ŞL 14/15 D Grubu 2.Maç | Arsenal 4-1 Galatasaray | MS | 1 Ekim

drogba aksam takımı otelde ziyaret edecekmis

canım drogba

beyler Allahını seven digiturkten az tv ictimai tv vesaire izleyebileceğim kanal yok mu? ben bu maçı izlemeliyim yok mu bir yolu yardımcı olun

pandev daha dogru durust ligde bile oynamadi pat diye emirateste maca cikarmak facia olur

bu maci bruma alacak ahanda yaziyorum

Szcesny, Chambers, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Flamini, Wilshere, Cazorla, Sanchez, Özil, Welbeck

Subs: Ospina, Bellerin, Coquelin, Rosicky, Chamberlain, Podolski, Campbell

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu | 2.Hafta

‎Arsenal‬ - ‪‎GALATASARAY‬

1 Ekim 2014 Çarşamba | Saat: 21.45

‪YAYIN‬: Smart Spor & 1TV Georgia & Az TV Azerbaycan

‪#‎KANALBİLGİLERİ‬ :

# Smart Spor :
D-Smart 77. Kanal

》 》 》》 》 》》 》 》》 》 》》 》 》

# Az Azerbaycan TV :
Uydu : AzerSpace 46
Frekans: 11169 H 20400
Bıss:
Provider : 011169 [001BB2]
Key : 0F
SID:0002
Key Data : 123 456 00 654 321 00

》 》 》》 》 》》 》 》》 》 》》

# 1 TV Georgia:
Uydu : Türksat 3A
Frekans: 11472 H 23450
Biss:
SID:0001
Provider: 001FFF
İndex: 00
Key:00 20 05 00 00 19 56 00

Umutlu arkadaşlara hakikaten şaşırıyorum.Bu futbol,galatasaray'ın bir avrupa kültürü var artı genç arsenal takımı dengesiz ve bazen dağılabiliyor hepsine tamam ama o kadar dağınığız ki,ileride hele bu seviye için o kadar yetersiz bir forvetimiz var ki nasıl olacak,hele arsenal bu kadar kazanmak zorundayken ve sivasspor gibi bir takımın baskısına bile 3-4 pozisyon vermişken nasıl dayanacağız hakikaten merak ediyorum.Umarım puan alırız ama görünen o ki geçen seneki chelsea deplasmanı gibi bir maç olacak...

Muslera

Tarık semih chedjou telles

dzemaili melo

olcan sneijder bruma

pandev kadrosunun çıkacağını bilsem ki öyle bir ihtimal yok maalesef kankiler sayesinde bende umutlanacağım...

Yener haklı ama ne yazık ki onun haklılığını bilen az kişiyiz...Bu kadroyu görsek ne güzel olurdu bu arada...

Bizim için en önemlisi olan gol yemekten sonra yikilmamak, kendimize gelmek ve beraberlik için elinden geleni yapmak.

e3uzajug.jpg

Sanki Hamit bizim için önemli oyuncu gibiymis oyuncularimizin yaninda yürüyor, senelerdir paramizi yemekten baska birsey yapmadi mübarek.

Şu maçı televizyona koymuyorlar gidiyoruz.1 kolaya 30 lira verip maç izleyip geliyoruz.

bizim sorunumuz hep içsel oldu bilyosunuz..kadromuz iyi yani ama babacan hocamız sorun:hat:ah ah bi doğruyu bulaydı prandelli...

Geri
Üst Alt