ŞL 14/15 D Grubu 1. Maç | Galatasaray 1-1 Anderlecht | MS | Star Tv

Şimdi size sorarım renkdaşlar ? Sabrinin bu Veysel'den ne farkı vardı ? Bence eksisi yok artısı vardı.

Prandelli bu takıma hiçbirşey verememiş!! Müthiş bir performans beklemiyoruz ama takım bir ışık verir arkadaş o bile yok! Gitsin italya'da orta sıra bir takımı çalıştırsın. Bizi de herhangi bir türk hoca çalıştırsa bundan kötü olamaz zaten...

bunca yildir futbol takip ediyorum bu burak hayatimda gördügüm en beyinsiz futbolcu

Sneijder de gitsin tatil yapsın! İlk defa sinoya bu kadar sinirleniyorum. Ağustos sonunda takıma katılırsan olacağı bu!! Oynamak istemiyorsan git karınla hollanda'ya orada tatil yap!!

Aynen ben de çok kızgınım ona 1-0 geriye düşüne kadar hiç oynamadı, ondan sonra da eh işte lütfen kıpırdadı biraz.

vatana ihanetsin selçuk

kapasitesizsin veysel

attığın golle paçayı kurtardım sanma burak,bildiğin merkepsin

sarpsın dzemali

teknik direktör falan değilsin prandelli

yıllar sonra Bruma ve Olcan gibi 2 tane muhteşem kanat oyuncumuz oldu diye sevindik

2sini bir arada kadroda görmek için dualar eder olduk

Sneijder cok guzel konusuyor, kaptan gibi, taraftar a biraz sitemi var, ''cok iyi taraftarimiz var ama bir oyuncu cikarken onu isliklamak kotudur, oyuncu olarak demotive oluyoruz, bize yardimci/destek olsunlar, yeni sistem yeni teknik direktorumuz var, zamanla oturacak bazi seyler'' diyor..

doğru demiş malesef

Önder Özen: "Biz 97'li oyuncuyu A2 takımına koyunca, "oo büyük iş yaptık" diyoruz..Adamlar 97'li oyuncuyu Şampiyonlar Ligi'nde oynatıyor.."

burak'a cok top geldide ikinci forveti aldi prandelli. taktik'den anladigi falan yok

Acikcasi bugün bende büyük hayalkirikligina ugradim. Gercekten forumdan herhangi birisi kadroyu kursaydi, bu maci alirdik.

Yazik ya. Evinde coluk cocugu yenemiyorsun. Sagda Veysel, yok Selcuk, yok Burak.

Lan gerekirse forvetsiz oyna lan. Koy Bruma´yi, Olcan´i, oynasinlar. Forvetine tüküreyim senin.

Lan aylardir bagiriyoruz, oynatmayin sunlari diye. Ayip ya artik. Baslayacam Selcuk´una da Burak´ina da, Veysel´ine de ya.

Hazırlık maçı yapılmayarak takımın leşliği gizlenmiş bizden resmen.Bu takım daha iflah olmaz.

Sneijder de gitsin tatil yapsın! İlk defa sinoya bu kadar sinirleniyorum. Ağustos sonunda takıma katılırsan olacağı bu!! Oynamak istemiyorsan git karınla hollanda'ya orada tatil yap!!
Vallaha sneijder bence mücadele etti isyan etti buraga bir top attı veysele attı birazda iyi adamlarla iyi top oynanır saygılarımla.

Selçuk ve Burak !!!
Her yıl 6 mio Euro dan fazla çöpe giden para.
Üstüne üstlük bu kadar para aldıkları için her zaman oynatılmak zorundalar.
Allah belanızı versin kanserojen herifler !!!

BERkay & eKİN & Berkin

Tarık Bruma Olcan bunlar her mac oynamalı hocam gör artık bazı şeyleri...

Geri
Üst Alt