Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biraz sabirli olun beyler, stad dolur, millet facebook twittere yaziyor selfie filan çekiyor.
maçin 5. dk öncesi tiklim tiklim olur.
10 bin bilet satıldı demişti haberlerde. Kombine sahipleri yaklaşık 30 bin. Bütün kombine sahipleri maça gelse dahi stadın full çekmesi imkansız. Bir de ilgi beklenenden düşük olursa bu tablonun ortaya çıkması doğal. Futbolu bu hale getirenler kına yaksın.Stad boş arkadaşlar. Tekrar ediyorum stad boş. Boş stad.
Arkadaş bir de Portal Moderatörü olacaksın.. Yakışıyor mu? Çok mu hoşuna gidiyor tribünleri böyle görmek?
drogba gibi bir faktör vardıMehmet Demirkol:"Real Madrid ve juventus`un olduğu gruptan çıkan takım her gruptan çıkar".
Beyler internetten donmadan yüksek kalitede canli tv izleyebilecegim siteler hangileri?
Benim bildiklerim canlitvx, ecanlitv, bedavatvizle...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Arkadaşın tavırları böyle stad boş filan değil yarısı dolu su an boş konuşanlar sadece klavye başında ahkam kesenlerArkadaş bir de Portal Moderatörü olacaksın.. Yakışıyor mu? Çok mu hoşuna gidiyor tribünleri böyle görmek?
Beyler internetten donmadan yüksek kalitede canli tv izleyebilecegim siteler hangileri?
Benim bildiklerim canlitvx, ecanlitv, bedavatvizle...
Sent from my iPhone using Tapatalk
eurostar maci veriyormu arkadaslar haberi olan varmi ?