ŞL 14/15 D Grubu 1. Maç | Galatasaray 1-1 Anderlecht | MS | Star Tv

Burak-Selçuk değişikliği olursa bütün herkes tam mevkisine oturuyor.
-----------------------------Muslera-------------------------
Veysel-----------Chedjou----Semih------------Telles
--------------------Melo------------Dzemaili---------------
Bruma-------------------Sneijder----------------Pandev
----------------------------Burak------------------------------
bu daha mantıklı bir 11 gibi görünüyor.

Burak oynamamalı.Pandev forvette Olcan solda olmalı.

Ustalar gelirim de 110 lira çok be abi. Öğrenci adamız. Lig maçları fiyatlarını bilen var mı ? Genelde kaç oluyo?

Pandev Sf oynamazki sol kanatta oynuyor.Pandevin 12-13 golü bulduğu sezon sayısı 1 veya 2 pek Sf oynayacak gibi durmuyor Pandev solda Bruma sağda önde Burak daha olası

Büyük ihtimal senin dediğin gibi olacak da ben Burak'la Selçuk'a tahammül edemiyorum.Bari ŞL maçlarında oynamasınlar.

Aç yine bir şey olmaz.Yalnız ben nasıl olacak anlamadım.İTÜ ile Seyrantepe istasyonu arasında yol var mı ki?Yeni mi yaptılar o yolu?

itü - seyrantepe arası yol falan yok metro hattı o..

İstasyonlar :

Yenikapı, Vezneciler, Haliç, Şişhane, Taksim, Osmanbey, Şişli/Mecidiyeköy, Gayrettepe, Levent, 4.Levent, Sanayi, İTÜ Ayazağa, Atatürk Oto Sanayi, Darüşşafaka, Hacıosman Seyrantepe

adam diyor ki seyrantepeye gitmek için sanayi durağı yerine itü durağında inin ve metroya itüden binin, sanırım sanayi tarafında yoğunluk olacakmış..

itü - seyrantepe arası yol falan yok metro hattı o..

İstasyonlar :

Yenikapı, Vezneciler, Haliç, Şişhane, Taksim, Osmanbey, Şişli/Mecidiyeköy, Gayrettepe, Levent, 4.Levent, Sanayi, İTÜ Ayazağa, Atatürk Oto Sanayi, Darüşşafaka, Hacıosman Seyrantepe

adam diyor ki seyrantepeye gitmek için sanayi durağı yerine itü durağında inin, sanırım sanayi tarafında yoğunluk olacakmış..

Tamam burayı anladım da Seyrantepe'ye giden tek yol Sanayi'den geçmiyor muydu?İtü Ayazağa ile Seyrantepe arasında metro hattı yoktu en son.Nereden gidecek Arena'ya millet?

Son düzenleme:
Renktaşlar Star TV salı maçlarını mı çarşamba maçlarını mı yayınlıyordu hep karıştırıyorum da?

Muslera
Tarık Chedjou Semih Telles
Melo Dzemaili
Olcan Sneijder Bruma
Pandev

Anderlecht bursadan eskişehirden kötü olamayacağına göre maksimum 1 puan alır bu takım.

Muslera
Tarık Chedjou Semih Telles
Melo Dzemaili
Olcan Sneijder Bruma
Pandev
Tam aklımdaki kadro :) Şu takım 4-2-3-1 ile salı günü sahaya çıksın maç sonunda deriz ki eskişehir maçında pozisyona giremeyen takım nasıl oluyor da böyle oynayabiliyor diye kafayı yeriz burada :D Lakin adım gibi biliyorum ki yine selçuk ve burak denen kankişler malesef ilk 11 de olacak :(

Geri
Üst Alt