ŞL 14/15 D Grubu 1. Maç | Galatasaray 1-1 Anderlecht | MS | Star Tv

Lamı cimi yok parçalayacağız tabii el freni Selçuk ve Kankysi Burak olmamalı !!! CL kadrom..

1097646_Galatasaray_SK.jpg

Bu maç için de yönetimin Passolig kartını uygulayacağına dair haberler var medyada. Umarım öyle bir şey olmaz. Olursa eğer ciddi şekilde protesto etmek gerekir. Çok yanlış bir karar olur CL de Passolig uygulamak.

Bu maç için de yönetimin Passolig kartını uygulayacağına dair haberler var medyada. Umarım öyle bir şey olmaz. Olursa eğer ciddi şekilde protesto etmek gerekir. Çok yanlış bir karar olur CL de Passolig uygulamak.

Haberlerin amaci da bu zaten. Cok ciddi bir saldiri var Galatasaray´a. Hem TFF. hem medya hemde devlet tarafindan.

Zaten Milliyet yapmis bu haberi. Bu dönemde hicbir habere inanmamak lazim acikcasi.

Öyle de olsa, CL maclarinda protesto motesto olmamali. Özellikle bu sene hic olmamali.

Yemisim Passoligi. Doldursunlar Arena´yi. Öyle yada böyle devam ettirecekler bu uygulamayi. Devlet var arkasinda.

CL icin Passolig uygulanamaz. Taraftar gelmesin diye haber yapılıyor.

Acayip özledim takımı öyle böyle değil biranönce gelse şu maç atmosfer filan dehşet olucak ..

İlk maç allahın iziniyle güzel bir oyunla galip geleceğiz

Haberlerin amaci da bu zaten. Cok ciddi bir saldiri var Galatasaray´a. Hem TFF. hem medya hemde devlet tarafindan.

Zaten Milliyet yapmis bu haberi. Bu dönemde hicbir habere inanmamak lazim acikcasi.

Öyle de olsa, CL maclarinda protesto motesto olmamali. Özellikle bu sene hic olmamali.

Yemisim Passoligi. Doldursunlar Arena´yi. Öyle yada böyle devam ettirecekler bu uygulamayi. Devlet var arkasinda.

kulüp yakın tarihte yalanlama geçer herhalde o zaman. saldırı olduğunun farkındayım o yüzden de diyorum işte yalanlama gelmeli diye... bence öyle veya böyle bu iş iptal olacak bir şekilde. göreceğiz bakalım.

arkadaslar? maca yurtdisindan gelmeyi düsünüyorum
kesin bilgi sahibi olan aydinlatsin lütfen
passolig gerekir mi mac icin? passolig ve CL ne alaka? gerekmemesi lazim aslinda?
bosuna gelmeyim ta oraya

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt