ŞL 14/15 D Grubu 1. Maç | Galatasaray 1-1 Anderlecht | MS | Star Tv

zaman geçmiyorr !!! saat 8 olsada çıksam evden stada doğru. sesim kısılana kadar bağırsam . maçı kazansak. gece iyi bir uyku çeksem . çok şey istemiyorum.

Formada thy ile mi çıkacağız? Cl maçı kaçırmak istemezler sanıyorum. Resmi anlaşma açıklanmış mıydı?

Nedendir bilmiyorum ama an itibari ile hiç heyecan yok bende.. Niye olabilir acaba? Maçtan önce CL müziği çalınca kendime gelsem bari..

uploadfromtaptalk1410859110228.webp

Mor formayla oynama gibi bir ihtimal yok. Adamların Home forması Mor deplase Pembe zaten.

Biz İnce Parçalı Onlar Mor giyer.

Bxo7n7EIAAAvi1S.jpg

Fenerbahçe'nin büyüklüğünün adını koyamayan İslam ÇUPİ, Galatasaray'ın büyüklüğünün adını koymuştu ; ''AVRUPA'LI

bu maçın berabere bitmesi durumunda bile 2.tur şansımız hiç kalmaz uefa bile tehlikeye girer. 4. torbadan gelen takımı kendi sahamızda yenemeyeceksek hiç oynamayalım zaten.

ıyı oynayarak kazanmak bızı havaya sokar ama hıc onemlı degıl vurdugumuz gol olsun tek pozsyon gol olsun yeter..takımın uyum ıcın 2 aya ıhtıyacı var cok net gozukuyor..

işte bu parçalıyla sahadayız. Kırmızı beyaz beyaz efsanedir. Asaletin rengidir :)

Geri
Üst Alt