ŞL 14/15 D Grubu 1. Maç | Galatasaray 1-1 Anderlecht | MS | Star Tv

vepytada.jpg

Amaaan Hasan Şaş yaaa.Ulan milletin eski oyuncusu oynadığı takımın rakibini eleştirir.Bizim eski oyuncular bizim takımı nasıl eleştiririm nasıl yerin dibine sokarım diye bin takla atıyo.Lan sen de ol bi Ümit özat bizim ozatla uğraştığımız gibi onlarda sizle uğraşsın da biraz rahatlayalım arkadaş.Yook illa saydıracam bizim takıma ulan objektif olmak senin neyine be bildiğin bencilce açıklamalar yapıyorsun kendi dönemimizi nasıl överim diye çırpınıp duruyorsun.Yönetimi de iğnelemesi yok mu ''Prandelli ne istedi yönetim ne aldı'' diye iyice gıcık kaptırdı kendine.Galatasaray'ın maçı oynanacak yorumculara bak 2 fenerli 1 bjkli 1 terimsporlu Allah boyunuz posunuz devrilsin emi.
.

Amaaan Hasan Şaş yaaa.Ulan milletin eski oyuncusu oynadığı takımın rakibini eleştirir.Bizim eski oyuncular bizim takımı nasıl eleştiririm nasıl yerin dibine sokarım diye bin takla atıyo.Lan sen de ol bi Ümit özat bizim ozatla uğraştığımız gibi onlarda sizle uğraşsın da biraz rahatlayalım arkadaş.Yook illa saydıracam bizim takıma ulan objektif olmak senin neyine be bildiğin bencilce açıklamalar yapıyorsun kendi dönemimizi nasıl överim diye çırpınıp duruyorsun.Yönetimi de iğnelemesi yok mu ''Prandelli ne istedi yönetim ne aldı'' diye iyice gıcık kaptırdı kendine.Galatasaray'ın maçı oynanacak yorumculara bak 2 fenerli 1 bjkli 1 terimsporlu Allah boyunuz posunuz devrilsin emi.
.

Her söylediğinin arkasına da bizim dönemde diyor iyiki bi yardımcı tdlik yaptı ya

Bu kadroda ofansif katki bekledigim isimler; Telles, Dzemaili, Sneijder, Pandev. Bu dörtlü ofansif olarak birseyler yaparsa yapar, diger oyunculardan maalesef umudum yok.

Valla yazık umutlanmıştım o kadar ama gene hayal kırıklığı. Artık umudum kalmadı. Bugün kazansak da bir şey değişmez. Hatta hayırsız bir galibiyet olur. Ben bu eyyamı hiç anlamadım anlayamayacağım. Ne bu düzeni değiştiren var ne de sorgulayan. Ayıp günah ya, bu kadar aptal yerine konulmamalı insanlar.

Nedense maçın yıldızının selçuk olacağını düşünüyorum. Yeteneklerini büyü ile aldırmadılar ya inşallah yanılmam

İlk maçın Anderlecht ile olması ve sahamızda olması bizim için büyük fırsat, şans. Lütfen alın bu maçı! Allah yardımcımız olsun!
[h=2][/h]

Selçuk'un iyi olduğu dönemde de CL'de pek bir numarası yoktu ki.

bu kadro yapisi ile yine temposuz bir Galatasarayimiz olacak gibi maalesef.

selçuk en azından kalitesini hücumda gösterse.şut çekiyon,ara pası atıyon,yap bişey artık ya.

2BE BeIn
Sports Max 8
BeIn SPORTS mENA 12 HD
Belgacom 11+
C+ Liga Campeones 8
Club RTL
Cytaision Sports 5
GO Sports 7
Idman Tv
Sky Calcio 6,
Sky Sport 6,
Sky Sports RED,
Sport 1 Tennis,
Star,
Teleclub Sport PPV,
ViaPlay,
Viasat Xtra 4,
Fox Soccer 2GO

Bu maçi gösteren tüm kanallar

Hasan Şaş primci çıktı. Adam program kapanırken bile bizim şl maçlarında böyle boş stad yoktu dedi

Geri
Üst Alt