ŞL 14/15 D Grubu 1. Maç | Galatasaray 1-1 Anderlecht | MS | Star Tv

brumaya da dalmama az kaldı

okyanusu geçiyor derede boğuluyor

adamda pozisyonu sonlandırma sorunu var

pas olsun şut olsun

son vuruşlarda tarifsiz yeteneksiz

Mactaydim orta sahada çıkacak en son adamı çıkardı bu arada bazı kardeşlerim anlayamıyor yada anlamak istemiyor biz 4 4 2 den başka hiç bir şey oynamayiz kim oynarız derse sabaha kadar tartışalım...
Maçın kötüleri cemali veysel telles ilk 30 dk Melo (sonra si takımın en iyisi) Sneijder (son 10 oynadı öncesi yok) selçuk (takım o kadar durarak oynuyor ki ileriye TOP atmak istese bile atacak adam yok boş boş koştu)
İyileri cechu semih 30 dan sonra Melo

Milyon tane uzaktan iyi şut adam var takımda hiç biride şut atmıyo nasıl iş bu çözemedim:dTamam kötüyüzde taraftarımızında maşşllahsı vardır 2 maçta ligi bitirdiler sahadaki taraftarlar malın önde gideni zaten
Türkiyenin en büyük kulübüyüz ama en kötü taraftarda bizde var bizim tarftar nefretlik bi tarftar çok bilmiş bi taraftar takıma gram katkısı olmayan boş beleş konusan taraftar yazıklar olsu böyle taraftara Takımla gurur duyuyorum ama taraftarımızdan utanıyor ve nefret ediyorum

Renkdaş burda kimseye istirarlı olalım edebiyatı yapma Prandelli nin bir tek olumlu hamlesini gördünmü takım üzerinde şu ana kadar takım düzelecek hoca şu işi çzödü diyecek bir durum yok takımda
Edebiyat yapmıyorum az bir şey futbolu takip eden biri mevcut sorunların hoca değişikliğiyle çözülmeyeceğini bilir.

Oyundan memnun muyum belli bölümler hariç hayır.. Bu maç fark da yiyebilirdik bireysel hatalar yüzünden.

Prandelli istediklerini tam olarak sahaya yansıtsın ondan sonra eleştirmeye başlayalım. Dün bir bugün iki adam sihirbaz değil.

tapatalk

Selçuk inanı bende takımda görmek istemiyorum.Ama maçta futbolcu ıslıklayan tüm taraftarlar ölsün! İkinci sınıf insanlar topluluğu.İyi gün taraftarları.Şampiyonlar liginde maç yapıyorsun.Maç bitmeden yuhalama var.Dünyanın hiç bi ülkesinde görülmemiş bişey.Anca bizim gibi ahmaklar yapar bunu.Ucuz,eğitim düzeyi ortaokul lise olan insanlar.

Veysel sarı için maç öncesi söylediklerimde haklı çıktım.Adamlar maşallah koridor yaptı veyseli.Gol onun bölgesinde ters topla geldi.Bu takımın oyuncusu değil.Dalga geçtiğimiz Sabriye,özellikle neden kadrodışı oldugu belli olmayan Eboue ye yazık.
Alex Telles ide izledikçe Riera aklıma geliyor.Çok büyük hatalar yapıldı..

Ulan bi furkan a bir umuta bir emreye bir birhana neden şans verilmez ya neden ama o kadar sabırsız olursak ne bekliyoruz ki bizden önceki nesil 14 sene şampiyonluk beklemis biz beklesek ne oluruz acaba

Edebiyat yapmıyorum az bir şey futbolu takip eden biri mevcut sorunların hoca değişikliğiyle çözülmeyeceğini bilir.

Oyundan memnun muyum belli bölümler hariç hayır.. Bu maç fark da yiyebilirdik bireysel hatalar yüzünden.

Prandelli istediklerini tam olarak sahaya yansıtsın ondan sonra eleştirmeye başlayalım. Dün bir bugün iki adam sihirbaz değil.

tapatalk
Adam takımı geriye götürmüş.İstedikleri ne çözemedim adamın sahada leş bir veysel var ama gidiyor hiç değilse tempolu oynayan tellesi çıkarıyor.Gol arıyoruz forvet çıkarıyor forvet alıyor.Kanatsız oynuyoruz dakikalarca kanat almayı akıl ediyor takım hareketleniyor biraz elinde olcan gibi önemli bir isim var düşünmüyor yani olumlu hiç bir hareketi yok.Düşünüyorum düşünüyorum yok

2ana7aja.jpg

Abi şu rakipleri küçümsemeyin artık. lesh ana okulu bebeleri dediğin adamları almak için seneye en top 10 kulüp sıraya girecek sen de gidip o kulüplerin tabir-i caizse artıklarını toplamak için keşke onlar bu bebeleri alsalar da ellerinde kalan fazlaları alsak diye dua edeceksin.

Ya yok öyle birsey. Diger rakipler kalan haftalarda 5´leyecek bunlari ya. Birsey oynadiklari yok.

Bizim forum olarak direttigimiz kadro ciksaydi, biz bu maci kesinlikle alirdik.

Kanatsiz, dandik bir sistem. Sag bekte anneannemden yavas bir adam. Nasil mac kazanacaksin sen?

Hem kanatsiz oynuyorsun, hemde bekte yavas bir adam oynatiyorsun. Ne adam gecebiliyor, ne birsey.

Bruma´yi oyuna aldi, baski yapmaya basladik.

Tarik, Bruma, Olcan oynasaydi, bu maci alirdik biz. Tartismam bile.

Oyundan bağımsız şunu da söyleyim, Futbol tarihinin en kötü, en dandik protestolarından bir tanesini gerçekleştirdik sanırım bugün. Sana protesto et veya etme diyen yok, ama 10 gündür tüm Avrupa görücek, tüm Dünya duyucak diye sallıyorsan birşey bekleriz bunun karşılığında, gördüğümüz şey tamamen rezillikti.

Sabri bu veyseli kucağına alır da oynar be ne kadar vasat bi adam aldık yazıklar olsun

evet o yüzden fiorentina şampiyonlar liginde çeyrek finale kadar geldi.bitmiş italya milli takımı euro 2012de şaşırtıcı bi şekilde final oynadı.:k19:

Yanlis biliyorsun. Prandelli 2. tura cıkardı takımı Clde. Ki o sezon tarihinin belkide en kotu sezonlarından birini yasattı fiorentinaya ligde 11. oldu kovuldu. İtalya milli takımı ile final oynaması basarıdır ama aynı zamanda tesaduftur. Hemen hemen aynı takımı gruptan cıkaramadı son Dunya kupasında.

Neyse bu konu subjektif bir konu ama suana kadar galatasaraya hicbirsey katmadıgı gercegını herkes goruyor. Mancini kalsaydı suankinden daha kotu olurmuyduk sence

Bu beraberliğin sorumlusu orandelli'dir. Veysel, telles ve selçukla oynaması çok büyük bir hata

Yanlis biliyorsun. Prandelli 2. tura cıkardı takımı Clde. Ki o sezon tarihinin belkide en kotu sezonlarından birini yasattı fiorentinaya ligde 11. oldu kovuldu. İtalya milli takımı ile final oynaması basarıdır ama aynı zamanda tesaduftur. Hemen hemen aynı takımı gruptan cıkaramadı son Dunya kupasında.

Neyse bu konu subjektif bir konu ama suana kadar galatasaraya hicbirsey katmadıgı gercegını herkes goruyor. Mancini kalsaydı suankinden daha kotu olurmuyduk sence

mancni prandelliden iyiymiş.bunu anladım artık

Kicker de bakiyorumdabugün oynanan CL maclarinda bütün takimlar güzelce Kanatli SIstemde oynamislar....bi tek biz 4-3-1-2 gibi bi sistem ile oynamisiz.

Geri
Üst Alt