ŞL 14/15 D Grubu 1. Maç | Galatasaray 1-1 Anderlecht | MS | Star Tv

Selçuk ve Burak biraz iyi oynasalar çıkan kadro aslında bayağı iyi ama,

Selçuk'un pas verecek tek adam olarak Burak'ı gören bir yapısı olduğu için ayağına gelen her top ya Burak'a atılan bir pas yada yana geriye atılan bir pas olarak göreceğiz. Biraz akıllı ve basit oynasa yine işimize yarayacak ama onu bile yapamıyor.

Burada stad ile ilgili, takımla ilgili, hoca ile ilgili, ve hayattaki herhangi bir konu ile ilgili olumsuz konuşmayı huy edinmiş insanlar var. Dikkate almayın.

Stad boş arkadaşlar. Tekrar ediyorum stad boş. Boş stad.

Star niye hala stadtan yayın vermiyor da dizi gösteriyor? Ben mi yanlış kanala bakıyorum?

3 şekilde gol atarız. ya chedjou kafayla atar . ya sneijder şapkadan tavşan çıkarır. yada burak defans arkası koşu veya karambol :blue:

Renktaş normal startv yi kursana

Usta ben kablolu yayindan izliyorum, alti üstü 10 tane türk kanali var, onlarda haliyle avrupa yayini, yani euro d, euro star, show turk falan filan...

Simdi de sayfa sayfa geziyom tv nin internetin de ve sorunsuz calisan star linki ariyorum :S

Sent from my iPhone using Tapatalk

önder özen saçmalıyo neymiş herkes anderlethle başlamak istermiş kimse arsenal dortmundla kimse başlamak istemezmiş
asıl ben ilk maç arsenalle olsun isterdim ya da dortmundla

Bxq_xNnCAAAk4Za.jpg

Puhahahhaa.

Arkadaş bir de Portal Moderatörü olacaksın.. Yakışıyor mu? Çok mu hoşuna gidiyor tribünleri böyle görmek?

3 şekilde gol atarız. ya chedjou kafayla atar . ya sneijder şapkadan tavşan çıkarır. yada burak defans arkası koşu veya karambol :blue:

Ne Sneijder şu formuyla şapkadan bişe çıkarır nede Burak. Ama kazanıcağımıza inanıyorum. Bir şekilde alırız

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Biraz sabirli olun beyler, stad dolur, millet facebook twittere yaziyor selfie filan çekiyor.

maçin 5. dk öncesi tiklim tiklim olur.

Geri
Üst Alt