- 22 Kasım 2008
- 41.643
- 3.626
- 683
Ben yillarca baska Pandev izlemisim o zaman.Tabiki süratli.
Top da tutar, amatörlük de yapmaz. Böyle maclara aliskin, tecrübeli. Eksikleri de olsa onun oynamasindan yanayim ben.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben yillarca baska Pandev izlemisim o zaman.Tabiki süratli.
Top da tutar, amatörlük de yapmaz. Böyle maclara aliskin, tecrübeli. Eksikleri de olsa onun oynamasindan yanayim ben.
Ben yillarca baska Pandev izlemisim o zaman.
Umutlu arkadaşlara hakikaten şaşırıyorum.Bu futbol,galatasaray'ın bir avrupa kültürü var artı genç arsenal takımı dengesiz ve bazen dağılabiliyor hepsine tamam ama o kadar dağınığız ki,ileride hele bu seviye için o kadar yetersiz bir forvetimiz var ki nasıl olacak,hele arsenal bu kadar kazanmak zorundayken ve sivasspor gibi bir takımın baskısına bile 3-4 pozisyon vermişken nasıl dayanacağız hakikaten merak ediyorum.Umarım puan alırız ama görünen o ki geçen seneki chelsea deplasmanı gibi bir maç olacak...
Muslera
Tarık semih chedjou telles
dzemaili melo
olcan sneijder bruma
pandev kadrosunun çıkacağını bilsem ki öyle bir ihtimal yok maalesef kankiler sayesinde bende umutlanacağım...
beyler Allahını seven digiturkten az tv ictimai tv vesaire izleyebileceğim kanal yok mu? ben bu maçı izlemeliyim yok mu bir yolu yardımcı olun
Nerede yürümesi gerekiyordu?Sanki Hamit bizim için önemli oyuncu gibiymis oyuncularimizin yaninda yürüyor, senelerdir paramizi yemekten baska birsey yapmadi mübarek.
:uncomfortableness:arkada![]()