Yıldırım Soylu
Sarı Üye
- 20 Mart 2012
- 214
- 0
- 266
Benim iddiam belli yeryüzünde bundan kötü hoca varsa gelsin yüzüme tükürsün
arap ismail

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim iddiam belli yeryüzünde bundan kötü hoca varsa gelsin yüzüme tükürsün
Mancini Ceyhun´a asikti, Prandelli de Veysel´e asik sanirim.
Tarik oynadigindan beri Veysel´i 3 kere cebinden cikariyor, ama hala begendiremedi kendisini.
Madem kanatsiz cikiyorsun, 3-5-2 gibi sacma bir sistem oynatiyorsun, bari beklerin hizli olsun. Veysel nedir?
Tarik 90 dakika ileri geri calisiyor, hic yorulmuyor. Veysel´i rezil rüsva edecekler, olan bize olacak.
Maci kafamda canlandirdigimda (sisteme göre 3-5-2 / 5-4-1), söyle birsey cikiyor ortaya :
- Pozisyon üretemiyoruz
- Kendi yari alanimizda debelenip duruyoruz
- Tek basina 4 kisiyle mücadele ettigi icin Burak´a küfür ediyoruz.
- Biraz direndikten sonra golü yiyoruz
- Prandelli sistemi degistiriyor, ama is isten gecmis oluyor.
- Bir gol daha yiyoruz
Selcuk rahatsizligi nedeniyle oynamayacakmis.
Ulan belki de hayirlisi budur be. Ama Selcuk´un yerine Yekta´yi filan koyarsan, bu rezil sistemde israr edersen, bu gece istifa et Prandelli.
Ilk 11´e bakiyorsun, hangi sacmaligi elestirsem diye düsünüyorsun resmen.
3-5-2´yi elestirsem, Veysel var, Selcuk´un yerine Yekta´yi koyar, o var, bide Burak var.
Yani "beni kovun" diye yalvarircasina bir 11. Nerden baslasam, sasirdim anasini satayim.
Komedi. Kanat organizasyonlarin kitabini yazmis Ingilizlere karsi kanatsiz ve Veysel ile cikmak sadece kötü bir saka olabilir.
Valla acikcasi bu adamdan hicbirsey olmaz.
Hizli oynamalari ve kanatlardan yüklenmeleri Arsenal´in en büyük özelligi zaten.
Neden orta sahayi kalabalik tutunca direncli olacagimizi düsünüyorsunuz ki?
Adamlar kanatlardan aktiktan sonra, sen orta sahaya 7 adam koymussun ne fark eder?
Istisnasiz herkes kosacak, mücadele edecek, pres yapacak, topa basacak vs. Bunun baska yolu yok.
Kanatlari bos birakmamak lazim. Herkes mücadele ettikten sonra orta sahayi kalabalik tutmaya da gerek yok.
____________________Muslera__________________
_____Tarik_______Semih_____Chedjou________Telles_____
_____________________Melo_______________________
______________Dzemaili_____Sneijder______________
______Olcan________________________Bruma________
____________________Pandev_____________________
1. Bu mac Burak´in maci degil. Israr etmemeli. Pandev oynamali.
2. 3lü orta saha yapacaksa, ki yapacak, Melo Dzemaili Sneijder üclüsü tercihimdir.
3. Kanatlara da Olcan ve Bruma´yi koyar, hem mücadele eder, hemde hizli ataklarla gol ararim.
4. Sneijder´i kanada hapsetmeye gerek yok. Sistemde kopukluk oluyor, faydasi da olmuyor.
ondan önce melo görse kırmızıyı 5-6 ya dua ederdikO kırmızı kart olmasaydı yüzde bir milyon 5-6 olurdu..
Tarık yerine Veysel'i oynatmasının sebebi Veysel'in defansif olarak Tarık'tan daha iyi olduğunu düşünmesinden kaynaklanıyor.Benim futbol bilgim Prandelli´den iyiyse eger, bu adamin Galatasaray´da isi yok. Ünal Aysal madem kacip gidiyor, kacmadan son bi iyilik yapsin ve kovsun su adami.