ŞL 14/15 D Grubu 1. Maç | Galatasaray 1-1 Anderlecht | MS | Star Tv

bende anlamıyorum arkadaş bu veysel hazırlık maçlarında filan çok iyi oynuyordu herkes göğe çıkarmıştı iki dakikada sildiler adamı harcadılar valla

Veysel ve Tarık arasında oldukça fazla kalite farkı var bunu ilk maçtan anladım açıkçası hazır olmayan ve hemde ters pozsiyonda oynayan Tarık Veyselden 3 kat iyi oynadı.Tarık hem hızlı hem zeki hemde hucumu daha iyi(asist yapmamışta fln filan önemli değil iyi paslaşıyor ve ortalarıda iyi)Ayrıca Selçuk 11de değilse gerçekten çok iyi olur bu takım Arenada her zaman ofansif oynamalıdır belkide şl grubunda net üstünlük kurulabilecek tek maç bu.eğer bu maçta 3 lü ortasaha ile çıkarsak gerçekten fiyasko olabilir.4-2-3-1 olur inşAllah sistem.

Veysel aylardir takimin as oyuncusu, simdi 2 günde yeni gelen biri icin adami kesip iyice moralini ve sevkini düsürmek istemiyordur Prandelli.

valla bu maç ince düşünülecek maç değil bana göre

bizim için tek ihtimalli maç

sahaya çıkılabilecek en iyi kadroyla çıkıp kazanmak lazım

aksi ihtimali düşünmek bile istemiyorum

Stad full olmayabillir. Yazik be, Avrupa Maclarinda bile atmosfer yok, yabanci sinirlamasi, les stadlar, les atmosfer, seyirci yok. Gercekten SÜPER he.

neyse yahu veysele kitlendik asıl mevzuyu ıskalıyoruz

selcukk yok:yoji:

bende anlamıyorum arkadaş bu veysel hazırlık maçlarında filan çok iyi oynuyordu herkes göğe çıkarmıştı iki dakikada sildiler adamı harcadılar valla

Tarik iyi oynadi, ondandir. Yoksa performansi fena degildi Veysel´in. Olcan´a attirdigi golün aynisini bu hafta da attiriyordu, maalesef ofsaytti.

Begendigim tarzda orta aciyor Veysel, ama agir iste. Böyle yerden arkaya dogru yapiyor ortayi. Nasil anlatacagimi da bilemedim :)

Ama Avrupa´da cok kullanilan bir orta seklidir artik :)

Kusura bakmayın da passolig yüzünden bu stadı dolduramıyorsa bu uA taraftarız falan demesin, bu gece fesh etsin kendini. Takımı satan şerefsizdir

Tarik iyi oynadi, ondandir. Yoksa performansi fena degildi Veysel´in. Olcan´a attirdigi golün aynisini bu hafta da attiriyordu, maalesef ofsaytti.

Begendigim tarzda orta aciyor Veysel, ama agir iste. Böyle yerden arkaya dogru yapiyor ortayi. Nasil anlatacagimi da bilemedim :)

Ama Avrupa´da cok kullanilan bir orta seklidir artik :)
açıkcası andelecht izlemedim hangi kanatları etkili nasıl oynuyorlar vs. prandelli izleyip eksikleri önlem alınacak yerleri görmüştür hocaya güvenecez :)

açıkcası andelecht izlemedim hangi kanatları etkili nasıl oynuyorlar vs. prandelli izleyip eksikleri önlem alınacak yerleri görmüştür hocaya güvenecez :)

Solda oynayan genc bir Ganali varmis. Agbhahahdsja gibi bisey. Süratli ve yetenekli oyuncuymus. U19 Dünya kupasinda oynamis burda, etkili olmus.

Veysel sikinti olursa erken degisiklik yapariz artik, bilmiyorum. Bende Tarik´i tercih ederim.

Stat tiklim tiklim olmazsa hevesim yari yariya kacar. Umarim 48-50 bin seyirci olur en azından.

Kusura bakmayın da passolig yüzünden bu stadı dolduramıyorsa bu uA taraftarız falan demesin, bu gece fesh etsin kendini. Takımı satan şerefsizdir

bu gece passolig falan yok girip GSStore'dan giriş kartını alıp gelmiyolarsa bidaha gelmesinler maça
çünkü o zaman ne oldukları ortaya çıkar

Geri
Üst Alt