ŞL 14/15 D Grubu 2.Maç | Arsenal 4-1 Galatasaray | MS | 1 Ekim

By3sKE9CcAAxxAd.jpg

Olmamış.

Pandelli Melo'yu koyarsa defans göbeğine ,takımın üzerinde dış güçlerin deney yaptığı, sistem denediği bir takım olduğumuza iyiden iyiye inanacak durumdayım...

Umutluyum. Yeterki doğru oyuncularla ve taktikle sahaya çıkalım. Arsenal bence çokta büyütülücek takım değil. Haydi Aslanlar.

Bugün iyi oyun ve galibiyet gelecek. Atın fava :). Arsenalin çok eksiği var. Akıllı oynarsak kazanırız.

Sent from my iPhone using Tapatalk

SON DAKİKA
Galatasaray'ın Arsenal 11'i:
Muslera - Chedjou, Melo, Semih - Sneijder - Veysel, Selçuk, Dzemaili, Telles - Olcan - Burak

Amk

Neden bekleri telles-tarık yapmıyor, veyselde ne buluyor anlayamadım daha. Mancininin ceyhun tutkusu vardı prandellinin de veysel heralde..

Tarık yerine veysel olması dışında bu kadroyu bekliyordum ben de. Rezalet diyemem ama muhteşem de değil. Umarım en az bir puan alırız

kadro iyi ama asıl önemli olan mentalite ve biraz da şans.
umarım tahminlerim yanlış çıkar da puanla döneriz.

----------------------------------------------Muslera----------------------------------------------------------
-----------------------Chedjou-----------------Melo---------------------------Semih------------------------
-------Veysel-----------------------------------------------------------------------------------Telles--------
----------------------------------------------Wesley Sneijder------------------------------------------------
-----------------------Selcuk--------------------------------------------------Dzemaili---------------------
-------------------------------------Burak---------------Olcan------------------------------------------------

O nasıl kadro la. Neler olmuş böyle takıma? Anderlecht maçı hariç hiç bir maçımızı izleyemedim, daha yeni yeni takip ediyorum herşeyi bu sezon.

3-4 yemeye razıyım. ne yazıkki sivastan yediğimiz o baskıı arsenalden yersek hezimet olabilir. prandelli belliki yine o saçma 3-5-2 ile çıkacak sahaya. en azından olaya olumlu yönden bakarsak şl de puan kaybını ligdeki puan kaybına tercih ederim. bugünkü maçtan sonra umarım 3-5-2 saçmalığından vazgeçer. ulan dünyada okadar t.direktör varken gidip bu italyan ekolüne hangi akla hizmet bulaştık. getirecektiler bi alman,hollanda ekolünden hoca uğraşmayacaktık bu çağdışı italyan fantazileriyle.

O nasıl kadro la. Neler olmuş böyle takıma? Anderlecht maçı hariç hiç bir maçımızı izleyemedim, daha yeni yeni takip ediyorum herşeyi bu sezon.

Melo yeni stoperimiz
Sneijder yeni ön liberomuz
ve Olcan yeni forvetimiz :asd22:

çok şey kaçırmışsın

Geri
Üst Alt