- 9 Ağustos 2011
- 59.452
- 34.148
- 3.408
Var. Kaldı ki suan muslerayı koy selcuktan daha iyi oynar.
Oyle bi secenegimiz yok selcugu kesecek adamda yok. Net bu. Ha 1 2 hafta oynatmazsın orası ayrı taktirde ederim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Var. Kaldı ki suan muslerayı koy selcuktan daha iyi oynar.
Avatar + yorumKeske Tolunay Reis´i alsaydik ya. Tükürecem yabancisina.
ben pek şaka yapmam.:red::38573: 1 nisana daha çok var
prandelli yüzünden ligde ve şampiyonlar liginde toplam 4 puan kaybettik.ama prandelli bunları fazlasıyla geri alacak.bu mesajım dursun.inanarak söylüyorum çünkü.
Adam bilmem kac milyon kazaniyor, valla ben yarisini bile alsam 100.000 kisi beni hergün sövsün onun bunun cocugu desin. Selcuk aglamasin, futbolunu oynasin, artik hic kimse Selcukdan ruh falanda beklemiyor, gol atsin, asistlerini yapsin ceksin gitsin.Çok ciddi suçu var.
Oyle bi secenegimiz yok selcugu kesecek adamda yok. Net bu. Ha 1 2 hafta oynatmazsın orası ayrı taktirde ederim
Bugun bana selcugun 2 tane yaptıgı olumlu hareket soylermisin? Daha dogrusu ne yaptı selcuk?
haklı çıkma meselesi değil.öyle olacak.prandelli iyi teknik direktör çünkü.Bende tam tersini dusunuyorum. Ocak ayını goremeyecek Prandelli. Bunada adım gibi eminim aslında. Bakalım kim haklı cıkıcak. İns. senin dedigin olur.
ben pek şaka yapmam.:red:
Prandelli gitmez de olur da giderse bu takım 3.bile olamaz.
Ulan ne meraklısınız 2 haftada hoca kovmaya anlamıyorum ki... Yok Tuchel yok Tolunay. Cidden bu adamlar gelse sabredileceğini falan mı zannediyorsunuz?
tapatalk
Fener'in maçı var! @fenerinmacivar 27 dk.bilyorum sabır kalmadı.ama dzemali-pandev en son laf söylenecek adamlar şu an.onun dışında dediğimin arkasındayım.bırak allah aşkına sergen kardeşim.
selçuk ömrümüzü yedi.
dzemal resmen leş çıktı.
burak bildiğin merkep
veysel sabriden kötü
teknik direktör desen,takım kurmaktan bihaber
içerde dortmund arsenalden 4-5 yemeyelim.ben razıyım grubu ufak mağlubiyetlerle 4.bitirmeye.
yeminle melo-sneijder-musi ve chedjouya acıyorum.
onların yerinde olsam,kendi kapasitemle denk bi takım bulurdum kendime
katiliyorum onur.Yemisim avatarimi. Bu mac yetti zaten. Göz göre göre hediye etti 2 puani bu lesh anaokul bebelerine ya.