ŞL 14/15 D Grubu 1. Maç | Galatasaray 1-1 Anderlecht | MS | Star Tv

Selcuku Ntv spor kadroda gostermis Selcuk-Burak :( Hoca kes sunlari yahu bir kere kes yaw bir kere kesmekle bir sey olmaz.

Muslera tarık semih chedjou telles melo dzemaili bruma sneijder pandev Burak.
Benim kadrom bu ama muhtemelen bu kadro çıkmaz ortasahayi yine 3 ler prandelli

İnsanlar köle olmuş resmen ya. Herkezin dediğini uygulamak zorunda değiliz.
Tüm süperlig stadları 2-3 hafta bomboş kalsın (ligtvlerde iptal edilebilir protesto açısından). Gör bakalkm pasolig diye birşey kalıyor mı

dün beşiktaş maçının boş olması beni sevindirdi, gerçi onlar darbe girişimi davasını protesto ettiler galiba..

Orta sahayi üclerse de sasirmamak lazim, cünkü bu macin telafisi yok. Avrupa´nin hicbir takimini kücümsemeyeceksin.

Bi gol atarlar, sonra toparlamak icin yirtinirsin. Ama Dzemaili ve Pandev gibi tecrübeli oyuncular mutlaka oynamali.

Bruma Burak vs yetmez. Yetmiyor da zaten. Bruma sonradan girsin, daha etkili olur.

Sabahtan beri epic müzikler dinleyerek hazırlanıyorum maça. Arenanın düz duvarlarına tırmanacam :asd22:

Bu arada passolig kartım var arkasında koltuk bilgilerim de yazıyor. Şimdi gidip ekstra bir şey yaptıracak mıyım yoksa direkt stada mı hiç anlamadım :S

passoligi olmayani sokmamislar stada

stad bombos kalmisti

anladığım kadarıyla tüm taraftarı kontrol etmek istiyorlar, öyle başına buyruk adam istemiyorlar artık,

yanlız anlamadığım şu şikeciler neden passolig almadığı halde kimse bişey demiyor?

onların her türlü terör faaliyeti görmezden mi gelinmek isteniyor acaba?

ultraslan denen grup pasolige neden karşı çıkıyo birisi anlatabilir mi

Herkes karsi cikiyor, cünkü Calik grubunun ranti var bu olayda. Yoksa E bilete kimsenin birsey dedigi yok. Cagdas bir sistem.

Ama bunlar kendi bankalarinin kredi kartini kakaliyormus millete. Öyle duydum ben.

Passolig konusunda yaşanan kaosla ilgili gerekli görüşmeleri yaptım birazdan resmi hesabımızdan duyuracağız.

Veysel Giley

Kısacası iişlerine gelmiyor diyebiliriz :)

I am the one who knocks!
bir seferliğine 25 Tl veremiyolarsa taraftarız diye geçinmesinler
Allah bilir üzerlerindeki formaları falanda klüp veriyodur

Yani bugün pasolig yüzünden eğer maça gelmeyeceklerse iyiki çıkmış pasolig gelmesinler bidaha maça

y8yje6ys.jpg

Herkes karsi cikiyor, cünkü Calik grubunun ranti var bu olayda. Yoksa E bilete kimsenin birsey dedigi yok. Cagdas bir sistem.

Ama bunlar kendi bankalarinin kredi kartini kakaliyormus millete. Öyle duydum ben.
bir ara internet üzerinden bilet satılıyordu yanlış hatırlamıyorsam
onada karşı çıkıyolardı

bence 25 TL vermek istemiyolar

Geri
Üst Alt