ŞL 14/15 D Grubu 1. Maç | Galatasaray 1-1 Anderlecht | MS | Star Tv

işler yolunda gitmediği takdirde oyunu değiştirecek kapasitede yedek kadrosuna sahibiz karamsarlığa kapılmamak gerekli.

bu hasan ne konuşuyor ne anlatıyor ya. üfff müzik dinliyim bari maça kadar.

Sıkıntı yok beyler, alacağız bu maçı...

attachment.php

Ekli dosyalar

• BxrJ53eCAAADcr7.webp
    BxrJ53eCAAADcr7.webp
    65,2 KB · Görüntüleme: 165
Stad boş arkadaşlar. Tekrar ediyorum stad boş. Boş stad.
10 bin bilet satıldı demişti haberlerde. Kombine sahipleri yaklaşık 30 bin. Bütün kombine sahipleri maça gelse dahi stadın full çekmesi imkansız. Bir de ilgi beklenenden düşük olursa bu tablonun ortaya çıkması doğal. Futbolu bu hale getirenler kına yaksın.

Beyler internetten donmadan yüksek kalitede canli tv izleyebilecegim siteler hangileri?

Benim bildiklerim canlitvx, ecanlitv, bedavatvizle...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hasan Sas'in yüzünden nefret akiyor, böyle sereften yoksun aciklamalar olamaz. Dedigi hersey yalan veya yanlis. Yedekten gelip kadroyu zorlayacak oyuncu yokmus, Tarik-Olcan-Bruma neci acaba?

Bu 3'ü oyuna girse %300'lük düzelme olur futbolumuzda, kanatlar gidip gelir, daha akici bir futbol oynariz. Selcuk-Burak kankileri koruyor herkes..

eurostar maci veriyormu arkadaslar haberi olan varmi ?

Beyler internetten donmadan yüksek kalitede canli tv izleyebilecegim siteler hangileri?

Benim bildiklerim canlitvx, ecanlitv, bedavatvizle...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hepsi aynı yerden çekiyor hele maç vaktinde nerdeyse imkansız. Açık kanal olduğu için kaçak yayında bulmak zorlanıyor

Arkadaş bir de Portal Moderatörü olacaksın.. Yakışıyor mu? Çok mu hoşuna gidiyor tribünleri böyle görmek?
Arkadaşın tavırları böyle stad boş filan değil yarısı dolu su an boş konuşanlar sadece klavye başında ahkam kesenler

Moderatör tarafında düzenlendi:
Başarılar Galatasaray'ım.

10703498_807263065999057_4745188491938546397_n.jpg

kusura bakma da agir yenilgi alirsak (ve alacacagimizi söylemiyoru, fakat futbolda hersey oluyor), bu fotografla çok dalga geçerler.

:D

Hay stadınıza zevk mi alıyonuz lan iki de bir stad boş yazınca. Hele bi durun dolar maç başlarken

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Gerçekten bu 11 çok zayıf hiç istemediğim bir 11 di malesef. Tarık-Olcan ve Bruma gibi üç başarıya aç ve takımın hızını arttıracak ismin olmaması beni hayal kırıklığına uğrattı.Cesare Prandellinin bu haftaki kadro seçimleri oldukça hatalı gözüktü.Bu 11i beğenmeme rağmen inşAllah iyi oynar ve kazanırız.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt