ŞL 14/15 D Grubu 1. Maç | Galatasaray 1-1 Anderlecht | MS | Star Tv

Bruma kendimi en iyi solda hissediyorum diyor. Adami sagda oynatiyo. Kardesim yabanci kurali yok bisey yok. Brumayi sola. Olcani saga cekeceksin arkadasim bu kadar mi zor. Bekler ataga katiliyor. Yaninda kimse yok. Biri gelsede pas atsak diye bekliyolar.

prandelli yüzünden ligde ve şampiyonlar liginde toplam 4 puan kaybettik.ama prandelli bunları fazlasıyla geri alacak.bu mesajım dursun.inanarak söylüyorum çünkü.

Bende tam tersini dusunuyorum. Ocak ayını goremeyecek Prandelli. Bunada adım gibi eminim aslında. Bakalım kim haklı cıkıcak. İns. senin dedigin olur.

Prandelli gitmez de olur da giderse bu takım 3.bile olamaz.

Ulan ne meraklısınız 2 haftada hoca kovmaya anlamıyorum ki... Yok Tuchel yok Tolunay. Cidden bu adamlar gelse sabredileceğini falan mı zannediyorsunuz?

tapatalk

Hala prandelliyi bekleyin diyenler var saka gibi. Ne iciyosunuz kardesim. Bugune kadar hazirlik maclari dahil hangisinde bir isik gordunuz. Bursa macinda bile sovmeye basliyorduk gol gelince millet sustu.

ben pek şaka yapmam.:red:

bırak allah aşkına sergen kardeşim.

selçuk ömrümüzü yedi.

dzemal resmen leş çıktı.

burak bildiğin merkep

veysel sabriden kötü

teknik direktör desen,takım kurmaktan bihaber

içerde dortmund arsenalden 4-5 yemeyelim.ben razıyım grubu ufak mağlubiyetlerle 4.bitirmeye.

yeminle melo-sneijder-musi ve chedjouya acıyorum.

onların yerinde olsam,kendi kapasitemle denk bi takım bulurdum kendime

Prandelli gitmez de olur da giderse bu takım 3.bile olamaz.

Ulan ne meraklısınız 2 haftada hoca kovmaya anlamıyorum ki... Yok Tuchel yok Tolunay. Cidden bu adamlar gelse sabredileceğini falan mı zannediyorsunuz?

tapatalk

Suan bu takım su haliyle zaten 3. olamaz. Ligi bilen biri gelirse en azından clde elensek lige tutunuruz. Bu cesare ligide bilmiyor.

ahahahha

Fener'in maçı var! @fenerinmacivar
Hayallerinizin bittiği yerde gerçeklerimiz başlar...

Bxrr5UhCYAAeKmn.jpg:large

Bir Fenerlinin buna tepkisi:

@fenerinmacivar böyle saçma bir şeyi neden yapıyorsunuz..kaç yaşındasınız siz ya..

bırak allah aşkına sergen kardeşim.

selçuk ömrümüzü yedi.

dzemal resmen leş çıktı.

burak bildiğin merkep

veysel sabriden kötü

teknik direktör desen,takım kurmaktan bihaber

içerde dortmund arsenalden 4-5 yemeyelim.ben razıyım grubu ufak mağlubiyetlerle 4.bitirmeye.

yeminle melo-sneijder-musi ve chedjouya acıyorum.

onların yerinde olsam,kendi kapasitemle denk bi takım bulurdum kendime
bilyorum sabır kalmadı.ama dzemali-pandev en son laf söylenecek adamlar şu an.onun dışında dediğimin arkasındayım.

Bu millet bu maçı neresiyle izledi bilmiyorum.
Anderlechtin ileri uçları ve ortasahası azıcık tecrübeli olup GS ı gözünde fazla büyütmese maç fark olurdu.

Şu kadarını söylim rakibe bu kadar rahat pas yaptırıp ellerini kollarını sallaya sallaya cezasahasına girmelerine izin verirsen biri mutlaka girer..

2 Hafta sonra Dortmund a yenilmiş Arsenal ingilterede bu takımı parçalar.
Çok korrkuyorum rezil olucaz da BJK nin FB nin diline düşeceğiz diye.

Bu kadar durağan futbol oynarsan çok iyi paslaşan çok hızlı oynayan arsenal seni parçalar.
Umarım şu 2 hafta biraz daha kendini bulur takım ama hiç ümidim yok çünkü kadro ortada

Geri
Üst Alt