ŞL 14/15 D Grubu 1. Maç | Galatasaray 1-1 Anderlecht | MS | Star Tv

4 ay sonra arenada seyirci ile takımın buluşacağı maç.
İyi ki bu maç içeride fikstür gereği,yoksa arenadaki ilk seyircili maçı ekim ayında da oynayabilirdik.
Fenerasyon istifa!!!

Ne morali prestij maçı mı bu?
Kader maçı bir nevi.
Gruptan çıkmak istiyorsak kazanmak zorundayız.

Daha ilk maçtan kaybedersek elbet daha kendi sahamızda, 1. maçta kaybediyorsak biteriz biz diyenler olacaktır. Bu da oyuncuların moralini bozacaktır. Daha sonra başarısızlıklar peşpeşe gelecektir. O nedenle oyuncuların daha da hırslanması, taraftarın tribünü daha etkin şekilde doldurması, kulüp ve seyircilerin moral bozukluğu, karamsarlık yaşamaması açısından mesajımda haklı olduğumu düşünüyorum.

e-bilet muhabbeti yokmuş bu maçta gstv de ısrarla tekrar ediliyor.
e-güzel.

Anderlecht maçları keşke 3. ve 4. maçlar olsaydı. Çok zorlayacak bizi şu dönemde. Çok sıkıntılı, korkuyorum ben şahsen.

Selcuk ve Burak Avrupa'da ilk 11'de olmamali.

Anderlecht maçları keşke 3. ve 4. maçlar olsaydı. Çok zorlayacak bizi şu dönemde. Çok sıkıntılı, korkuyorum ben şahsen.
bence cok iyi oldu ilk maci anderlechtle evde oynamamiz

ilk macta anderlecht'in tecrubesizliginden faydalanip arsenal macinda bi beraberlik ideal bir baslangic olur

Burak ve Selcuksuz bir takim görebilirmiyiz acaba :drunk::drunk:

Çok önemli maç anderlechte karşı kazanamazsak çok karıştırır anderlecht grubu

Inşallah küçümsemezler.

I am the one who knocks!

Takim henüz hazir degil ve oturmamis. En azindan 4-5 haftaya ihtiyacimiz var. Cok iyimser degilim Anderletch maci hakkinda. Anderletch cok fazla kücümseniyor. Mitrovic gibi bir forvet oyuncusu Turkiyede hic bir takimda yok.

Takim henüz hazir degil ve oturmamis. En azindan 4-5 haftaya ihtiyacimiz var. Cok iyimser degilim Anderletch maci hakkinda. Anderletch cok fazla kücümseniyor. Mitrovic gibi bir forvet oyuncusu Turkiyede hic bir takimda yok.
aynen herif 94lü golleri takır takır sıralıyo

biz ise daha cok genç diyoruz 94lülere

braga maçı gibi olmasın pek ümitli değilim açıkcası milli takımın izlanda maçı gibi birşeyler geliyor aklıma

Muslera - Telles - Chedjou - Semih - Tarık - Melo - Selçuk - Pandev - Sneijder - Bruma - Burak ile çıkarız diye düşünüyorum.Bu kadrodaki en büyük değişiklik Dzemaili ile orta sahanın ortasını 3 leyip Sneijder'i kanata çekerek yapılır

Geri
Üst Alt