolar
akın akın arenaya akın ediyor insanlarımız
coskulu bir kitle olacaktır yine
1 otobüste 10bin kişi mi var kardeş ?yalan
52 bin kisi olacak
ben karsıdayım
buradan 3 otobüs kaldırdılar gidiyolar
akın akın arenaya akın ediyor insanlarımız
coskulu bir kitle olacaktır yine
Veysel aylardir takimin as oyuncusu, simdi 2 günde yeni gelen biri icin adami kesip iyice moralini ve sevkini düsürmek istemiyordur Prandelli.
açıkcası andelecht izlemedim hangi kanatları etkili nasıl oynuyorlar vs. prandelli izleyip eksikleri önlem alınacak yerleri görmüştür hocaya güvenecez![]()
Kusura bakmayın da passolig yüzünden bu stadı dolduramıyorsa bu uA taraftarız falan demesin, bu gece fesh etsin kendini. Takımı satan şerefsizdir