- 22 Kasım 2008
- 41.419
- 3.496
- 2.003
Kafası kesilmiş tavuk gibi birbirinden kopuk pres yapan başka takım var mı acaba?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
e bursa maçı başlamadan kovsaydık o zaman.:red:Hala prandelliyi bekleyin diyenler var saka gibi. Ne iciyosunuz kardesim. Bugune kadar hazirlik maclari dahil hangisinde bir isik gordunuz. Bursa macinda bile sovmeye basliyorduk gol gelince millet sustu.
Renkdaş burda kimseye istirarlı olalım edebiyatı yapma Prandelli nin bir tek olumlu hamlesini gördünmü takım üzerinde şu ana kadar takım düzelecek hoca şu işi çzödü diyecek bir durum yok takımdaPrandelli gitmez de olur da giderse bu takım 3.bile olamaz.
Ulan ne meraklısınız 2 haftada hoca kovmaya anlamıyorum ki... Yok Tuchel yok Tolunay. Cidden bu adamlar gelse sabredileceğini falan mı zannediyorsunuz?
tapatalk
haklı çıkma meselesi değil.öyle olacak.prandelli iyi teknik direktör çünkü.
2 değil 3 puan kaptırmak için elinden geleni yaptı! İtalyanlardan midem bulandı artık yemin ederim!Yemisim avatarimi. Bu mac yetti zaten. Göz göre göre hediye etti 2 puani bu lesh anaokul bebelerine ya.
Takımın bu haliyle devam etmeyeceğini hepimiz biliyoruz diye tahmin ediyorum. Sistem oturacaktır rakiplerin durumu bizden beter ligde.Suan bu takım su haliyle zaten 3. olamaz. Ligi bilen biri gelirse en azından clde elensek lige tutunuruz. Bu cesare ligide bilmiyor.
e bursa maçı başlamadan kovsaydık o zaman.:red:
bilyorum sabır kalmadı.ama dzemali-pandev en son laf söylenecek adamlar şu an.onun dışında dediğimin arkasındayım.
interneti toptan kapatman lazımevindeki teknik ekipmanı söktürecem adres ver
evet o yüzden fiorentina şampiyonlar liginde çeyrek finale kadar geldi.bitmiş italya milli takımı euro 2012de şaşırtıcı bi şekilde final oynadı.:k19:Gorusune saygı duyarım. Bence iyi teknik direktor degil. Hatta italya futbolunu zamanında cok izlerdim simdi zaman bulamıyorum o zamanda bu adamın fiorentinaya da oynattıgı oyunu begenmezdım italya milli takımınada. Begenmedigimiz mancini bence Prandelliyi donunda sallar.
Abi şu rakipleri küçümsemeyin artık. lesh ana okulu bebeleri dediğin adamları almak için seneye en top 10 kulüp sıraya girecek sen de gidip o kulüplerin tabir-i caizse artıklarını toplamak için keşke onlar bu bebeleri alsalar da ellerinde kalan fazlaları alsak diye dua edeceksin.Yemisim avatarimi. Bu mac yetti zaten. Göz göre göre hediye etti 2 puani bu lesh anaokul bebelerine ya.
Bruma serbest oynadı sağ sol orta heryerde oynadı.Bruma kendimi en iyi solda hissediyorum diyor. Adami sagda oynatiyo. Kardesim yabanci kurali yok bisey yok. Brumayi sola. Olcani saga cekeceksin arkadasim bu kadar mi zor. Bekler ataga katiliyor. Yaninda kimse yok. Biri gelsede pas atsak diye bekliyolar.
katılmıyorumben kombinemide aldım passolig kartımıda . zırlandığım falanda yok . akşam görüceksin stad full olacak. tepki koyabiliriz ama takımı desteklemek bizim görevimiz.