ŞL 14/15 D Grubu 1. Maç | Galatasaray 1-1 Anderlecht | MS | Star Tv

anderletin yetenekli ayaklarına karşılık selçuk ve burak????????acheampong dakar ,afetmez.praet müthiş yetenek.brumayı satsak iyi olacak devre arası.oynamaz bizde.

İtalyan futbolu diye uyutuyorlar bizi ya bildiğin korkakça dizmiş takımı

Şimdi bu adamın Manciniden ne farkı var ? Bırakıverin allahınızı severseniz ya Veyselle CL ligi maçına çıkıyoruz bu kadar saçma olmaz kanatla akıp gideceğimiz maç anasını satıyım. Alamazsak 3.lük bile sıkıntı

tellesin savunması zaten zayıf birde tarıkı koyup folloşmu olsaydık
selçuk dışında iyi 11

Çıkan kadro saçmalıktan başka birşey değil :mad: Prandelli hocam illa Selçuk ve Burak'ı oynatacağım diye ikidir kanatsız sistem ile oynuyorsun kendi sonunu hazırlıyorsun. Haberin olsun.

Beklerimizin zayif oldugunu bile bile önüne kanat koymamak cahilliktir. 3'lü orta saha oynuyoruz da Selcuk Inan kac aydir sahada yok.

Bruma-Olcan-Tarik yedekte, tempo yapacak bir tek Telles'i görüyorum kadroda. Bu kadronun hizi 70 bile degil.

Selçuk & Burak AŞ var.
Veysel var.
Kamat yok, dar oyun var.

Kısır maç bekliyir bizi.

Melo selcuk xhemo burak ...topu kim öne taşıyacak?

Tır kadar ağır bi.11

* LG G2 Tapatalk *

acheampong selçuğun,veyselin içinden 15-20 kere geçer.geçmiş olsun.yine küfürler edicez.

Şimdi bu adamın Manciniden ne farkı var ? Bırakıverin allahınızı severseniz ya Veyselle CL ligi maçına çıkıyoruz bu kadar saçma olmaz kanatla akıp gideceğimiz maç anasını satıyım. Alamazsak 3.lük bile sıkıntı
Mancini bundan iyiydi bence. Ama işte onu da futbolcular sevmiyordu ve yolladılar da zaten. Bunu ise futbolcular çok seviyormusmus. Neden sevdikleri bugünkü kadrodan belli zaten. Hiçbir bok oynamadan sürekli 11e giriyorsun. Ben de severim öyle hocayı.

Kanatsız her sistemden nefret ediyorum.

Ayrıca Selçuk'un yerinde olsam kendimi hiç mi hiç kasmam.Nasılsa her şartta oynuyor.Kendini toparlaması için bir tokat yemeli ama o da gelmeyince bu rezil oyunu devam ediyor.

Mancini hoca değil dediğimiz sezon 2. olurken çok mu eğlendin keyif aldın ?

Mancini'yi ben de eleştirdim ama en azından devre arasını bekledim ve ondan sonra baktık. Şimdi adamın daha 3. resmi maçı. Zamanla bakarız duruma.

Mesela bana göre futbol takımı dediğin kanat oyunculu olur. Prandelli de öyle yapmalı ama erken yerin dibine sokmak için.

Öyle eleştiriler var ki sanki elimizde Lahm var da Veysel oynuyor. Yahu tarık daha dün gelmiş ve sonuçta belli bir kalitesi oynayan adam.

takımda bi dünya kanat var hala kanatsız çıkıyoruz ya takımın başına fenerli getirsen bu kadar zarar veremez

Selçuk hariç güzel kadro.

Geri
Üst Alt