ŞL 14/15 D Grubu 1. Maç | Galatasaray 1-1 Anderlecht | MS | Star Tv

italyanlar kanat oyuncusu sevmiyor artık buna inandım yani

yapacak birsey yok, destekkkkkkkkkkk

Kadro o kadar da kötü degil, maci yine aliriz.

Neyse ki Chedjou Melo Sneijder Dzemaili ve Pandev var.

Güveniyoruz. Haydi Aslanlar.

Kadro kötü.3 lü orta saha kanatsız sistem.selçuk burak:( tarık olcan bruma süs için alındılar sanırım yazık!

Veysel kafasını gömer çime taç çizgisine doğru sürer topu,sonra topa basar geriye dönmeye çalışır hatta çok yeteneği varmış gibi adam eksiltmeye çalışır beceremez faul yapar ve savunmasına geri döner.Sürekli yaptığı şey bu çocugun.

Veysel ve telles saçmalarsa kötü olcak :/ of pradelli ya içimdeki iki gram heycanıda öldürdün

YEDEKLER:Sinan Bolat, Hakan Balta, Tarık Çamdal, Yekta, Olcan, Bruma, Umut Bulut

Yav yavas takimiz, Bruma, Tarik ve Olcan gibilerini disarda birakiyo olacak is degil

diyecek bişey yok.prandelli hata yapmaya devem ediyor.seviyoz ,sayıyoz da ağzımıza ediyolar.

Yoldan futbolla az çok ilgilenen 100 adamı çevirip Selçuk ve Burak oynamalı mı desen 90'ı hayır der. Biz hep o %10'luk kısımdan buluyoruz hocayı garip bir durum

Anderlecht XI: Roef, Deschacht, Nuytinck, Mbemba, Praet, Tielemans, Defour, Najar, Acheampong, Mitrovic, Conte.

Selçuk yedek olacaktı bence hocayı baskıya mı aldılar ne yaptı da karar değiştirdi.

3 kisi ile basliyoruz maca

Alakasi yok, ben de zaman zaman elestiriyorum yonetimi ama bu Sampiyonlar Ligi'nde acilis maci konusu. Her seyin bir yeri var. "Nasil birileri canlaniyor gozunde?" diye soruyorsun, alakali alakasiz her konuda gelip ayni seyleri tekrarlayan, her konunun icine eden birileri canlaniyor.

Ben dunyanin obur ucunda sabah 6'da kalktim uyuyamadim heyecandan, Sampiyonlar Ligi macimizi bekliyorum, tek derdim futbol, Galatasaray'i seyretmek, buraya da geliyorum beklerken futbol konusmak, futbol konusanlari okumak icin, sizin gibi adamlar bozuk plak gibi her konuda yok Hajrovic, yok Aysal surada hata yapti, yok su futolcu neden 3 aldi da 2 almadi, bilmem ne. Biktirdiniz, biktirdiniz yahu!

Hoşuna gitmeyen her mesaja bu kadar içerliyorsan normal değil bu durum, forumu takip etmemen ruh sağlığın açısından daha iyi olur bence, psikiatr olmasam da bir hekim olarak söylüyorum bunu...

Deli saçması bir dolu mesajı birkaç kelimesini okuduktan sonra devam etmeyip geçiyorum...Fikir bazında katkı sağlayacağımı düşündüğüm bir içeriğe cevap verme ihtiyacı duyarım sadece...

Mesajları okuyunca hayıflandım kendimce ve ''Dünyanın öbür ucunda sabah 6 da kalkan birinin heyecanını söndürürmüyüm acaba?'' diye de düşünmedim elbette mesajı yazarken...Sende oku geç, ne diye bulaşırsın ki?...Daha da alıntı filan yapmazsan memnun olurum...

Geri
Üst Alt