ŞL 14/15 D Grubu 2.Maç | Arsenal 4-1 Galatasaray | MS | 1 Ekim

Anlat, aydınlat bizi seni dinliyoruz.

Mesela prandellinin bizim önceliğimiz cl değil demesini açıkla bize.

Yada Melo niye bu kadar teke tek kaldı hızlı adamlara karşı?
Yada sneijder dmc oynarmı?

Yada bastıran Arsenal'e kanatsız oynama ama kapanan bir takıma iki kanat alma aklı sence doğrumu?

Anlat dinleyelim!

BlueTapa
Niye üstüne alındın fatih sen kendi yorunlarini yaz herseyide üstüne alinma

herseyı terıme baglamaktan bı bıkmadınız yemın ederım ılk 11 de 4 farklı oyuncu vardı terımın kadrosundan...
Kadroyu sıfırdan kurup temelini atan o ama.
Onun kurduğu kadrodan farklı çok isim yok kadro iskeleti ona ait.
İlk senesi dışında yapılan planlamalar hep hatalı oldu malesef.
Kadroda en az 10-15 tane kötü futbolcu varsa bu takımın temelini atan insanın hatası var demektir.
Tek başına o suçlu diyemeyiz tabi ki ama kötü bir kadro mühendisliği yaptığı net gözüküyor.

Son düzenleme:
Valla sizin için kahveye verdiğim 5 TL ye acıyorum reziller utanmazlar haysiyetsizler başta prandelli burak yekta ve veysel olmak üzere !!

Herkesin hemfikir olduğu 3-4 futbolcu da olmasa bu takım PTT ligini boylar, hele de Prandelli ile!...

Yahu arkadas ben maca gittim. Ilk once taraftarlardan bahsedelim. Bunlarin yarisi anasiz babasiz mi buyumus? Yanimda 40. yasini gecmis bir adam bana sahaya sise atmanin iyi oldugunu soyledi. Guvenlik gorevlilerin suratina mesale atanlar, genc arsenal taraftarlarina kafa kesme isaretleri, yukardaki ingiliz taraftarlarina su atmak, patlayici madde yakmak... oraya kufur buraya kufur... yani amigolar degil, butun grup da degil ama en az 100 kisi kavgaya hazir giriyor sahaya. Neyse.. onu gectim. Oyun zaten belliydi. Sen hizli futbol oynayan bir takima karsi oynayacaksin, 8/9 tane sakatlari olmasina ragmen sistem ve felsefe ayni. Sen yavas adamlarla bas edemezsin. Ancak o kadar da hizli oynayabilen bir takimla dengeyi bulabilirsin. Peki Bruma ve Olcan nerde? Emre Colak? En dinamik ofansif adamlarin sahada yok. Intihar etmissin. O yetmedi de yektayi koymussun oraya. Adam her mac uyukudan yeni cikmis gibi bir durusuyla geziniyor sahada. Tarik veyselin yerine? Yani 4 tane hatali tercih.. orta sahayi besle pandevi tek forvet yap olur biter. Bu hoca uyanana kadar ligden kopariz bence

Niye üstüne alındın fatih sen kendi yorunlarini yaz herseyide üstüne alinma

üstüme alınmadım, boş msj yazan var demişsin post kasmak için ama sen kendin o msjınla aynısının yaptığının farkında değilsin.

Bende sana anlat bizde faydalanalım dedim.

Ne düşünüyorsun sorduklarım hakkında?
Bir de senden dinleyelim.

BlueTapa

Kadroyu sıfırdan kurup temelini atan o ama.
Onun kurduğu kadrodan farklı çok isim yok kadro iskeleti ona ait.
İlk senesi dışında yapılan planlamalar hep hatalı oldu malesef.
Kadroda en az 10-15 tane kötü futbolcu varsa bu takımın temelini atan insanın hatası var demektir.
Tek başına o suçlu diyemeyiz tabi ki ama kötü bir kadro mühendisliği yaptığı net gözüküyor.

2 senenın yuzde 80nın de gayet guzel bı oyun vardı sahada yapılan transferlerın planlamanın oyle yada boyle karsılıgı alınıyordu en azından sahada yenılsekte mucadele eden ıyı oynayan takımı goruyorduk onuda unutmamak gerek..son 1 yılda en az 12 13 tane daha adam alındı okadar transfere ragmen iskeletın uzerıne bısey koyamamak da hata degıl mı? yada terımın yaptıgı transferlerden sonra bana bı tane fayda saglayan adam goster.bence yok sen ne dusunuyorsun bılemem ama hala macın en ıyılerı dedıgımız adamlar o adamın olusturdugu ıskelet.

Bu arada konu pek unutuldzu galiba.
O sahaya meşaleleri atan Taraftar yüzünden ceza yersek gitsinler ciddiden tedavi görsünler.
Alman tv si özet geçerken şimdi aklıma geldi. Spikerde utanc verici dedi ya neyse. Bizimkiler hava atıyoruz zanediyorlar herhalde.
Hayır rezil ve komik duruma düşüyorsan hata cahilsin. Ceza olduğunu bile bile bunu yapmak cahilikdir, anti Galatasaraylıkdır

GS Juventus gibi oynayamaz. Juventusun orta 3lüsünde Vidal 2 kisilik savunma katkisi veriyor. Pirlo bile savasiyordu. Cok iyi bir pres takimlari. Bekleri geriden oyun kuruyor, cok teknik oyuncular. Stoperleri cok iyi alan parselliyor.

Prandelliye güveniyordum ama cok fazla hatalar yapti. Ersun Yanal firsati kacirilmaz. Bahane ayni bahane, organize olamadik, hizli degildik.

Mactan önce bir umudum yoktu. Zaten söyledim bize yürüyerek fark atacaklarini. Bu takim 4-3-3, 4-2-3-1, 4-4-2, 4-3-1-2 hepsini oynar, 3-5-2 oynamaz.

Geriye yaslanan, bos alan vermeyen ligde her takimda bizden puan alir. Umarim en yakin zamanda gider ve Ersun Hoca gelir. Ersun hoca, en iyi yerli td. Kadro mühendisliği konusunda da kendsini begeniyorum.

GS Juventus gibi oynayamaz. Juventusun orta 3lüsünde Vidal 2 kisilik savunma katkisi veriyor. Pirlo bile savasiyordu. Cok iyi bir pres takimlari. Bekleri geriden oyun kuruyor, cok teknik oyuncular. Stoperleri cok iyi alan parselliyor.

Prandelliye güveniyordum ama cok fazla hatalar yapti. Ersun Yanal firsati kacirilmaz. Bahane ayni bahane, organize olamadik, hizli degildik.

Mactan önce bir umudum yoktu. Zaten söyledim bize yürüyerek fark atacaklarini. Bu takim 4-3-3, 4-2-3-1, 4-4-2, 4-3-1-2 hepsini oynar, 3-5-2 oynamaz.

Geriye yaslanan, bos alan vermeyen ligde her takimda bizden puan alir. Umarim en yakin zamanda gider ve Ersun Hoca gelir. Ersun hoca, en iyi yerli td. Kadro mühendisliği konusunda da kendsini begeniyorum.

Hm, kusuruma bakma kardeş ama sen dönekmisin? Yani fenerliydin sonra partyci ersun tekmeyi yiğince bizemi döndün ki üyelik tarihn ve yanal hayranlığından dolayı sordum sadece

Hm, kusuruma bakma kardeş ama sen dönekmisin? Yani fenerliydin sonra partyci ersun tekmeyi yiğince bizemi döndün ki üyelik tarihn ve yanal hayranlığından dolayı sordum sadece

Dönek olmakla alakasi yok. Ersun Hocayi hep begenirim. Jesus var, Benfica TDsi, onuda cok begenirim. Sadece bugün degil, son 1 haftadir bunu söylüyorum.

Ersun Hoca en iyi yerli TD degil mi? Kadro mühendisliği konusunda en iyi degil mi? Bana ne Partici olmasindan. Fbyi birakti adam, dökülüyorlar. Sana göre en iyi yerli td kim? Söylesene bi, derdini anlayalim.

Ben TDliğini begeniyorum. Sistemli, organize, tempolu takim yapiyor adam. Kaos futbolu yok.

Üyelik tarihimle alakasi yok. Ben eski üyeyim. Berk Sarisu ismim. Site degismis, kendi ismimle üye olamadim. İsmimim yanina e ekledim. Anne tarafinin soyadini kullandim o kadar.
Denediğim isim kombinasyonlarindan sadece bu uydu.

Bir de kadromuzun bir oyun karakteri yok.
Mücadeleci koşan oyuncu yapısı yok.
Takım oyunu desen o da yok
Bireysel yetenek olarak da yeterli bir kadromuz yok.
Bu kadroyu kuran Fatih Terim'in aklında nasıl bir düşünce vardı cok merak ediyorum.
İnanılmaz kötü bir kadro mühendisliği yapmış Fatih Terim.

Doğru teknik direktörü bulup kadroda ki Galatasaray seviyesinde olmayan oyuncuları derhal yollamamız lazım.

Bravo moruk yenilginin en büyük payını detaylarıyla anlatarak Fatih Terim'e çıkarabildiğin için.

"amacin galatasarayi avrupada en buyuk 10 kulup arasina sokmak" unal aysal 2 sene once.

hadi lan ordan...

maci izlemedim, ozetinide izleyip sinir olmak istemiyorum ondan es gecicem.

Dönek olmakla alakasi yok. Ersun Hocayi hep begenirim. Jesus var, Benfica TDsi, onuda cok begenirim. Sadece bugün degil, son 1 haftadir bunu söylüyorum.

Ersun Hoca en iyi yerli TD degil mi? Kadro mühendisliği konusunda en iyi degil mi? Bana ne Partici olmasindan. Fbyi birakti adam, dökülüyorlar. Sana göre en iyi yerli td kim? Söylesene bi, derdini anlayalim.

Ben TDliğini begeniyorum. Sistemli, organize, tempolu takim yapiyor adam. Kaos futbolu yok.

Üyelik tarihimle alakasi yok. Ben eski üyeyim. Berk Sarisu ismim. Site degismis, kendi ismimle üye olamadim. İsmimim yanina e ekledim. Anne tarafinin soyadini kullandim o kadar.
Denediğim isim kombinasyonlarindan sadece bu uydu.

Saol cevabın için ama bence en iyisi değil. Ondan daha iyi en az 3 hoca var ülkemizde ki okadar iyi olsaydı futbolcuları arkasından konuşmazdı.
Fatih terim en iyisi tabikide hataları ve doğruları ile . Denizli ve şenol hocalarda hemen arkasında sıralarım. Ertuğrul hocada var. Hanoverin hocası var , ismi aklıma gelmiyor şimdi.

Bravo moruk yenilginin en büyük payını detaylarıyla anlatarak Fatih Terim'e çıkarabildiğin için.

Zaten devre arasında fatih terimdi 10 tane oyuncu alan.
Hangisinden verim ala biliyoruz? Onu geç, hangileri piyasada var telles hariç ki oda rezil durumunda.
Yok,yok, Terim suçlu , en basiti bu.

Zaten devre arasında fatih terimdi 10 tane oyuncu alan.
Hangisinden verim ala biliyoruz? Onu geç, hangileri piyasada var telles hariç ki oda rezil durumunda.
Yok,yok, Terim suçlu , en basiti bu.

öle fatih başgan yıllık 5 milyon euroyu cebe atıp Galatasaray'dan bi haber olup tatil yapmaya gelen,Galatasaray'a futbol namına 1 gr fayda sağlamayıp türlü bahaneye sığınıp çekip giden adamlar bizde suçlu olmaz,futbol namına bişey katması mı önemli değil,sosyal ağlardan yaşa cimbom yazması yeterli adam olması için,işini layıkıyla yapmış mı bakılmaz bizde.

Dortmundla olan almanyadakı macada bu hoca ve sistemle cıkarsak 8 10 tane yeriz.Abartma yapmıyorum kesinlikle 8 0 filan biterse mac şaşırmıcam.Çok daha agır konusacamda nese.Arsenal ataklarını nerdeyse tek basına Sneijder karsıladı.Ve kenardan 45 dakka mal gibi izledi.Yılmaz Vural bile bu adamdan kat kat iyi hocadır.Ben böyle bir sey daha önce görmedim.Son darbeyı yapıp öle gidecek bu adam.Arenada fenerede yeniliriz ve kovulur.Ama iş işten gecer.Bu adamın durdugu her dakkaya bile yazık.Hemen kovulması gerekir.

Geri
Üst Alt