ŞL 14/15 D Grubu 1. Maç | Galatasaray 1-1 Anderlecht | MS | Star Tv

Fenerbahce macinda o gögüsü ile rakibe indirdigi top gol olsaydi, bu adama burada piranha gibi saldirirlardi.
Süpere yakın oynadı tek bir hata yaptı diye asıp kesilcek bir maç oynamadı.Gol olsa o maçta yine eleştirilecek daha çok adam olurdu Chedjoudan önce Bursa maçındada hatasız oynadı Muslera-Chedjou bankodur şu anki performansları ile.

-----------------------Muslera----------------------

veyso-------kaya------atıf şeyşu------teyes

--------------------melo-----cemal--------------

bruma ne diyosun bu duruma-----------snaypır--------------olcan

-------------------------Pandev------------------------

Süpere yakın oynadı tek bir hata yaptı diye asıp kesilcek bir maç oynamadı.Gol olsa o maçta yine eleştirilecek daha çok adam olurdu Chedjoudan önce Bursa maçındada hatasız oynadı Muslera-Chedjou bankodur şu anki performansları ile.

Tabiki öyle, ama taraftar olarak bu durumlarda saglikli düsünebildigimizi sanmiyorum. Ve bu Chedjou´nun FB´ye karsi maglubiyete sebebiyet veren ikinci hatasi olurdu, daha önce penalti yaptirmisti gereksiz bir bicimde. Chedjou´yu bitirirlerdi gol olsaydi.

Bence Chedjou iyi bir stoper, ama halen her mac kritik hata yapiyor... Hazirlik maclari dahil, sacmasapan hata yapmadigi tek mac Bursa deplasmaniydi. Stoper ve kaleci olarak daima en az hata ile oynamak zorunda oldugun pozisyonlardir. Hele Türkiye´de buna hic tahammül etmiyor taraftar.

Bana göre Chedjou sevabi ile, günahi ile Avrupa´da iyi stoperlerdendir.

16 eylül benim doğum günüm hediyelere boğmanıza gerek yok bir galibiyet yeter bana :hmmm: çok şey mi istiyorum..

Kazanacağımıza inanıyorum. İnşallah yanılmayız Avrupa'da evimizde iyiyiz.

[h=1]Anderlecht Maçı Stat Ulaşımı Hakkında[/h]
16 Eylül 2014 Salı günü Galatasaray ile Anderlecht arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi maçı için Aslantepe'ye metro ile gidecek taraftarlarımızın dikkatine!

Daha önceki maçlarda Aslantepe'ye erişim için Sanayi istasyonunda inilmekte ve Seyrantepe metro aracına aktarma yapılmaktaydı. Sanayi-Seyrantepe arasındaki sefer aralığını azaltmak için yapılan yeni tünel inşaatı çalışmaları devam ettiğinden dolayı Şampiyonlar Ligi maçına metro ile gelmek isteyen taraftarlarımızın Sanayi istasyonu yerine İTÜ-Ayazağaistasyonunda inmesi ve aynı peronun diğer bölümüne geçerek Seyrantepe metro aracına binmesi gerekmektedir. Hem metro araçlarında hem de metro istasyonlarında yapılacak olan görsel ve sesli uyarıların dikkatle takip edilmesini önemle rica ederiz.

Maç sonrasında ise önceki maçlardaki dönüş senaryosunun aynısı uygulanacaktır.

-----------------------Muslera----------------------

veyso-------kaya------atıf şeyşu------teyes

--------------------melo-----cemal--------------

bruma ne diyosun bu duruma-----------snaypır--------------olcan

-------------------------Pandev------------------------

Çok yaratıcı olmus

[h=1]Anderlecht Maçı Stat Ulaşımı Hakkında[/h]
16 Eylül 2014 Salı günü Galatasaray ile Anderlecht arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi maçı için Aslantepe'ye metro ile gidecek taraftarlarımızın dikkatine!

Daha önceki maçlarda Aslantepe'ye erişim için Sanayi istasyonunda inilmekte ve Seyrantepe metro aracına aktarma yapılmaktaydı. Sanayi-Seyrantepe arasındaki sefer aralığını azaltmak için yapılan yeni tünel inşaatı çalışmaları devam ettiğinden dolayı Şampiyonlar Ligi maçına metro ile gelmek isteyen taraftarlarımızın Sanayi istasyonu yerine İTÜ-Ayazağaistasyonunda inmesi ve aynı peronun diğer bölümüne geçerek Seyrantepe metro aracına binmesi gerekmektedir. Hem metro araçlarında hem de metro istasyonlarında yapılacak olan görsel ve sesli uyarıların dikkatle takip edilmesini önemle rica ederiz.

Maç sonrasında ise önceki maçlardaki dönüş senaryosunun aynısı uygulanacaktır.

Simdi konusunu acacaktim :)

Aç yine bir şey olmaz.Yalnız ben nasıl olacak anlamadım.İTÜ ile Seyrantepe istasyonu arasında yol var mı ki?Yeni mi yaptılar o yolu?

Valla ben bilmiyorum hic Arenaya gitmedim yurtdisinda yasiyorum :D
Burdaki renktaslar bilgilensin diye acmak istedim konuyu

Beyler şimdi kesin bırşey varmı? Anderlecht maçına Passolig lazzımmııı degilmi?????

Prandelli bu maç için şöyle bir 11'de çıkarabilir :

----------------------------Muslera--------------------------
Tarık---------Chedjou--------Semih-----------Telles
------------------------Melo----Selçuk--------------------
Bruma------------------Dzemaili--------------Sneijder
-----------------------------Pandev--------------------------

Prandelli bu maç için şöyle bir 11'de çıkarabilir :

----------------------------Muslera--------------------------
Tarık---------Chedjou--------Semih-----------Telles
------------------------Melo----Selçuk--------------------
Bruma------------------Dzemaili--------------Sneijder
-----------------------------Pandev--------------------------
Burak-Selçuk değişikliği olursa bütün herkes tam mevkisine oturuyor.
-----------------------------Muslera-------------------------
Veysel-----------Chedjou----Semih------------Telles
--------------------Melo------------Dzemaili---------------
Bruma-------------------Sneijder----------------Pandev
----------------------------Burak------------------------------
bu daha mantıklı bir 11 gibi görünüyor.

Geri
Üst Alt