ŞL 14/15 D Grubu 1. Maç | Galatasaray 1-1 Anderlecht | MS | Star Tv

Selçuk ve Burak oynamazsa bu maçı kazanma ihtimalimiz artar ve sahada daha güzel bir futbol izleyebiliriz.Yeter ki bu iki kankayı oynatmamamız gerekiyor.Benim 11 im şöyle
Muslera
Tarık Semih Chedjou Telles
Melo Dzemaili Sneijder
Bruma Pandev Olcan
Normalde Pandev tek forvet oynayacak tarzada bir futbolcu değil ama Burak tan daha iyi oynayacağı kesin.

Mor formayi deplasmanlarda kullaniriz anca. Sacmalamasinlar. Zaten igrenc bir forma, iyice delirtmesinler bizi.

Hatta genelde beyaz formayi kullansak daha güzel olur. Cubuklu da berbat cünkü.

Selçuk ve Burak oynamazsa bu maçı kazanma ihtimalimiz artar ve sahada daha güzel bir futbol izleyebiliriz.Yeter ki bu iki kankayı oynatmamamız gerekiyor.Benim 11 im şöyle
Muslera
Tarık Semih Chedjou Telles
Melo Dzemaili Sneijder
Bruma Pandev Olcan
Normalde Pandev tek forvet oynayacak tarzada bir futbolcu değil ama Burak tan daha iyi oynayacağı kesin.

Herkesin istedigi kadro bu, ama 4-3-1-2 yapacak sanirim. Belki de en dogrusu budur.

Cünkü Bruma´dan beklenen katkiyi alamiyoruz maalesef. Dolayisiyla forvet de yalniz kaliyor.

Melo Dzemaili Selcuk Sneijder Pandev Burak yapacak bence.

Mor formayi deplasmanlarda kullaniriz anca. Sacmalamasinlar. Zaten igrenc bir forma, iyice delirtmesinler bizi.

Hatta genelde beyaz formayi kullansak daha güzel olur. Cubuklu da berbat cünkü.

burda demiştim en güzel forma beyaz diye millet laf etmişti ama bence en iyisi o

Mor formayla oynanacak diye net bir bilgi yok. Tahminim çubuklu ile oynanacak.

Kadroda ise değişiklilik görebiliriz defans dışında.

Bruma gerçekten çokmu kötüydü es es maçında ?

Ben güveniyorum takima acikcasi. Yaratilan havanin bilincli olarak yaratildiginin farkindayim. Iyi yolda oldugumuzu biliyorum.

Fenerbahce´nin "Sizi degistirecegiz" aciklamasi ile medyanin operasyonu birbirine baglantili olarak degerlendirilmeli.

Türkiye´de mac kazanmak eskisi kadar kolay degil. Bazi avantajlara da ihtiyac var dogal olarak. Taraftar vs.

Ben bugün iyi bir oyunla kazanacagimizi düsünüyorum, akabinde galibiyetin de cok kücümsenecegini biliyorum.

"Ne yapmis Galatasaray? Anderlecht de kimmis? Arsenal´i yensin de görelim" gibi yorumlar dinleyecegiz TV´lerde.

Herkes bunun farkinda olmali ve Galatasaray´a destek vermeli. Biz takimin arkasinda olalim, gerisi viz gelir.

Bugün zaman geçmez.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu grupta kağıt üzerindeki en kolay maçımız, ne yapıp edip kazanmalıyız.

Izlanda´dan fark yiyen komik ülkenin yorumculari, utanmadan Anderlecht galibiyetini kücümseyecektir. Hazir olun.

Her sonucta bir sekilde elestireceklerdir bizi. Bu sene komple böyle gececek. Futbol disinda bir cok saldiriyla karsi karsiya kalacagiz.

Kazanirsak, "Anderlecht´i Karabükspor da yenerdi" moduna girecekler, kaybedersek zaten gömecekler.

Iste keske taraftarlarimiz bilincli olsa da, o programlari asla izlemese. Ben sahsen 2 senedir kesinlikle izlemiyorum.

Galatasaray TV, Galatasaray gazetesi (cikarsa) disinda hicbir programi izlemeyin derim. Bu konuda tutarli olun.

Geri
Üst Alt