ŞL 14/15 D Grubu 2.Maç | Arsenal 4-1 Galatasaray | MS | 1 Ekim

Herşeyden önce bu maçın heyecanının geriliminin tadını çıkartalım.
şampiyonlar liginde oynuyoruz bu boru değil burası devler ligi gerçekten bambaşka bir atmosfer.
Yine çok büyük dev bir maça çıkacağız dünyanın takip edeceği bir maç.
İnşallah galibiyetle döner yeni bir destan yazarız ancak 1 puan da çok çok iyi ve başarılı bir netice olur

3-5-2 oynayacagız bence. Savaşırsak kaybetmeyiz arsenale. daha önce kaç kez büktük bileklerini. Kanat Bekleri Telles ve Tarık olmalı.

Birde İngiliz saatine göre 18-30 b.toplantısı diyor. yani bizim saate göre kaçta olacak ? kaçta izleyecez.

Kafamdaki tek soru Buragın yanında kim oynayacak. Olcanmı Pandevmi Brumamı

flamini oynarsa mutlaka pres yapmamiz lazim, çok hata yapabilen bir oyuncu

3-5-2 iyi olacagini zannetdim fakat hücumda, 3-5-2 oynar iken etkili oldugumuz zamanlari hatirlamiyorum, onun için Cemal-Melo'lu 4-2-3-1 da fena olmaz aslinda.

Ama o zaman ki soru isareti, hangi bekler oynayacak? Telles ofansif anlamda çok kuvvetli isim fakat dogru dürüst defans yapamiyor. Tarik da aynisi. Veysel ikisinde berbat.

Son düzenleme:
Deplasmandaki Chelsea maçını baz alırsak, Melo suz bir orta sahayı göze almamalı Prandelli; bir tek Melo adamların fizik gücüne karşılık verebiliyordu...

Üçlü defansla oynanacaksa ki bu konuda Prandelli ye, beklerimizin defansif zaafiyeti noktasında hak veriyorum;

Chedjou - Semih - Balta olmalı defans hattı bence (Maç kondüsyonu eksik olmasa, Chedjou - Zan - Semih daha iyi olabilirdi)...

Prandelli nin bu güne kadar çıktığı en önemli zor maç. Bakalım nasıl bir kadro yapacak. Çok merak ediyorum.

Bunlar nasil tercüman daha Ingilizceden Türkceye tercüme edecek birini bulamiyorlar. Her basin toplasinda ayni rezalet.

Cok mu aradiniz bu tercumani ya. Adam turkce konusamiyor ki

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Pandev gibi süper süratli bir forvetimiz varken baska birini oynatmak yersiz olur.

Geri
Üst Alt