- 25 Nisan 2011
- 20.486
- 13
- 1.088
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 sene önceki burakta 8 gol atmıştı. la bana burakı savundurtmayın sonra kendime küfür ederimGeçen sezon CLde en azindan birsey becerebilen türk forveti.
Zaten kale arkaları komple kombine satıldı yoldayız maça gidiyorum diğer taraflar için yazarım... BASARILAR CİMBOMUM....Biletler cok pahaliymis. Bide stadin yüzde 40ini kapsayan bölümün fiyati 600-800 liralardaymis diye okudum. Dogru mu bilmiyorum
Ligler ayni degil o kiyaslamaya lig faktorunu de eklemek lazim.Bos bir kiyas bence.Burak Yılmaz son 4 sezonda tutturduğu maç başına 0.74 gol ortalamasıyla Messi, Ronaldo ve İbrahimovic'ten sonra dünyada 4 . sırada. burakı hiç savunmam ama umut nedir abi ya
2 sene önceki burakta 8 gol atmıştı. la bana burakı savundurtmayın sonra kendime küfür ederim
Ligler ayni degil o kiyaslamaya lig faktorunu de eklemek lazim.Bos bir kiyas bence.
cingıl bels
Zaten kale arkaları komple kombine satıldı yoldayız maça gidiyorum diğer taraflar için yazarım... BASARILAR CİMBOMUM....
Veysel&Tarik degisikligi olsaymis daha da iyi olurmus ama bu hali de fena degil. Dogru ve guzel bir kadro. Eskisehir macina da cikmamiz gerek sistem buydu. Neyse bu macin telafisi de yok, cikip kazanalim.ARENA KRALI @ArenaKrali şimdi
Galatasaray'ımızın 11'i belli oldu. Muslera, Veysel, Semih, Chedjou, Telles, Melo, Dzemaili, Sneijder, Bruma, Burak, Pandev.
valla selçuk yoookkk
Onu bunu birakalimda ciddi ciddi hoca olcanı düsünmuyor galiba.ARENA KRALI @ArenaKrali şimdi
Galatasaray'ımızın 11'i belli oldu. Muslera, Veysel, Semih, Chedjou, Telles, Melo, Dzemaili, Sneijder, Bruma, Burak, Pandev.
valla selçuk yoookkk